Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 maj, 2023

Hammarby – Mjällby (9/5): Stream, speltips & odds

HIF MAIF speltips stream

Vad: Hammarby IF – Mjällby AIF, Allsvenskan
Avspark: Den 9/5, kl. 19:00
Vart: Tele2 Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Hammarby vinner (1.65 hos Expekt)

Hammarby ställs emot Mjällby i Allsvenskan, i en match som blåses i gång klockan 19:00 under tisdagskvällen. Här finner ni vårt speltips till matchen, och så även information om hur ni gör för att streama mötet live.

Hammarby har inte fått den start på säsongen man hade önskat, men på hemmaplan har man åtminstone ännu full pott. Det återstår att se om man kan hålla den sviten vid liv, när man på tisdag kväll ställs emot Mjällby.

Mjällby har fått en någorlunda ok start, ungefär så som man hade väntat sig. Nu ska man försöka slå Hammarby, precis som man gjorde i semifinalen av Svenska Cupen. Här finner ni vårt speltips till matchen, och information om hur ni kan streama Hammarby – Mjällby online.

Hammarby vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Mjaellby vs Hammarby Match Outcome
Match Starts 09/05 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Hammarby har förlorat sina två senaste matcher, men har samtidigt gått rent på hemmaplan denna säsong.
 • Mjällby inledde Allsvenskan starkt, men har bara tagit en poäng på sina tre senaste matcher.
 • Lagen möttes i semifinal av Svenska Cupen, i Blekinge. Då vann Mjällby med 1-0.
Allsvenskan

09th May 2023 - 17:00

Tele2 Arena

Mjaellby

Match Ended
Hammarby

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.6

Average goals scored

1/12

Matches were draws

75%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2024

Mjaellby

3

Hammarby

0

2023

Hammarby

3

Mjaellby

0

2022

Mjaellby

0

Hammarby

3

2022

Mjaellby

0

Hammarby

2

2021

Mjaellby

2

Hammarby

0

2021

Hammarby

2

Mjaellby

0

2020

Hammarby

4

Mjaellby

2

2020

Mjaellby

2

Hammarby

1

See more

Cup Grp. 7

2024

Hammarby

1

Mjaellby

1

Cup Final Stage

2023

Mjaellby

1

Hammarby

0

Club Friendlies

2019

Mjaellby

0

Hammarby

1

2013

Mjaellby

3

Hammarby

0

Streama Hammarby – Mjällby

Det är relativt enkelt att live streama Hammarby – Mjällby, och allt som krävs för att titta på matchen online är att ni skaffar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla Allsvenskan-matcher live.

Välj själv om ni ska ha i gång er Hammarby – Mjällby stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror absolut att ni kommer att bli nöjda med er Hammarby IF – Mjällby AIF live stream. Det är hög kvalitet på både bild och ljud, och dessutom är kommentatorerna till matchen duktiga.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Hammarby – Mjällby

Hammarby – Mjällby speltips

Hammarbys start på säsongen kunde definitivt ha varit bättre, och efter sex omgångar står man redan på fyra förluster. Samtliga av dessa förluster har dock kommit på bortaplan, och även i år ser vi alltså ett Hammarby som har problem på resande fot och inte minst på gräsunderlag.

Skönt då för Hammarby att tisdagens match spelas hemma på Tele2 Arena, där man är starka. Man har gått rent på hemmaplan så här långt in på den här säsongen, såväl i cupspelet som i Allsvenskan. Det har dock bara blivit två hemmamatcher i Allsvenskan, och även om man vunnit med två mål i båda så har det inte varit några alltför övertygande insatser. Det har inte varit det ”Bajen” som så ofta sätter dit fyra kassar när man ställs mot bottenlag.

Mjällby har stått för en totalt sett rätt bra start på serien, men det är en trend som är negativ. Man inledde med sju poäng på tre matcher, men har bara tagit en poäng på de tre senaste. På dessa tre matcher har man dessutom inte mäktat med att göra ett enda mål framåt.

Här tror vi att Hammarby trots allt, efter två raka förluster, tar en vinst. Man är som sagt starka hemma, och efter den senaste tidens resultat är det bara seger som gäller. Vi tycker att 1.65 på den raka 1:an absolut är ett spelvärt odds, och spelar det hos Expekt.

 • Vårt speltips: Hammarby vinner
 • Odds: 1.65
 • Bettingsida: Expekt

Våra odds på HIF – MAIF är tagna från Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad i Sverige, och har många bra odds. Titta även in bonuskoder innan ni lägger era spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Det finns massvis av odds från Hammarby – Mjällby. Kolla in tre spelförslag nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 2.00
Under 2,5 mål 1.82
Båda lag gör mål – Ja 2.00

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar