Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 sep, 2023

HV71 – Malmö Redhawks (9/9): Stream, speltips & odds

hv71 redhawks

Vad: HV71 – Malmö Redhawks, genrep inför SHL
Avspark: Den 9/9, kl. 16:00
Vart: Stadion Bilino Polje, Zenica
Stream: > TV4 Play
Speltips: HV71 vinner (> Till Expekt)

HV71 och Malmö Redhawks möts i genrepet inför SHL. Här tar vi er igenom läget i lagen inför matchen, i form av ett speltips. Dessutom går vi igenom möjligheterna till live stream av matchen.

SHL-premiären kryper sig närmare för varje dag som går, och nu har det blivit dags för klubbarna att spela sina genrep. HV71 och Malmö Redhawks ställs emot varandra i en genrepsmatch, och det på självaste HV-dagen.

HV71 och Malmö Redhawks är två klassiska SHL-klubbar, som båda hoppas kunna vara med och utmana om de högsta placeringarna under den kommande säsongen. Vi tycker det ska bli väldigt intressant att se matchen lagen emellan, som vi här ger er vårt speltips till. Vi visar även hur det ser ut med att hitta en live stream till mötet.

HV71 vinner

Bonus: Gratis bet upp till 1 500 kr!

Inför matchen

 • Den här matchen är en del av HV-dagen, där HV71-fans samlas för att titta på såväl dam- som herrlaget i en dag full av ishockey.
 • HV71 blev 11:a i SHL ifjol, och fick varken vara med i slutspel eller kvala sig kvar.
 • Malmö Redhawks slutade sist i seriespelet ifjol, men lyckades ändå hänga kvar.

Streama HV71 – Malmö Redhawks

Går det att live streama HV71 – Malmö Redhawks? Det är en fråga många ishockeyfantaster ställer sig, när de vill se allt som går att se i uppladdningen inför SHL-säsongen. Svaret på frågan är: Ja, du kan titta på HV71 – Malmö Redhawks online.

För att hitta en live stream till matchen krävs att du skapar ett konto på TV4 play, och där köper abonnemanget TV4 Play+ Sport Total. Då får du tillgång till massor av sportsändningar, och kan bland annat sätta i gång en HV71 – Malmö Redhawks stream att titta på.

Det är hög kvalitet på din ishockey stream hos TV4 Play. TV4 Play är den nya versionen av C More, och håller lika hög nivå som föregångaren. Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er HV71 – Malmö Redhawks live stream, där det är god kvalitet på såväl bild som ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till TV4 Play
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama HV71 – Malmö Redhawks

Hv71 – Malmö Redhawks speltips

Mindre än en vecka är kvar innan det är dags gör SHL att dra i gång, då vi återigen får se Sveriges starkaste ishockeylag göra upp om slutspelsplatser, och därefter slåss om den eftersträvansvärda SM-pokalen. Två av lagen som drömmer om att blanda sig i den kampen är HV71 och Malmö Redhawks, som drabbar samman i ett genrep klockan 16:00 under lördagen innan ligan drar i gång. Redhawks var dock ytterst nära att åka ur ifjol, så för att man ska vara med i toppen i år krävs en rejäl uppryckning.

Lördagen den 9 september är faktiskt även HV-dagen, så det blir en lång hockeyfest från morgon till kväll för alla klubbens supportrar. Dagen inleds med en dammatch, innan det serveras pannkakor och levereras autografskrivning från damerna. Därefter avslutas dagen med att herrlaget alltså möter Malmö Redhawks, innan det är dags för autografskrivning även för herrarnas del.

HV träningsspelade under veckan, mot Rögle. Då vann HV, och visade förutom en bra inställning fina kvalitéer i hur man positionerade sig och låg rätt i banan såväl i offensiven som i defensiven. Nu återstår bara att vässa formen ytterligare mot Malmö Redhawks, så är man redo inför ligapremiären sedan.

I dagsläget finns inga odds på HV71 – Malmö Redhawks, men med tanke på att Redhawks var så nära nedflyttning ifjol, medan HV åtminstone hängde kvar med viss marginal, tror vi på HV i den här matchen. Också med tanke på fördelen av hemmaplan och att man spelar på HV-dagen, då det är en riktig fest där spelarna får sig en extra skjuts. Vi kan därför rekommendera ett rakt spel på HV71-seger.

 • Vårt speltips: HV71 vinner
 • Bettingsida: Expekt

Håll utkik efter odds på HV71 – Malmö Redhawks hos Expekt Sverige under matchdagen. Om det inte dyker upp odds på matchen kan ni spela på mycket annat där, och det samtidigt som ni tar del av välkomstbonusar på odds.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar