Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 jul, 2022

Helsingborg – GIF Sundsvall (24/7): Stream, speltips & odds

HeIF Sundsvall speltips stream

Helsingborg och Sundsvall ställs emot varandra i ett bottenmöte under söndagen. Två lag i stort poängbehov gör upp, och här ger vi er vårt speltips till matchen. Vi visar även hur ni hittar en Helsingborg – Sundsvall live stream.

Varken Helsingborg eller Sundsvall har fått någon bra start på säsongen, och båda lagen ligger och harvar i botten. Halva säsongen har snart passerat, och nu börjar det bli dags att plocka poäng om man inte vill ha en riktigt svettig och ångestfylld höst.

Här tar vi er igenom förutsättningarna inför söndagens match på Olympia. Ta del av speltips och få reda på hur ni gör för att live streama Helsingborg – Sundsvall.

Streama fotboll live

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Helsingborgs IF – GIF Sundsvall
Matchstart Kl. 15:00, den 24/7
Vart: Olympia
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 4
Speltips: Över 2,5 mål (1,66 hos Bet365)

Inför matchen

  • Helsingborg har floppat rejält så här långt, och ligger sist i Allsvenskan.
  • GIF Sundsvall ligger på kvalplats, och har inte heller gått särskilt bra.
  • GIF Sundsvall har fyra raka matcher utan förlust mot Helsingborg.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’6PqAwkIwkn2bpo2mxXQneAwSkTj9iAS4ktvqOd1C’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Helsingborg – Sundsvall

Det är ingen svår match att hitta en Helsingborg – GIF Sundsvall live stream att se online på nätet. Allt ni behöver göra för att titta på matchen på internet är att skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är avklarat bläddrar ni er fram till alla Allsvenskan streams, och börjar se er match.

Välj själva om ni vill streama Helsingborg – Sundsvall via mobil, dator eller surfplatta. Det går nämligen utmärkt att se matchen direkt från valfri enhet. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla upp er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV istället.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög nivå, vad gäller både bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna och experterna mycket kunniga, vilket förhöjer tittarupplevelsen en hel del.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Helsingborg – Sundsvall live

Speltips & odds: Helsingborg – Sundsvall

Tre nykomlingar tog sig upp till Allsvenskan till den här säsongen, och alla tre går svagt. Det lag som haft allra sämst poängskörd, inte bara av nykomlingarna utan av alla lag i serien, är Helsingborg. HIF, som vann Allsvenskan så sent som för elva år sedan, ligger sist och har tagit blott 7 poäng på 15 matcher. En enda seger har det blivit.

Under sommarfönstret har Helsingborg plockat in en hel del intressanta spelare. Först och främst förlängde man lånet med Armin Gigovic, vilket ar viktigt. Därefter värvade man in den förre Göteborgsförsvararen Thomas Rogne och Häckens Alexander Faltsetas. Som grädden på moset har man lånat in Rasmus Wiedesheim-Paul, som gjorde 33 mål på 39 starter för HBK i Superettan, innan han flyttade till Rosenborg – där han dock inte fått det att lossna.

GIF Sundsvall ligger på kvalplats, och är antagligen det allra svagaste laget i serien på pappret. Särskilt med tanke på att man ännu saknar sin långtidsskadade stjärna Linus Hallenius. Till skillnad från Helsingborg har man inte förstärkt laget överhuvudtaget under sommaren.

Den här matchen tror vi att Helsingborg vinner. Laget är i grunden starkare, och kan nog få sig ett lyft av nyförvärvens ankomst. Inte bara i dessa spelares bidrag i sig, utan även för att konkurrenssituationen förstärks och alla spelare blir tvungna att höja sig.

Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 1,75 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Helsingborg vinner
  • Odds: 1,75
  • Spelsida: Bet365

Vi rekommenderar att ni kollar in lite oddsbonusar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Titta gärna in lite spännande odds att spela på från Helsingborgs IF – GIF Sundsvall. Här finner ni några.

Speltips Odds från Bet365
X2 2,10
Båda lag gör mål – Ja 1,70
Under 2,5 mål 2,05

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar