Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 aug, 2022

Hammarby – Degerfors (22/8): Stream, speltips & odds

hif degerfors

På hemmaplan mot Degerfors ska Hammarby bara hämta hem tre poäng! Lyckas man? Vi ger er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni finner live stream.

Hammarby har gjort en alldeles lysande säsong, och seglar upp som en större och större favorit till SM-guldet. Tillsammans med Djurgården och Häcken väntas man göra upp in i det sista om Lennart Johanssons pokal, som Malmö heller inte ska räknas bort ifrån.

Denna söndag ställs ”Bajen” mot Degerfors, som har det jobbigare. Laget ligger p på nedflyttningsplats, och måste börja plocka mer poäng om man ska hänga kvar. Ta del av speltips inför matchen, och se hur ni gör för att streama Hammarby – Degerfors.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Hammarby – Degerfors, Allsvenskan
Var: Tele2 Arena, Stockholm
När: Kl. 19:10, 22 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Ingen kanal
Speltips: Hammarby HT/FT (1,66 hos Bet365)

Inför matchen

  • Hammarby vann med 1-0 när lagen möttes i våras, efter att Edvin Kurtulus satt matchens enda mål på nick på hörna.
  • Lagen har mötts 15 gånger i modern tid, framförallt under åren Hammarby befann sig i Superettan. Av dessa matcher har ingen slutat oavgjort. Hammarby har vunnit 12.
  • Matchen har avspark 19:10, vilket skiljer sig från den normala avsparkstiden klockan 19:00.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’vMwCEC0S45VE7oFE3zVOelHM0DrCAUtKcrR31EIg’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Hammarby – Degerfors

Det är inte alls svårt att live streama Hammarby – Degerfors. För att se matchen online på nätet, behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort, kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Ni kan se fotboll streams på Discovery Plus från valfri enhet. Titta på matcherna via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande, då kan ni dessutom koppla över er Hammarby – Degerfors stream till TV-skärmen.

Kvalitén på sändningen hos Discovery Plus är hög, och det gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna duktiga, vilket förhöjer upplevelsen på er Hammarby IF – Degerfors IF stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Hammarby – Degerfors live

Speltips & odds: Hammarby – Degerfors

Hammarby har gått från klarhet till klarhet den här säsongen, med undantag av några få plumpar i protokollet. Senast tog man en lite ”fulare” seger, då man vann mot IFK Göteborg trots att spelet inte klaffade. Sådana segrar är viktiga om man vill vara en seriös guldkandidat.

Nu väntar hemmamatch mot Degerfors, som inte har haft någon rolig säsong. Klubben värvade en hel del intressanta spelare inför året, men det har inte fallit väl ut. Laget har drabbats av en hel del skador, och i ärlighetens namn har det inte sett bra ut när man haft en närmast fullskalig trupp heller.

Degerfors ligger på 15:e plats, dit man trillade ned efter att Helsingborg slog Sundsvall under söndagen. Nu är pressen på Degerfors att återta kvalplatsen, eller att på sikt och i bästa fall till och med nå säker mark.

I Degerfors spelar förre Hammarbyspelaren Nikola Djurdjic, som dock saknats ur lagets trupp de senaste omgångarna. Först var det av disciplinära skäl, när han varit ute på en bar kvällen efter match, och sedan var det på grund av skada. Troligtvis håller skadan honom borta från spel även här.

Vi tror hårt på Hammarby i den här matchen, och förutspår att man leder matchen i paus för att sedan vinna efter full tid. Oddset på det är 1,66 gånger pengarna, vilket finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby HT/FT
  • Odds: 1,66
  • Spelsida: Bet365

Ni får för all del titta in oddsboostar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Det finns gott om odds att spela på till den här matchen. Här under hittar ni några.

Speltips Odds (Bet365)
X2 4,00
Över 2,5 mål 1,36
Under 2,5 mål 3,10

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar