Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 16 nov, 2018

Holland – Frankrike: Inför matchen, troliga laguppställningar och speltips

Streama Holland – Frankrike

Vill du streama matchen Holland – Frankrike? Se hitåt. Gå in på Streama Nations League för att se hur du kan se den online mer detaljerat. För att se den kan du skapa ett konto hos CMore, då det är en sajt som sänder matchen direkt. För att se Holland – Frankrike behöver du ett konto på CMore, gör detta nu och se världsstjärnor som Antoine Griezmann och Co. ikväll.

Du kan titta på matchen direkt men också titta i efterhand om du så vill. Du väljer vart du vill se matchen på, en surfplatta, mobil eller dator.

Streama Turkiet – Sverige

  • Match: Holland – Frankrike, UEFA Nations League, Grupp A
  • Datum & tid: Fredag 16 november, 20:45
  • Arena: Stadion Feijenoord, Rotterdam
  • Stream: CMore

Titta på Holland – Frankrike på TV

Om du vill se matchen på TV visar kanalerna CMore Live, CMore Live HD eller TV12 den. Men du kan även koppla din live stream till TV:n med hjälp av exempelvis en HDMI-kabel eller en Chromecast.

Se Italien – Portugal

Trolig laguppställning, Holland

Cillessen

Dumfries – De Ligt – Van Dijk – Blind

Roon – De Jong – Wijnaldum

Bergwijn – Depay – Babel

Skador:

Avstängningar:

Trolig laguppställning, Frankrike

Lloris

Pavard – Varane – Kimpembe – Digne

Kanté – Nzonzi

Mbappé – Griezmann – Matuidi

Giroud

Skador: Nabil Fekir, Paul Pogba

Avstängningar:

Historiskt stormöte

Holland och Frankrike har ett långt förflutet med respektive slutspel och finaler i EM såväl som VM, vilket de sistnämda vann och blev världsmästare i somras. Idag står dem mot varandra i Nations League med olika historik bakom sig. Frankrike med sitt VM-guld 2018 i baksätet och Holland med sitt katastrofala år av underprestation och inget mästerskap. Ett hungrigt hemmalag som vill bevisa sig som en större fotbollsnation igen och vilket test Frankrike kommer att vara för dem denna lummiga höstkväll.

Bortalaget Frankrike har vunnit sina senaste fyra matcher mot Holland, vilket talar starkt för dem idag med, om det inte fanns nog med evidens för detta redan. Det franska laget har världsstjärnor på varje position och vill bevisa sig ytterliggare på högsta nivå.

På tre matcher i Grupp A i Nations League ligger bortalaget på en förstaplats medan holländarna är på en andraplats med Tyskland tätt där bakom. Om Holland ska ha någon chans hade de behövt en trepoängare idag för att befästa sin position och peka uppåt i tabellen.

Speltips

Frankrike har mycket att komma med i och med deras stora fotbollsstjärnor och spelare. Holland har pekat nedåt i prestation under de senaste åren och vill bevisa sig för världen. Men detta tror vi inte kommer att hända ikväll i alla fall. Med oddset 2.50 på Bet365 kan du satsa på vinst för det franska laget, med den unga PSG-spelaren Kylian Mbappé i yttersta spetsen.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Tips: Frankrike vinner
  • Odds: 2.50, Bet365 (odds från 20.22, 16/11/2018)

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar