Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 17 sep, 2021

IFK Norrköping – Örebro SK (19/9): Stream, speltips & odds

IFK Norrköping Örebro stream speltips

IFK Norrköping och Örebro SK möts i Allsvenskan. Här ger vi er det viktigaste inför matchen, vilket bland annat inkluderar ett speltips och information om hur man hittar en IFK Norrköping – Örebro live stream.

IFK Norrköping har väl inte gjort någon toppensäsong, men har ändå häng på att sluta topp fyra eller tre om resultat går med dem. Örebro SK har gjort en bottensäsong, och ligger näst sist i Allsvenskan trots att man har material till att hänga kvar.

Här ger vi er det mesta och bästa inför söndagens match på Platinumcars Arena. Ta del av speltips med odds till matchen, och se hur ni gör för att streama IFK Norrköping – Örebro SK.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: IFK Norrköping – Örebro SK
Matchstart Kl. 15:00, 19/9
Vart: Platinumcars Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Norrköping HT/FT (2,10 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • IFK Norrköping tog poäng borta mot Malmö FF senast, och börjar visa en uppåtgående form.
  • Örebro förlorade med 3-0 mot Varberg senast, efter att ha fått rött kort i den första halvleken.
  • Norrköping vann med 3-0 mot Örebro i våras.

Streama IFK Norrköping – Örebro SK

Det är enklare än vad man kan tro att live streama IFK Norrköping – Örebro. Det enda ni behöver göra för att se Allsvenskan live på nätet är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från serien direktsänt på internet.

Det är möjligt att ha igång er IFK Norrköping – Örebro live stream direkt från valfri enhet. Se fotboll live via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. Ni kommer att få se er match med hög bildkvalitet.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama IFK Norrköping – Örebro SK direkt

Speltips & odds: IFK Norrköping – Örebro

IFK Norrköping har inte gjort någon toppensäsong under nye tränaren Rikard Norling. Laget har visat upp en hög höjd, där man bland annat slagit AIK och tagit fyra av sex poäng mot Malmö, men också en ojämnhet med förluster mot lag som Varberg och Halmstad.

Med 18 omgångar spelade ligger Norrköping på 5:e plats i Allsvenskan, men det är en bit upp till toppfyran. Djurgården och AIK ligger på 37 poäng, Elfsborg på 36 och Malmö på 34. IFK Norrköping, Hammarby och Kalmar har 27 pinnar var.

Seger mot Örebro är närmast ett måste för att ha en realistisk chans att sluta topp tre, samtidigt som Malmö och Djurgården möts på lördagen. Kanske tappar AIK dessutom poäng i hatmötet mot IFK Göteborg på måndag kväll?

Örebro har det väldigt tufft, och ligger näst sist i Allsvenskan. När mittfältsstjärnorna Nahir Besara, Jiloan Hamad och även Ahmed Yasin presenterades under sommaren tändes en gnista av hopp bland fansen, men resultaten har fortsatt att gå emot. I den senaste matchen åkte man på en tidig utvisning, vilket var lagets andra röda kort på tre matcher. Då är det svårt att plocka poäng.

Vi menar ändå att Örebro haft en del stolpe ut, och tror att laget minst kniper kvalplats. ÖSK är för bra för att åka ur. Men mot Norrköping, då? Nej, det är inte en av matcherna där poängen skall tas. Vi tror att ”Peking” vinner klart här, och spelar på att de leder redan i paus för att vinna efter full tid. Detta finnes till oddset 2,10, hos Bet365.

  • Vårt speltips: IFK Norrköping HT/FT
  • Odds: 2,10
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår Bet365-recension, som ni finner här.

Relaterade artiklar

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar