Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 apr, 2023

Hammarby – Varberg (22/4): Stream, speltips & odds

Hammarby Varberg speltips stream

Vad: Hammarby IF – Varbergs BoIS, Allsvenskan
Avspark: Den 22/4, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena, Stockholm
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Hammarby leder i paus och vinner (1.80 hos Expekt)

Hammarby ska försöka ta revansch på sig själva, när man under lördagen kliver ut för att möta Varbergs BoIS. Vi tar er igenom förutsättningarna inför matchen, med speltips och information om hur ni gör för att streama mötet live.

Hammarby stod för en otroligt slät figur i derbyt i söndags, då man gick ner sig totalt. Man har fått en svag start på säsongen, och hemma mot Varbergs BoIS finns verkligen inget annat än tre poäng. Men Varberg vill givetvis annorlunda.

Vi ser fram emot mötet på Tele2 Arena, och ger er här förutsättningarna inför detsamma. Ta del av speltips, och se hur ni gör för att streama Hammarby – Varberg online.

Hammarby HT/FT (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Streama fotboll i Sverige hos Be365

Se fotboll från stora ligor i Europa!

Hammarby vs Varbergs BoIS FC Match Outcome
Match Starts 22/04 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Degerfors har sett bra ut så här långt, med en godkänd insats men förlust mot Hammarby följt av en stark seger mot Halmstad.
 • Mjällby ser också fina ut, och står på fyra poäng efter två matcher.
 • Senast lagen möttes var på Stora Valla, och då blev resultatet 0-0.
Allsvenskan

22nd April 2023 - 13:00

Tele2 Arena

Hammarby

Match Ended
Varbergs BoIS FC

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.3

Average goals scored

5/16

Matches were draws

87%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2023

Varbergs BoIS FC

0

Hammarby

1

2022

Varbergs BoIS FC

1

Hammarby

5

2022

Varbergs BoIS FC

0

Hammarby

3

2021

Varbergs BoIS FC

0

Hammarby

1

2021

Varbergs BoIS FC

1

Hammarby

3

2020

Hammarby

1

Varbergs BoIS FC

0

2020

Varbergs BoIS FC

5

Hammarby

2

See more

Cup Grp. 3

2020

Hammarby

5

Varbergs BoIS FC

1

Cup Grp. 4

2019

Hammarby

3

Varbergs BoIS FC

0

Cup Grp. 7

2017

Hammarby

3

Varbergs BoIS FC

3

Superettan

2014

Varbergs BoIS FC

1

Hammarby

1

2014

Hammarby

2

Varbergs BoIS FC

0

2013

Varbergs BoIS FC

0

Hammarby

1

2013

Hammarby

2

Varbergs BoIS FC

2

2012

Varbergs BoIS FC

2

Hammarby

2

2012

Varbergs BoIS FC

1

Hammarby

1

See more

Streama Hammarby – Varberg

Det är relativt enkelt att live streama Hammarby – Varbergs BoIS, och allt som krävs för att titta på mötet direktsänt på internet är att ni skaffar ett konto hos Discovery Plus och där sedan köper ett sportabonnemang. När det är gjort, kan ni streama Allsvenskan live.

Ni väljer själva om ni ska ha i gång er Hammarby – Varberg stream via mobil, dator eller surfplatta. Det går att titta på er fotboll stream från valfri enhet. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi har all anledning att tro att ni kommer att bli nöjda med er Hammarby – Varbergs BoIS live stream. Det är hög kvalitet på alltifrån bild till ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Hammarby – Varberg

Hammarby – Varberg speltips

Den senaste söndagen är en dag de flesta Hammarbyfans bara vill glömma. Men klev ut och stod för den värsta derbyprestationen sedan mannaminne, då man verkligen saknade allt. Ingen inställning, inget spel och boll på boll som bara sparkades i väg så fort den nådde en Hammarbyfot, för att sedan återgå till AIK:s ägo.

Det är svårt att hitta en enda detalj från matchen som Hammarby kan vara nöjda med, och vi förväntar oss att Marti Cifuentes inför matchen mot Varberg byter ut det mesta av den startelva som gjorde bort sig inför över 40 000 åskådare.

Varbergs BoIS har inlett säsongen med tre raka kryss, först mot Mjällby, därefter mot Elfsborg och sedermera mot Sirius. Det är resultat och prestationer man får ge laget godkänt för, där insatsen mot Sirius senast var den mest imponerande spelmässigt. Man var det bättre laget och var närmare segern än Uppsalaklubben.

När Varberg nu ställs emot Hammarby får man spela mot en annan nivå av motstånd än man gjort tidigare. Visst är Elfsborg också bra, men Elfsborg mötte man på hemmaplan. Både Elfsborg och Hammarby är konstgräslag, och för Hammarby har det stor betydelse att spela på hemmaplan.

Vi kan inte se annat än att Hammarby går ut för att göra en jätteprestation här. Man måste bevisa sig inför fansen efter pinsamheten senast, och vi väntar oss att laget går ut offensivt från start. Därav tror vi att Hammarby leder i paus, och sedan vinner efter full tid. Detta spelas också, till 1.80 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Hammarby leder i paus och vinner
 • Odds: 1.80
 • Bettingsida: Expekt

Vi har hämtat våra odds på Hammarby – Varberg direkt i från Expekt Sverige. Bettingsidan är mycket etablerad i Sverige, och där finner du många bra odds. Titta också in gratis & riskfria bets innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Det finns massvis av odds på Hammarby – Varberg. Se tre spelförslag nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.67
Under 2,5 mål 2.20
X2 3.70

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar