Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 31 jul, 2021

IFK Göteborg – IFK Norrköping, 2/8: Stream, speltips & odds

IFK Göteborg IFK Norrköping speltips stream

IFK Göteborg och IFK Norrköping gör upp i ett kamratmöte på måndag kväll, 2 augusti. Här tar vi er igenom förutsättningarna inför matchen, och ger er både speltips och info kring live stream.

På måndag kväll tar IFK Göteborg emot IFK Norrköping i ett kamratmöte på Gamla Ullevi. Två lag som räknat med att ta fler poäng än så här när knappt halva säsongen spelats, men som inte kan göra annat åt saken än att försöka börja prestera från och med nu.

Vi ger er våra synpunkter på matchen i form av ett speltips med odds, och visar även hur ni bär er åt för att live streama IFK Göteborg – IFK Norrköping.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: IFK Göteborg – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 19:00, den 2/8
Vart: Gamla Ullevi
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: IFK Norrköping vinner (2,90 hos Betsson)

Inför matchen

  • IFK Göteborg har börjat gå något bättre på sistone, efter en väldigt svag vår. Man kommer dock från en förlust mot Varberg.
  • IFK Norrköping har två raka förluster i ryggen, men har mött starkt motstånd i form av Häcken och Hammarby.
  • Göteborg har inte slagit Norrköping i någon av de fyra senaste mötena lagen emellan.

Streama IFK Göteborg – IFK Norrköping

Det är inte särskilt svårt att hitta en IFK Göteborg – IFK Norrköping live stream att se direkt på nätet. Allt du behöver ordna för att kunna se matchen online är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan du se Göteborg – Norrköping, när lagen möts i Allsvenskan i fotboll på måndag 2/8.

Det går att ha igång din IFK Göteborg – IFK Norrköping direktsänt från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Du kan också koppla över din direktsändning till TV-skärmen, och för att göra det underlättar det, minst sagt, om du har en Chromecast, HDMI-kabel eller Apple TV. Du får se din IFK Göteborg – IFK Norrköping stream med hög kvalitet vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer. Se fotboll med toppklass på Discovery Plus!

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama IFK Göteborg – IFK Norrköping!

Speltips & odds: IFK Göteborg – IFK Norrköping

IFK Göteborg var laget på allas läppar inför säsongen. Det ena stornamnet efter det andra anslöt, där Marek Hamsik givetvis var det största affischnamnet, och under sommaren skulle dessutom två av Sveriges bästa spelare – Marcus Berg och Oscar Wendt – flytta hem.

Men tyvärr för Blåvitts del har några av stjärnspelarna haft det svårare än man hoppats. Hamsik kunde inte vinna matcher åt laget på egen hand, Bjärsmyr och Eriksson har inte lyckats leda ett i övrigt ungt försvar särskilt långt och Pontus Wernbloom och Jakob Johansson har mest gått skadade. De sistnämnda tvingades till och med lägga av under sommaren, vilket är en av baksidorna med att värva spelare som sjunger på sista valsen.

Våren blev en stor flopp för Göteborg, som vann blott en match innan EM-uppehållet. Därefter har det gått något bättre, med sex poäng på fyra matcher. Förlusten mot Varberg senast var dock något av ett bottennapp.

IFK Norrköping hade en halvdan vår, som inte var vad man hoppats på. Hösten inleddes med två vinster, men följdes upp med två förluster. Förlusterna har dock kommit mot Allsvenskans två kanske mest formstarka lag, Häcken och Hammarby.

Norrköping gjorde en ganska bra match mot Hammarby, och kunde fått med sig poäng från den tuffa bortamatchen. Mot ett lättare motstånd i form av Göteborg tror vi på ett bra resultat för ”Peking”. Vi spelar den raka 2:an på Betsson, till 2,90 gånger pengarna.

  • Vårt speltips: IFK Norrköping vinner
  • Odds: 2,90
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar