Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 31 mar, 2024

Hammarby – Kalmar FF (31/3): Stream, speltips & odds

hammarby kalmar speltips stream

Vad: Hammarby – Kalmar, Allsvenskan
Avspark: Den 31/3, kl. 14:00
Vart: Tele2 Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Hammarby vinner (1.88 hos Unibet)

Hammarby och Kalmar möts i premiäromgången av Allsvenskan. I den här artikeln ger vi er allt inför mötet, från speltips till information om live stream.

Hammarbys försäsong har inte varit något vidare, och nu är supportrarna oroliga inför säsongen. Men även om det finns en oro, tror de flesta nog ändå på nye tränaren Kim Hellberg. Frågan är dock hur stort tålamodet skulle vara, om resultaten börjar gå emot när Allsvenskan nu drar i gång.

Kalmar FF har stått för en hyfsad försäsong, och de flesta experterna tippar att laget kommer att sluta någonstans i mitten av tabellen. Läs här vårt speltips till Hammarby – Kalmar, och kolla även in hur ni kan streama matchen live.

Hammarby vinner (Unibet)

Bonus: Gratisspel 100 kr hos Unibet!
Kalmar FF vs Hammarby Match Outcome
Match Starts 31/03 14:00
Match avslutad

Inför matchen

  • Pavle Vagic är avstängd och missar den här matchen.
  • I Kalmar FF spelar tidigare Hammarbyförsvarararen Lars Sätra.
  • Hammarby har vunnit sina tre senaste hemmamatcher mot Kalmar.
Allsvenskan

31st March 2024 - 12:00

Tele2 Arena

Kalmar FF

Match Ended
Hammarby

Who will win?

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.1

Average goals scored

10/22

Matches were draws

68%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2023

Hammarby

0

Kalmar FF

0

2023

Kalmar FF

1

Hammarby

3

2022

Hammarby

4

Kalmar FF

2

2022

Hammarby

0

Kalmar FF

2

2021

Hammarby

5

Kalmar FF

3

2021

Kalmar FF

2

Hammarby

1

2020

Kalmar FF

1

Hammarby

2

2020

Hammarby

3

Kalmar FF

3

2019

Kalmar FF

2

Hammarby

2

2019

Hammarby

1

Kalmar FF

1

2018

Hammarby

0

Kalmar FF

0

2018

Kalmar FF

1

Hammarby

1

2017

Kalmar FF

2

Hammarby

0

2017

Hammarby

1

Kalmar FF

1

2016

Hammarby

2

Kalmar FF

1

2016

Kalmar FF

1

Hammarby

1

2015

Hammarby

0

Kalmar FF

0

2015

Kalmar FF

2

Hammarby

2

2009

Hammarby

0

Kalmar FF

3

See more

Club Friendlies

2019

Kalmar FF

1

Hammarby

0

2012

Hammarby

0

Kalmar FF

1

Cup

2010

Kalmar FF

5

Hammarby

6

Streama Hammarby – Kalmar

Det är enkelt gjort att finna en Hammarby – Kalmar live stream att titta på direktsänt på internet. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus, där ni köper ett sportabonnemang. När ni fått det gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Du väljer själv från vilken enhet du ska live streama Hammarby – Kalmar. Titta på matchen från mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni som hittar en Hammarby IF – Kalmar FF stream kommer att bli nöjda med det beslutet. Bilden håller hög klass, ludet likaså. Dessutom är studion inför och kommentatorerna under matchen av hög klass.

  1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
  2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama Hammarby – Kalmar

Speltips & odds: Hammarby – Kalmar

Hammarbys förra säsong var ett steg nedåt i utvecklingen. Man hade tappat många nyckelspelare inför föregående säsong, och stod med ett ungt lag. Spelare som Markus Karlson, Josef Erabi, Montader Madjed och Fredrik Hammar hade året innan spelat i HTFF, men skulle nu färga i Allsvenskan. Det är svårt att ta ett två serier stort kliv på bara en säsong, och dessutom att då hoppa in rakt in i ett lag som aspirerar på att bli ett topplag.

Det blev till slut en sjundeplats för Hammarby, och supportrarna hoppas givetvis att fjolårets steg bakåt ska vara något som följs av två steg framåt. Nu är de unga lirarna ett år äldre, och förhoppningsvis ett år bättre. Trist har det dock varit att se laget under försäsongen, då man knappt har vunnit en match och där försvarsspelet sett väldigt skakigt ut. Tappet av Loret Sadiku känns kostsamt, och man har heller inte gjort någonting för att ersätta honom. Ingen defensiv mittfältare har hämtats in, och vi får se om det kommer att håla att sätta en lirare såsom Tesfaldet Tekie eller Nahir Besara på den positionen.

Kalmar FF inledde förra säsongen positivt, och nye danske tränaren såg ut att lyckas bygga vidare på det Henrik Rydström hade inlett. Men framåt hösten dalade laget i resultat, och nu får vi se vad vi får för Kalmar i år.

Vi tror att Hammarby vinner den här matchen. På hemmaplan är man alltid starka, och Kalmar är ett lag man ska slå. Vi spelar den raka 1:an, till 1.88 gånger pengarna hos Unibet.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1.88
  • Bettingsida: Unibet

Vi har plockat våra odds på Malmö – Norrköping från Unibet, vilket är en bettingsida som är väletablerad i Sverige och som har många bra odds. Läs också om betting utan skatt innan ni spelar.

Mer odds & betting inför matchen

Ni kan se fler spelförslag till Hammarby – Kalmar nedan.

Speltips Odds från Unibet
X2 1.98
Över 2,5 mål 1.81
Under 2,5 mål 2.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024
CL
Toppmatch i Champions League mellan PSG mot Barcelona. Läs allt inför matchen på Parc des Princes. Speltips, odds & live streaming online.
10 april, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar