Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 1 maj, 2021

Helsingborg – AFC Eskilstuna, 2/5: Speltips & stream

Jönköpings Södra – Helsingborg, 27/4: Speltips & stream

Helsingborg, som har en stor ambition att ta sig tillbaka till Allsvenskan, bör inte ha några större bekymmer att vinna hemma mot AFC Eskilstuna. Båda lagen har 5 poäng efter 3 omgångar i Superettan.

Helsingborg är det större laget. På hemmaplan öser HIF som regel in mål. AFC Eskilstuna har lyckats hålla nollan under inledningen av säsongen, men möter nu tuffast möjliga motstånd. Helsingborgs anfallsspel är blytungt och kan fälla avgörandet i detta möte.

Vad: Helsingborg – AFC Eskilstuna, Superettan
Avspark: Den 2021-05-02, kl. 15:00
Vart: Olympiastadion
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Helsingborg (Odds: 1.80 hos Unibet)

Helsingborg – AFC Eskilstuna stream

Du kan streama Helsingborg – AFC Eskilstuna från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Helsingborg – AFC Eskilstuna stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Helsingborg – AFC Eskilstuna via live stream

Speltips & odds

Helsingborg är det laget som hittills har spelat roligast och mest offensiv fotboll av alla. De har tagit ett fast beslut att återvända till Allsvenskan. Ute på plan visar de att samtliga matcher ska bara vinnas. Hittills har det blivit en seger på 3 omgångar. På resande fot har båda 2 matcherna kryssats, mot GIF Sundsvall och Jönköpings Södra.

Det går att argumentera för att Helsingborg kanske spelar lite för naivt med sitt 4-2-3-1 uppställning. Detta då 4 spelare blir anfallare vid omställningar, kontringar och anfall. Men det får vara då Helsingborg ändå lyckas näta i massor.

I premiären mot GIF Sundsvall gav toppanfallaren Anthony van den Hurk laget ledningen två gånger om, men Helsingborg släppte in ett mål på övertid och matchen slutade 2-2. Därefter gjorde Helsingborg en ännu bättre match. Även om Anthony van den Hurk gick mållöst av planen så gjorde ytterforwarden Viktor Lundberg två mål i 4-1 vinsten. Senast blev det mållöst mot Jönköpings Södra, där det knappast saknades lägen för Helsingborg. Starkt också av Helsingborg att hålla nollan och visa att försvaret håller en hög nivå.

AFC Eskilstuna behövde inte resa långt i premiären där det blev mållöst mot Västerås. På Tunavallen blev det senast en bekväm seger mot Akropolis med 3-0, efter 2 sena mål i matchen. Senast blev det mållöst igen hemma mot GAIS, i en tafall match. Bortamötet mot Helsingborg blir AFC Eskilstunas första riktiga test, då laget ska ut på resande fot. Den fina nollan som laget har hållit i 3 raka matcher kommer inte att vara för allting. När den väl spräcks så kan de rinna iväg också.

Helsingborg är alltid hemmastarka och utlovar målgaranti på Olympiastadion. AFC Eskilstuna kan mycket väl gå samma öde till mötes. Chansen är stor att Helsingborg tar en ny hemmaseger.

  • Vårt speltips: Helsingborg vinner matchen
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Helsingborgs möjlig startuppställning:

Kalle Joelsson, Andreas Landgren, Ravy Tsouka Dozi, Andreas Granqvist, Böðvar Böðvarsson; Vladislav Kreida, Brandur Hendriksson; Wilhelm Loeper, Rasmus Joensson, Viktor Lundberg; Anthony van den Hurk.

AFC Eskilstunas möjlig startuppställning:

Josh Wicks; Pontus Rödin, Rasmus Wikström, Robin Tihi; Jesper Manns, Ismet Lushaku, Ibrahim Blati Toure, Marwan Bazi, Abdelkarim Mammar Chaouche; Viktor Götesson, Ashley Coffey.

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar