IFK Göteborg - Degerfors, 26/4: Stream, speltips & odds

Slovakien Spanien speltips

Marek Hamsik väntas gå in från start, när IFK Göteborg tar emot nykomlingen Degerfors. Ta del av vårt speltips till matchen, och läs om hur du gör för att streama IFK Göteborg – Degerfors.

IFK Göteborg är en av favoriterna till att vinna Allsvenskan 2021, och visade varför med en imponerande seger i den senaste omgången. Degerfors är nykomlingar och väntas få det tufft, men blir intressanta att följa inte minst med tanke på lagets ambition om att spela sitt eget spel.

På måndag kväll 26 april ställs dessa två klubbar mot varandra. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni kan hitta en IFK Göteborg – Degerfors stream.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: IFK Göteborg – Degerfors IF
Matchstart Kl. 18:30, den 26/4
Vart: Gamla Ullevi
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: IFK Göteborg vinner (1,65 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Sven-Göran Eriksson har nått stora framgångar som tränare för båda dessa klubbar. Han kommer att vara med i TV-studion till kvällens match.
  • IFK Göteborg har tagit 4 poäng och inte släppt in ett mål i Allsvenskan så här långt. Degerfors å sin sida står på 0 poäng och har inte gjort något mål.
  • IFK Göteborgs storförvärv Marek Hamsik väntas spela från start.

Resultat Odds
IFK Göteborg vinner 1.65
Oavgjort 3.60
Degerfors IF vinner 5.50

Oddsen är från Bet365, och vill ni läsa mer om den bettingsajten kan ni ta läsa vår Bet365 recension & betyg.

Streama IFK Göteborg – Degerfors live

Det är inte särskilt svårt att streama IFK Göteborg – Degerfors IF live. För att se Allsvenskan online behöver man bara skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa sportabonnemanget. Just nu kan du få detta för bara 199 kronor/månad, ett erbjudande som går ut om bara några dagar.

Du kan ha igång din IFK Göteborg – Degerfors live stream från valfri enhet, och titta via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast tillgänglig kan du dessutom försöka casta matchen till TV-skärmen, och har du tur så lyckas du få igång sändningen utan problem. Hur som helst kan du på Discovery se din fotboll stream med hög bild- och ljudkvalitet.

  1. Gå till Discovery
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportabonnemanget
  4. Streama IFK Göteborg – Degerfors live!

Speltips inför matchen

IFK Göteborg är laget alla snackar om inför säsongen, även om få menar att det verkligen kommer att gå bra för ”Blåvitt”. Med värvningar som Marek Hamsik, Marcus Berg och Oscar Wendt är det svårt att hävda annat än att de går för guldet, för det är väl knappast några nyförvärv för framtiden. Lägg där till fjolårets värvning av Pontus Wernbloom och andra meriterade och rutinerade herrar som Jakob Johansson, Mattias Bjärsmyr och Sebastian Eriksson och vi får ett lag som ska vinna här och nu.

I premiären mot Örebro fick vi se en typisk premiärmatch, som slutade 0-0 efter att inget av lagen nästan någonsin hotade det andra. Men i den andra omgången, i rivalmötet med AIK, klev gamla AIK-spelaren Kolbeinn Sigthorsson fram och avgjorde med två mål. Att säga att det var klassmål vore kanske att vara väl generös, men det var definitivt avslut som vittnade om att det här är en spelare som kan det där med att göra mål. Det blir spännande att se om ”Blåvitt” lyckas få ut det ur honom i mer än en match, till skillnad från AIK.

Nu tar IFK Göteborg emot Degerfors, i en match mellan två av Sven-Göran Erikssons gamla klubbar. ”Svennis” har för övrigt lovat att dyka upp i studion till matchen.

Degerfors har sagt utåt att man vill spela fotboll, och att man inte är i Allsvenskan för att försvara sig till några poäng. En intressant men riskabel inställning, då det som nykomling inte är lätt att bara komma upp och klacka sig fram till några trepoängare. Två matcher in på säsongen väntar Degerfors ännu på sitt första allsvenska mål, och frågan är om det kommer ikväll.

Så Marek Hamsik själv som Roland Nilsson har bekräftat att den slovakiske storstjärnan är redo att starta för Göteborg, även om Nilsson var snabb med att lägga till ett ”om jag vill”. När Hamsik är redo för start har vi svårt att se honom bli utkonkurrerad av Simon Thern, Alhassan Yusuf eller August Erlingmark, och vi kan nog skriva upp att Hamsik finns med i ”Rolles” elva. En spelare som utan tvekan gör matchen extra intressant för den neutrale åskådaren, och givetvis även för Göteborgs fans.

Med Hamsik på planen får Göteborg en extra trygghet i laget, som kommer att bidra stort offensivt men även betyda för försvarsspelet. För med Hamsik på plan kommer laget otvivelaktigt ha mer boll och känna en helt annan trygghet, samtidigt som han i inhoppet mot AIK senast visade att han även kan ta hemjobbet.

Vi känner oss väldigt bekväma i att spela den raka 1:an, som finnes på Bet365 till 1,65 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: IFK Göteborg vinner
  • Odds: 1.65
  • Spelsida: Bet365
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman