Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 jul, 2021

Hammarby – Degerfors, 11/7: Stream, speltips & odds

Hammarby Degerfors speltips stream

Hammarby får återigen spela hemmamatch mot en nykomling. Denna gång är det Degerfors som ska försöka sno åt sig poäng, men räkna med att ”Bajen” vill annorlunda. Ta del av speltips och live stream till Hammarby – Degerfors!

Hammarby har precis genomgått ett tränarbyte, men den här klassiska effekten av att vinna direkt kom inte i detta fall. Vi får se om effekten kommer senare istället, om Milos Milojevic kan ta upp Hammarby till en topplacering. Trots en dålig start är avståndet upp inte särskilt långt.

Degerfors fortsätter att leverera resultat, och har nu fem raka allsvenska matcher utan förlust. Kan de förlänga sviten? Vi ger er vårt Hammarby – Degerfors speltips, och visar även hur ni hittar en live stream till matchen!


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Hammarby – Degerfors
Matchstart Kl. 19:00, den 11/7
Vart: Tele2 Arena
Live stream Allsvenskan live stream
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Hammarby vinner (1,63 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Hammarby sparkade Stefan Billborn under sommaren, och in har Milos Milojevic kommit. Han inledde med att kryssa hemma mot nykomlingen Halmstad.
  • Degerfors har hela fem raka matcher utan förlust, och kan tänkas göra livet tufft även för ”Bajen”.
  • Lagen möttes tio gånger under Hammarbys år i Superettan, och då vann Bajen sju gånger och Degerfors tre.

Streama Hammarby – Degerfors live

För att live streama Hammarby – Degerfors behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan online. Det går att ha igång er Hammarby – Degerfors stream via mobil, dator eller surfplatta. Sitter ni på en Chromecast kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

På Discovery Plus ser du fotboll streams med hög kvalitet. Du kommer att få se din Hammarby – Degerfors live stream med bra bild, kvalitativt ljud och skickliga kommentatorer.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Titta på Hammarby – Degerfors online!

Speltips: Hammarby – Degerfors

Hammarby valde att sparka Stefan Billborn strax efter cupguldet. Förvånande för många, även om det givetvis inte var titeln som gjorde att ledningen tog beslutet. Underprestationer genom hela förra allsvenska säsongen och under våren ledde till att man till slut valde att göra sig av med sin mest framgångsrike tränare på 20 år, och bara framtiden kan utvisa om det var rätt beslut.

Klart är att om Hammarby inte gör en riktigt bra höst nu, så kommer ledningen att sågas hårt både från fans och media. Billborn nådde lysande alldeles resultat både 2018 och 2019, har nu haft ett svagt år men ändå tagit cupguld. För andra året i rad ska Hammarby kvala till Europaspel – senast man kvalade innan Billborns tid som tränare var 2007.

In har istället Milos Milojevic kommit, en tränare som beskrivs som ”mer internationell” än Billborn. Milojevic har erfarenhet från Europakval från sin tid som tränare i Island, och har dessutom varit assisterande tränare i Röda Stjärnan under Dejan Stankovic under ett par år. Det var ett uppdrag han nu lämnade för att få möjlighet att träna Hammarby.

Milojevic debut slutade i 1-1 hemma mot Halmstad, och spelet såg ungefär exakt likadant ut som under våren. Hammarby skapade en hel del chanser, men saknade kvalitén och effektiviteten i sista tredjedelen. En vinst sjabblades bort under avslutningen av matchen, hemma mot ett gäng man ska slå.

Nu gästar en ny nykomling, Degerfors. Degerfors kommer hit från fem raka matcher utan förlust, men här tror vi att den sviten bryts. Hammarby visade trots allt goda tendenser mot HBK, och med fansen i ryggen kan vi inte se att laget tappar poäng mot ännu en nykomling. Den raka 1:an ger 1,63 gånger insatsen på Betsson, och spelas.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,63
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024
ishockey
Sveriges första matcher i ishcokey VM blir väldigt het. Direkt ställs Tre Kronor mot giganten USA. Läs om hur du kan se matchen live på nätet eller på TV.
07 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar