Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 sep, 2021

IFK Göteborg – Halmstads BK (12/9): Stream, speltips & odds

IFK Göteborg Halmstad live stream speltips

IFK Göteborg tar emot Halmstads BK i Allsvenskan på söndag. Börjar Blåvitt göra resultat nu efter uppehållet? Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en IFK Göteborg – Halmstads BK live stream.

Allsvenskan är tillbaka efter ett landslagsuppehåll, och på söndag kväll är det dags för IFK Göteborg att ställas mot Halmstads BK. Göteborg har haft en tuff säsong och är inte långt ifrån bottenstriden. HBK ligger en poäng och två placeringar högre upp.

Här kan ni läsa det viktigaste inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att streama IFK Göteborg – Halmstads BK.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: IFK Göteborg – Halmstads BK
Matchstart Kl. 17:30, den 12/9
Vart: Gamla Ullevi
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (1,53 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • IFK Göteborg ligger på 12:e plats i tabellen, med bara 19 poäng.
  • HBK ligger på 11:e plats, och har tagit 20 pinnar.
  • Halmstad har inte slagit Göteborg på 12 matcher.

Streama IFK Göteborg – Halmstads BK

Det är lättare än vad man kan tro att live streama IFK Göteborg – Halmstads BK. Den tjänst som sitter på sändningsrättigheterna av matchen i Sverige är Discovery Plus, och för att se matchen online krävs därför att du har ett konto på den sidan. Då kan du se Allsvenskan live.

Det är möjligt att se din IFK Göteborg – Halmstads BK stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. Du kommer att få se din fotboll stream live eller i efterhand, med hög bild- och ljudkvalitet.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama IFK Göteborg – Halmstads BK live

Speltips & odds: IFK Göteborg – Halmstads BK

IFK Göteborgs säsong har knappast blivit vad klubben hoppats på. Värvningarna inför och under säsongen har skrikit toppstrid, och även om det ofta krävs en viss anpassningsperiod efter stora förändringar i truppen så går det inte att hävda annat än att man köpt in spelarna man gjort för att slåss i toppen, för att utmana om Europaplats och kanske till och med SM-guld. För Pontus Wernbloom, Jakob Johansson, Marcus Berg, Oscar Wendt och Gustav Svensson är väl knappast en del av en framtidssatsning?

Men Wernbloom och Johansson har behövt lägga av, och resten av spelarna har inte lyckats lyfta laget sedan de kom in. Göteborg har blott fyra poäng på de sex senaste matcherna, och nu börjar det brinna i knutarna för att man inte ska dras in i en bottenstrid i höst. Ner till Mjällby och kvalplatsen är bara fyra pinnar.

Motståndet HBK har gjort en stark säsong för att vara nykomling, och ligger på 10:e plats. Laget utmärks av att vara svårbesegrade och av sin starka defensiva organisation, där Andreas Johansson och Joseph Baffo tillhör Allsvenskans starkaste mittlås. Det är faktiskt bara Djurgården som släppt in färre mål än Halmstad. Dock är det bara Örebro som gjort färre.

Vårmötet mellan de här lagen slutade 1-1, efter att Göteborg som så ofta den här säsongen släppte in ett tidigt baklängesmål på grund av slarv i försvaret. Tobias Sana kunde sedan kvittera med ett monsterskott, assisterad av Marek Hamsik.

Halmstad har ett starkt försvar men en svag offensiv, och Göteborg är just nu svaga åt båda håll men har framförallt svårt att få till det framåt. Vi tror på en ny målsnål historia mellan de här lagen, och spelar under 2,5 mål. Det finnes till oddset 1,53 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,53
  • Spelsida: Bet365

Här kan ni ta del av vår Bet365-recension, om ni är intresserade.

Relaterade artiklar

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar