Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 apr, 2022

IFK Norrköping – BK Häcken (20/4): Stream, speltips & odds

Norrköping Häcken speltips stream

IFK Norrköping och BK Häcken möts i en mycket spännande match på Platinumcars Arena. Norrköping har inlett med idel förluster, och är i desperat behov av poäng. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar hur ni gör för att streama Norrköping – Häcken live.

Den tredje omgången av Allsvenskan rivstartar på onsdag kväll, med hela sex matcher. På Platinumcars Arena tar IFK Norrköping emot BK Häcken. Två lag som kommer från förlust är på jakt efter revansch.

För Norrköping har säsongsinledningen varit riktigt svag, och man väntar fortfarande på första poängen. Häcken vann sina två första matcher, men kommer från en derbyförlust. Här finner ni vårt speltips till matchen, och kan se hur ni hittar en Norrköping – Häcken stream.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: IFK Norrköping – BK Häcken
Matchstart Kl. 19:00, den 20/4
Vart: Platinumcars Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 3
Speltips: Norrköping vinner (2,15 hos Bet365)

Inför

  • IFK Norrköping står på noll poäng så här långt in på säsongen.
  • BK Häcken har vunnit två matcher och förlorat en. Men man har sett ostadiga ut.
  • Senast lagen möttes vann Häcken med hela 5-0.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’NF3IHUmVPF0UVlfJVAZSPeI2Eet6gLfachm5efvP’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Norrköping – Häcken

Det är inte alls svårt att hitta en IFK Norrköping – BK Häcken stream att se direkt på internet. För att titta på matchen på nätet ska ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni streama alla matcher från Allsvenskan live.

Ni väljer fritt vilken enhet ni ska använda för att ha igång er IFK Norrköping – BK Häcken stream. Se din fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller annat, liknande verktyg kan ni dessutom koppla över er IFK Norrköping – Häcken live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Matchen kommer också att sändas på TV, på Discovery+ Extra 3. Har ni den kanalen behöver ni inte ta till internet och streama Norrköping – Häcken.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Norrköping – Häcken online

Speltips & odds: Norrköping – Häcken

Norrköping har stått för en riktigt svag start på säsongen, och står efter tre omgångar på noll poäng. Visserligen har man haft två tuffa matcher i Stockholm senast, men premiären mot Varberg var under all kritik. Att Christoffer Nyman missade straff när laget hade chans att gå upp i 2-0-ledning mot Djurgården har också, givetvis, spelat in.

Men det är inte på planen Norrköping haft det som allra jobbigast. Lagets spelare Kristoffer Khazeni har blivit allvarligt sjuk och tvingats ta en paus från fotbollen. Såväl tränare Rikard Norling som flera spelare har pratat om hur tufft det varit för laget, och hur mycket det påverkat dem.

Häcken inledde säsongen med två segrar, mot AIK och mot Degerfors. Segern mot Degerfors var dock med knapp marginal, och man bjöd på målchanser som de kunde ha gjort tre mål på. Mot IFK Göteborg straffades man också för sin opålitliga defensiv, då man förlorade hemmaderbyt med 0-2.

Vi tror att Norrköping tar en efterlängtad seger här, framför sina fans. Man borde ha vunnit mot Djurgården i Stockholm senast, och tappade greppet om matchen vid straffmissen. Häckens defensiv har inte varit att lita på, och man kommer att få det tufft mot Norrköpings vassa offensiv.

Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 2,15 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Norrköping vinner
  • Odds: 2,15
  • Spelsida: Bet365

Det finns en hel del oddsbonusar att ta del av i samband med att ni placerar era spel. Här finner ni några.

Annan betting inför matchen

Vi spelar Norrköpingsseger i denna match. Men titta gärna in fler odds från mötet.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Ja 1,75
Över 2,5 mål 1,95
X2 1,44

Relaterat

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar