Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 17 mar, 2022

Hammarby – Elfsborg, 19/3: Speltips & stream

Elfsborg Varberg speltips stream

En plats ute i Europa står på spel när Hammarby och Elfsborg möts i semifinalen i den svenska cupen, på konstgräs på Tele2 Arena.

Hammarby behöver först slå Elfsborg och sedan vinnaren mellan Malmö FF och Djurgården i finalen, för att ta kvalplatsen i Europa Conference League.

Om Elfsborg går till finalen så får de, i och med sin 4:e plats i Allsvenskan, spelare ute i Europa, eftersom både Malmö FF och Djurgården är redan klara.

Spelbolag har Hammarby som favoriter att ta sig till finalen. Men Elfsborg har också gjort det lysande och är fullt kapabla till att sätta käppar i hjuler här.

Streama fotboll i Sverige

Se fotboll hos Unibet

Vad: Hammarby – Elfsborg, Svenska cupen
Avspark: Den 2022-03-19, kl. 16:00
Vart: Tele2 Arena
TV-kanal: Cmore
Speltips: X2 (Odds: 1.72 hos Nordicbet)

Inför

  • Hos Hammarby saknas Jon Gudni Fjoluson, Abbe Khalili, Dennis Collander och Dennis Widgren.
  • Elfsborg får återigen klara sig utan Emmanuel Boateng, Maudo Jarjue, Viktor Widell och Simon Strand.
  • Det har varit stora problem för Hammarby att slå Elfsborg. Något de inte har lyckats med på de 4 senaste försök.

Startelvor & statistik

[sports data-token=’url30me0jiNv6kL5EBTsPB48g0pTBm2EAIDiw3cJ’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Hammarby – Elfsborg

Det är hos Cmore som du kan se slutspelet i den svenska cupen online. Där kan du streama båda semifinalerna, Hammarby mot Elfsborg och Malmö FF mot Djurgården.

För att kunna streama semifinalerna behöver du göra följande:

  1. Ta dig vidare till Cmore
  2. Registrera ett konto gratis
  3. Välj ett abonnemang som heter Plus
  4. Streama alla matcher i den svenska cupen

Som sällskap i cupmatchen mellan Hammarby och Elfsborg kommer du att ha de svenska kommentatorerna Daniel Kristiansson och Erik Edman.

Sändningen börjar 30 minuter innan avspark. I studion på plats finns Gusten Dahlin och Hasse Backe.

Speltips & odds

Det blev en 5:e plats för Hammarby förra säsongen. Bara 2 poäng upp till Elfsborg, som också slåss för att spela ute i Europa.

Den största bedriften från förra säsongen var ändå att Bajen vann den svenska cupen. Därmed fick de spela i kvalet i den nya turneringen, Europa Conference League. Där räckte de inte hela vägen. Det blev en förlust på straffar mot Basel.

För att nå kvalet igen är det alltså två ytterligare motståndare som måste passeras.

I gruppspelet har Bajen besegrat Falkenberg med 2-1, Ytterhogdals IK med 6-1 och BK Häcken med 4-0. I kvartsfinalen var de i trubbel efter att Christoffer Nyman hade nätat 2 gånger om för IFK Norrköping, på Tele2 Arena. Nyförvärvet Nahir Besara reducerade för Bajen innan Derijan Bojanic kvitterade. Bara några minuter senare avgjorde Astrit Selmani tillställningen från straffpunkten.

Managern Marti Cifuentes gjorde ett par defensiva byten därefter för att säkra resultatet.

Även Elfsborg har vunnit alla sina matcher i cupen, redan efter fulltid.

I gruppspelet besegrades Sundsvall med 3-2, Skiljebo med 8-1 och Degerfors med 5-1. I kvartsfinalen blev det en jämn kamp mot IFK Göteborg, där 19-årige Jacob Ondrejka blev matchhjälten med det enda målet. Starkt att Elfsborg att hålla nollan. Anfallsspelet har briljerat med en massa mål i alla matcher. Något som borde fortsätter även mot Hammarby.

Inför säsongen har Elfsborg tappat Frederik Holst till Lilleström och Christopher McVey till Inter Miami. Däremot har man tagit in en del spännande spelare som Gustav Henriksson från Wolfsberger och Michael Baidoo från Sandnes.

Hammarby, som tidigare har haft bekymmer mot Elfsborg, kommer att få det svårt igen. Med en stark defensiv och sylvass offensiv ska Elfsborg inte behöva vara underdogs i matchen. Semifinalen känns helt öppen, där alla vinnaralternativ har lika stor chans.

Ändå ses spelbolag på Hammarby som givna favoriter. Då finns det ett oddsvärde på att Elfsborg klarar av att inte förlora matchen under ordinarie tid.

Därför faller spelet på att Hammarby inte vinner matchen efter 90 minuters spel. Utan att den slutar oavgjort och därmed går till förlängning och eventuellt straffar, eller att Elfsborg går segrandes ur duellen vid fulltid.

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen eller Elfsborg seger
  • Odds: 1.72
  • Bettingsida: Nordicbet

En längre läsning kring bettingsidan finns i vår recension om Nordicbet.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Hammarby inte vinner efter 90 minuter över Elfsborg.

Hos Nordicbet så hittar vi flera spelvärda odds inför Hammarby – Elfsborg matchen.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att satsa pengarna på.

Speltips Odds från Nordicbet
Över 2,5 mål i matchen 1.55
Elfsborg över 1,5 mål i matchen 2.05
Elfsborg vinner matchen 2.95

Nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar