IFK Göteborg - Halmstads BK (12/9): Stream, speltips & odds

IFK Göteborg Halmstad live stream speltips

IFK Göteborg tar emot Halmstads BK i Allsvenskan på söndag. Börjar Blåvitt göra resultat nu efter uppehållet? Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en IFK Göteborg – Halmstads BK live stream.

Allsvenskan är tillbaka efter ett landslagsuppehåll, och på söndag kväll är det dags för IFK Göteborg att ställas mot Halmstads BK. Göteborg har haft en tuff säsong och är inte långt ifrån bottenstriden. HBK ligger en poäng och två placeringar högre upp.

Här kan ni läsa det viktigaste inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att streama IFK Göteborg – Halmstads BK.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: IFK Göteborg – Halmstads BK
Matchstart Kl. 17:30, den 12/9
Vart: Gamla Ullevi
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (1,53 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • IFK Göteborg ligger på 12:e plats i tabellen, med bara 19 poäng.
  • HBK ligger på 11:e plats, och har tagit 20 pinnar.
  • Halmstad har inte slagit Göteborg på 12 matcher.

Streama IFK Göteborg – Halmstads BK

Det är lättare än vad man kan tro att live streama IFK Göteborg – Halmstads BK. Den tjänst som sitter på sändningsrättigheterna av matchen i Sverige är Discovery Plus, och för att se matchen online krävs därför att du har ett konto på den sidan. Då kan du se Allsvenskan live.

Det är möjligt att se din IFK Göteborg – Halmstads BK stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. Du kommer att få se din fotboll stream live eller i efterhand, med hög bild- och ljudkvalitet.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama IFK Göteborg – Halmstads BK live

Speltips & odds: IFK Göteborg – Halmstads BK

IFK Göteborgs säsong har knappast blivit vad klubben hoppats på. Värvningarna inför och under säsongen har skrikit toppstrid, och även om det ofta krävs en viss anpassningsperiod efter stora förändringar i truppen så går det inte att hävda annat än att man köpt in spelarna man gjort för att slåss i toppen, för att utmana om Europaplats och kanske till och med SM-guld. För Pontus Wernbloom, Jakob Johansson, Marcus Berg, Oscar Wendt och Gustav Svensson är väl knappast en del av en framtidssatsning?

Men Wernbloom och Johansson har behövt lägga av, och resten av spelarna har inte lyckats lyfta laget sedan de kom in. Göteborg har blott fyra poäng på de sex senaste matcherna, och nu börjar det brinna i knutarna för att man inte ska dras in i en bottenstrid i höst. Ner till Mjällby och kvalplatsen är bara fyra pinnar.

Motståndet HBK har gjort en stark säsong för att vara nykomling, och ligger på 10:e plats. Laget utmärks av att vara svårbesegrade och av sin starka defensiva organisation, där Andreas Johansson och Joseph Baffo tillhör Allsvenskans starkaste mittlås. Det är faktiskt bara Djurgården som släppt in färre mål än Halmstad. Dock är det bara Örebro som gjort färre.

Vårmötet mellan de här lagen slutade 1-1, efter att Göteborg som så ofta den här säsongen släppte in ett tidigt baklängesmål på grund av slarv i försvaret. Tobias Sana kunde sedan kvittera med ett monsterskott, assisterad av Marek Hamsik.

Halmstad har ett starkt försvar men en svag offensiv, och Göteborg är just nu svaga åt båda håll men har framförallt svårt att få till det framåt. Vi tror på en ny målsnål historia mellan de här lagen, och spelar under 2,5 mål. Det finnes till oddset 1,53 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,53
  • Spelsida: Bet365

Här kan ni ta del av vår Bet365-recension, om ni är intresserade.

Relaterade artiklar

VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM-tipset – 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
VM-tipset - 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
Dags för ny omgång av VM-tipset! Svenska Spels kupong har spelstopp tisdag 29 november klockan 19:59.
28 november, 2022 | Emil Sandberg