Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 sep, 2017

Högoddsare – Helgens bästa matcher 9-10 september

Som vi tidigare har gjort när det kommer till helgens program med fotbollsmatcher är att samla de bästa matcherna i en kupong. Sedan kommer vi ge oss på den svåra uppgiften att tippa rätt i helgens matcher.

Det skapar en kupong för oss som har riktigt höga odds. Så höga att vi kan kalla spelet för en ”högoddsare”. Chansen att alla våra speltips går in är liten, men vi blir belönade med en stor vinst om vi lyckas.

Se vilka matcher som vi plockat ut från spelschemat inom fotboll den 9:e och 10:e september 2017. Rygga gärna vårt tips om du tycker vi har koll på oddsen!

Odds på totalt 117.17

I vårt speltips för alla helgens matcher så har vi lagt till fotboll odds från Allsvenskan, La Liga, Bundesliga, Premier League & turkiska Super Lig.

Detta är de matcher som vi själva anser som de bästa och hetaste. Det kan därför fungera för dig som ett schema över matcher som du vill streama.

Klickar du vidare på lagen som spelar så kommer du landa på artiklar som hjälper dig att streama fotbollsmatchena.

Matchprogram, odds & streams

Se här vilka matcher vi plockat ut till vårt speltips, och när matcherna kommer att spelas. Vårt tipskupong har vi lämnat in hos bet365 som erbjuder grymt bra odds. Vilket passar perfekt när vi försöker oss på en högoddsare.

9 september

  • 13:00 Real Madrid – Levante, (1) = 1.050
  • 13:30 Manchester City – Liverpool (X) = 4.00
  • 18:30 Hoffenheim – Bayern Munchen. (2) = 1.44
  • 18:30 Stoke – Manchester United, (2) = 1.50
  • 19:00 Fenerbahce – Istanbul Basaksehir, (1) = 2.05
  • 20:45 FC Barcelona – Espanyol, (1) = 1.16

10 septmber

  • 15:00 Hammarby – AIK, (2) = 2.37
  • 15:00 Örebro SK – Malmö FF, (2) = 1.60
  • 15:00 Halmstad – Häcken, (2) = 2.05

Totalt odds: 117,17 x din insats

Notera gärna att dessa odds är aktuella inne hos bet365. Det innebär att flera av matchernas odds kan ändras ju närmare matchstart som vi kommer. Oddsen kan bytas till både din för- och nackdel.

Vi lämnade in vår tipsrad den 8 september, kl 15:00. Då gällde de odds som vi ger dig här ovanför.

Boka en fotbollsresa

Trots att det finns många bra sajter i Sverige som du kan kan ta del av fotboll streams, så är det alltid bäst upplevelse väl inne på arenorna.

Som svensk är det allra lättast att kunna se matcher i Allsvenskan på plats. Däremot känner vi sedan en tid tillbaka att svenskar gärna åker på fotbollsresor för att se fotboll i Premier League, Bundesliga, Serie A, eller La Liga.

Kan kan med glädje dela med oss av de bästa fotbollsresor enligt vårt tycke. Där kommer du kunna få fram en lista med de resmål som vi mest rekommenderar när det kommer att resa till fotbollsmatcher.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar