Hammarby - Kalmar FF, 4/12: Stream, speltips & odds

Hammarby Kalmar speltips stream

Hammarby tar emot Kalmar FF i Allsvenskan, i en match som kan ta Hammarby till fjärdeplatsen. Vi ger er vårt speltips till mötet, och visar hur ni hittar en Hammarby – Kalmar live stream.

Hammarby har gått starkt på slutet, men man har vaknat för sent. Det blir svårt att sluta topp fyra, men slår man Kalmar så ger man åtminstone sig själv chansen att nå dit. Kalmar däremot har inte mycket att spela för, mer än om man ska sluta 5:a, 6:a eller 7:a.

Vi ger er allt inför mötet på Tele2 Arena. Ta del av speltips och hitta en Hammarby – Kalmar live stream.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher hos Bet365!

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Hammarby IF – Kalmar FF, Allsvenskan
Matchstart Kl. 15:00, den 4/12
Vart: Tele2 Arena
Stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 5
Speltips: Hammarby vinner (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Hammarby ligger 5:a i Allsvenskan, och kan sluta 4:a om stjärnorna står rätt.
  • Kalmar kan som bäst sluta 5:a, och som sämst sluta på 7:e plats.
  • När lagen möttes i våras vann Kalmar med 2-1, efter att ha vänt underläge till seger.

Streama Hammarby – Kalmar live

Det är väldigt enkelt att hitta en Hammarby – Kalmar live stream, och det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus. Där måste ni även köpa ett sportabonnemang, för att låsa upp alla Allsvenskan live streams.

Det går bra att ha igång er Hammarby – Kalmar stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande går det bra att koppla över sändningen till TV-skärmen, och se er fotboll stream där. Oavsett hur ni väljer att streama Hammarby – Kalmar, kan vi garantera er att ni får se matchen med hög kvalitet hos Discovery Plus.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Streama Hammarby – Kalmar online

Speltips & odds: Hammarby – Kalmar

Årets Hammarbysäsong har varit en hel del upp och ner, men totalt sätt ändå bättre än fjolårets. Laget har vunnit Svenska Cupen för första gången någonsin, och var så när på att kvala in till Europa Conference League. Man lyckades ta det hela vägen till straffar mot Basel, men där höll inte nerverna hos Hammarbyspelarna.

Under hösten har man haft seriens enklaste spelschema, där man avslutade med sju matcher mot lag som tippades att sluta på nedre halvan. När sex av dessa matcher nu är spelade har Hammarby vunnit fyra, kryssat en och förlorat en. Det är väl inte katastrof men inte heller bra. Framförallt räckte det inte till målet att sluta topp tre. Hade man däremot vunnit alla de där sex matcherna hade man legat trea i detta nu.

Nu kan det som bäst bli en fjärdeplats för Hammarby, men då ska det till seger här samtidigt som Elfsborg förlorar mot Örebro. Alternativt att Elfsborg kryssar och att Hammarby vinner mot Kalmar med minst fyra mål.

För Kalmars del har det här varit en jättebra säsong, med tanke på att man ifjol kvalade sig kvar i Allsvenskan. Henrik Rydström har gjort stor succé i sin nygamla klubb, och laget ligger 6:a i Allsvenskan. Slår man Hammarby med fyra mål så går man förbi de grönvita, vilket dock får anses som ganska otänkbart.

Hammarby har ändå en inte helt orealistisk chans att sluta topp fyra, och därmed få möjligheten till att eventuellt kvala till Europa nästa år. Vi tror att ”Bajen” gör sitt jobb inför hemmafansen denna eftermiddag, och spelar den raka 1:an. Den finnes till 1,80 gånger pengarna på Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Titta för all del gärna in vår Bet365-recension, som vi har skrivit.

Relaterade artiklar

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.