Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 maj, 2022

Helsingborg – AIK (29/5): Stream, speltips & odds

Helsingborg AIK speltips stream

Får Helsingborg ett lyft efter tränarbytet, eller blir det ny förlust när AIK kommer på besök till Olympia? Vi ger er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att live streama Helsingborg – AIK.

Två allsvenska storklubbar gör upp på Olympia under söndagen, då Helsingborgs IF tar emot AIK. Helsingborg har stått för en svag säsongsöppning, och ligger sist med blott fem poäng på tio matcher. Nu har man agerat genom att sparka tränaren Jörgen Lennartsson, och det blir intressant att se om tränarbytet ger effekt.

AIK har inlett säsongen starkt, och ligger trea i Allsvenskan. Ta del av förutsättningarna inför Helsingborg – AIK, i form av ett speltips. Vi visar er även hur ni hittar en Helsingborg – AIK stream.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Helsingborgs IF – AIK
Matchstart Kl. 17:30, den 29/5
Vart: Olympia
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: AIK vinner (1,60 hos Bet365)

Inför matchen

  • Helsingborg kommer till matchen med tre raka förluster, och har precis sparkat sin tränare Jörgen Lennartsson. Lennartssons stab har ansvaret tills vidare.
  • AIK har inte förlorat på sina sju senaste matcher, och ser ut som en given guldkandidat.
  • Senast lagen möttes vann AIK med 2-0 på Friends Arena, efter mål av Sebastian Larsson och Karol Mets.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’9zB1qULxWZVGzfG6xLzgy3Be8R4TfZJF8sA1Yg2Z’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Helsingborg – AIK live

Det är inte alls svårt att live streama Helsingborg – AIK. För att se matchen online på internet behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se Allsvenskan live från valfri enhet.

Det går alltså bra att titta på er Helsingborg – AIK live stream via mobil, dator såväl som från surfplatta. Se matchen direkt från valfri enhet. Har du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV.

Matchen kommer även att TV-sändas, på Discovery+ Extra 1. Har du den kanalen i ditt utbud kan du se matchen direktsänt på TV, och behöver inte göra i ordning någon Helsingborg – AIK stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Helsingborg – AIK direkt

Speltips & odds: Helsingborg – AIK

Helsingborg har inte fått någon bra start alls på säsongen. Man tog sig visserligen upp till Allsvenskan genom att kvala, och bör således ha varit den svagaste av nykomlingarna. Men man har ett namn och en historik att leva upp till, och förväntningarna sätts därefter. När man då efter tio omgångar ligger sist i tabellen på blott fem poäng, är besvikelsen stor.

Efter den förödmjukande 1-4-förlusten mot IFK Värnamo agerade Helsingborg, genom att sparka tränaren Jörgen Lennartsson. Tills vidare är det ledarna omkring honom som delar på ansvaret, men vi utgår ifrån att man tillsätter någon ny huvudtränare under sommaruppehållet.

AIK presenterade häromveckan John Guidetti, som dock inte är spelklar ännu. Istället lär det bli ungefär samma elva som tidigare för ”Gnaget”. Mer intressant och svårläst är hur Helsingborgs nya tränarkonstellation väljer att formera laget.

Tio omgångar in på säsongen har det varit skilda världar hur Helsingborg och AIK har presterat, med ett lag i botten och ett i toppen. När ett lag byter tränare sker ofta en positiv effekt på resultaten strax efter tränarbytet, men då det faktiskt inte kommit in något nytt namn på tränarposten tror vi inte att den typ av effekt kommer att bli lika påtaglig.

Vi tror att AIK vinner den här matchen, och spelar den raka 2:an till 1,60 gånger pengarna hos Bet365.

  • Vårt speltips: AIK vinner
  • Odds: 1,60
  • Spelsida: Bet365

Ni är välkomna att titta in oddsbonusar att spela med.

Annan betting på matchen

Det finns gott om fler odds att kolla in från Helsingborg – AIK. Nedan finner ni några.

Speltips Odds från Bet365
1X 2,25
Över 2,5 mål 1,95
Under 2,5 mål 1,85

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar