Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 mar, 2022

IFK Norrköping – Varbergs BoIS (5/3): Stream, speltips & odds

Norrköping Varberg speltips stream

IFK Norrköping och Varbergs BoIS ställs emot varandra i en direkt avgörande match i Svenska Cupen. Här tar vi er igenom förutsättningarna till mötet, med speltips och information om hur ni finner en Norrköping – Varberg live stream.

Grupp G i Svenska Cupen är en av grupperna där vi får se en direkt avgörande match om avancemanget. IFK Norrköping står på fyra poäng, Varberg på sex, och ett av lagen kommer att gå vidare till kvartsfinal medan det andra åker ut.

Vi ser med spänning fram emot matchen i Norrköping, som ”Peking” måste vinna för att gå vidare. Ta del av vårt speltips till matchen, och hitta er IFK Norrköping – Varbergs BoIS stream.

Se fotboll i Sverige

Titta på massor av matcher hos Bet365

Vad: IFK Norrköping – Varbergs BoIS
Matchstart Kl. 15:15, den 5/3
Vart: Parken, Norrköping
Live stream C More
TV: C More Fotboll
Speltips: Under 2,5 mål (2,25 hos Unibet)

Inför

  • Norrköping står på fyra poäng och måste vinna den här matchen för att gå vidare.
  • Varberg har spelat in sex poäng, och behöver bara oavgjort för avancemang.
  • När lagen möttes ifjol vann de en match var, båda med 2-1.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’pofDqeP93mUNr8iO6rHHZXWammDLnCY9lpPVyJIQ’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Norrköping – Varberg live

Det är inte alls svårt att live streama Norrköping – Varberg live. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos C More, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se matchen online på internet.

Välj själv om ni ska ha igång er Norrköping – Varberg stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast går det dessutom utmärkt att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och på så sätt titta på matchen på TV.

Ni väljer alltså hur ni ska titta på matchen. Oavsett hur ni kopplar upp er IFK Norrköping – Varberg live stream är vi säkra på att ni kommer bli nöjda med sändningen. C More erbjuder nämligen bra bild, bra ljud och duktiga kommentatorer på sina sändningar.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp ett sportabonnemang
  • Streama Norrköping – Varberg!

Speltips & odds: Norrköping – Varberg

IFK Norrköping gick in som klara favoriter i den här gruppen, men det är Varberg som leder gruppen när vi går in i den sista rundan. Jocke Perssons mannar har stått för två stabila 1-0-segrar, först mot Sollentuna och därefter mot Öster.

Norrköping inledde med att bara spela 1-1 mot Öster, trots ett ganska så kraftigt spelövertag. Man började ana att fjolårets skyttekung Samuel Adegbenro, som kunde lukta sig till mål, saknas rejält. I matchen därpå lyckades man åtminstone krossa Sollentuna, då man vann med 4-0. Målskyttet spreds ut på fyra olika spelare, där Christoffer Nyman satte en straff och där ytterbackarna Jean Carlos de Brito och Linus Wahlqvist stod för ett mål var. Dessutom fick man hjälp av ett självmål från Sollentuna.

När vi nu är framme vid den sista matchen behöver Varberg endast spela oavgjort för att gå vidare, medan Norrköping måste vinna. Det är som bekant bara ett lag som går vidare till kvartsfinalen. Norrköping har hur som helst fördelen av hemmaplan, vilket bäddar för ett mycket öppet och intressant möte.

Nog tror vi att Norrköping vinner den här matchen, men till blott 1,60 gånger insatsen finner vi inget spelvärde. Däremot tycker vi att spelbolagen överskattat sannolikheten för en målrik match. Varberg är kända för att ha sina styrkor i defensiven, och även om Norrköping öste in mål mot Sollentuna är detta ett annat typ av motstånd. När vi finner ”under 2,5 mål” till hela 2,25 gånger insatsen, då slår vi till. Spelet finnes hos Unibet.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,25
  • Spelsida: Unibet

Läs mycket gärna vår Unibet-recension, som ni finner via länken.

Annan betting inför matchen

Vi tror på att Brage vinner den här matchen. Men det finns andra intressanta odds att kolla in. Kolla in fler spel som kan övervägas.

Speltips Odds från Unibet
Norrköping vinner 1.60
Båda lag gör mål – nej 2.17
X2 2.33

Relaterat

os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar