Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 okt, 2021

Hammarby – Östersund, 24/10: Stream, speltips & odds

Hammarby Östersund speltips stream

Hammarby IF tar emot Östersunds FK på ”Nya Söderstadion” under söndag eftermiddag. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni bär er åt för att live streama Hammarby – Östersund.

Allsvenskan är inne i sin 24:e omgång, och för varje omgång som går känns varje poäng viktigare. Östersund ligger riktigt illa till i botten, medan Hammarby antagligen måste gå närmast rent för att knipa Europaplats.

Ta del av förutsättningarna inför Hammarby – Östersund, läs vårt speltips till matchen och se hur ni gör för att se den live eller på TV!


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Hammarby IF – Östersunds FK
Matchstart Kl. 15:00, den 24/10
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery+
TV-kanal: Kanal 5
Speltips: Hammarby HT/FT (1,72 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Hammarby kommer från en derbyseger mot AIK, och har häng på Europaplatserna.
  • Östersund ligger toksist i tabellen, och har tio poäng upp till kvalplats.
  • När lagen möttes tidigare i år slutade matchen 1-1.

Streama Hammarby – Östersund live

Vill ni streama Hammarby – Östersund på internet behöver ni bara skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se Allsvenskan live från valfri enhet. Titta på er Hammarby – Östersund stream direkt via mobil, dator eller surfplatta.

Har ni möjligtvis en Chromecast tillgänglig? I så fall kan ni koppla över er Hammarby – Östersund live stream till TV-skärmen, och se matchen där istället. Oavsett var ni väljer att se fotboll live kan vi garantera er en kvalitativ sändning hos Discovery.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Titta på Hammarby IF – Östersunds FK

Speltips & odds: Hammarby – Östersund

Hammarbys säsong har, precis som fjolårets, varit mycket upp och ner. Allra senast var det upp i taket, när man vann derbyt mot AIK inför fullsatta läktare. Underbarnet Akinkunmi Amoo var den som satte dit segermålet, efter fint förarbete av Astrit Selmani och Gustav Ludwigson. Segern var rättvis, och väldigt betydelsefull.

Dagen därpå derbyt förlorade Djurgården mot Kalmar, och nu har det blivit riktigt tätt i toppen. Visserligen är Hammarby några poäng bakom, men det räcker att ett eller två lag går dåligt för att man ska kunna sluta trea eller fyra. Och inget av topplagen har sett helt stabila ut under de senaste månaderna.

Talar vi om instabilitet, då är det lätt att komma in på Östersund. Klubben har fallit rejält på bara ett par år, och det ska väldigt mycket till för att de ska lyckas hänga kvar i år. Blott 13 poäng är inkasserade så här långt, och på kvalplats finner vi Halmstad på 23. En av väldigt få ljusglimtar i laget är Blair Turgott, och det ska till att han har många bra dagar om man ens ska komma i närheten av att hota Halmstad i tabellen.

Men ibland har Östersund sina dagar, vilket vi exempelvis fick se när Hammarby var på besök i Jämtland tidigare i år. Då slutade matchen 1-1, trots stort tryck från de grönvita.

Vad gäller skadeläget hos de båda lagen saknar Hammarby Jon Gudni Fjoluson och Abdulrahman Khalili, medan ÖFK är utan Rewan Amin och Kalpi Outtara. Dessutom är Richard Magyar avstängd för Hammarbys del.

Med publiken i ryggen, hemma på Nya Söderstadion, är Hammarby som starkast, och vi tror att man tar ledningen redan i första halvlek mot ett hopplöst Östersund. Sedan plockar ”Bajen” hem segern. Vi spelar ”Hammarby leder i paus och vinner” till 1,72 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby HT/FT
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Bet365

Här finner ni vår Bet365-recension, om ni är intresserade av att läsa den.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar