Hammarby - Degerfors, 11/7: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Hammarby IF
Oavgjort
Degerfors IF
Odds hämtat på Betsson: 8/7 11:30

Hammarby får återigen spela hemmamatch mot en nykomling. Denna gång är det Degerfors som ska försöka sno åt sig poäng, men räkna med att ”Bajen” vill annorlunda. Ta del av speltips och live stream till Hammarby – Degerfors!

Hammarby har precis genomgått ett tränarbyte, men den här klassiska effekten av att vinna direkt kom inte i detta fall. Vi får se om effekten kommer senare istället, om Milos Milojevic kan ta upp Hammarby till en topplacering. Trots en dålig start är avståndet upp inte särskilt långt.

Degerfors fortsätter att leverera resultat, och har nu fem raka allsvenska matcher utan förlust. Kan de förlänga sviten? Vi ger er vårt Hammarby – Degerfors speltips, och visar även hur ni hittar en live stream till matchen!


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Hammarby – Degerfors
Matchstart Kl. 19:00, den 11/7
Vart: Tele2 Arena
Live stream Allsvenskan live stream
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Hammarby vinner (1,63 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Hammarby sparkade Stefan Billborn under sommaren, och in har Milos Milojevic kommit. Han inledde med att kryssa hemma mot nykomlingen Halmstad.
  • Degerfors har hela fem raka matcher utan förlust, och kan tänkas göra livet tufft även för ”Bajen”.
  • Lagen möttes tio gånger under Hammarbys år i Superettan, och då vann Bajen sju gånger och Degerfors tre.

Streama Hammarby – Degerfors live

För att live streama Hammarby – Degerfors behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan online. Det går att ha igång er Hammarby – Degerfors stream via mobil, dator eller surfplatta. Sitter ni på en Chromecast kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

På Discovery Plus ser du fotboll streams med hög kvalitet. Du kommer att få se din Hammarby – Degerfors live stream med bra bild, kvalitativt ljud och skickliga kommentatorer.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Titta på Hammarby – Degerfors online!

Speltips: Hammarby – Degerfors

Hammarby valde att sparka Stefan Billborn strax efter cupguldet. Förvånande för många, även om det givetvis inte var titeln som gjorde att ledningen tog beslutet. Underprestationer genom hela förra allsvenska säsongen och under våren ledde till att man till slut valde att göra sig av med sin mest framgångsrike tränare på 20 år, och bara framtiden kan utvisa om det var rätt beslut.

Klart är att om Hammarby inte gör en riktigt bra höst nu, så kommer ledningen att sågas hårt både från fans och media. Billborn nådde lysande alldeles resultat både 2018 och 2019, har nu haft ett svagt år men ändå tagit cupguld. För andra året i rad ska Hammarby kvala till Europaspel – senast man kvalade innan Billborns tid som tränare var 2007.

In har istället Milos Milojevic kommit, en tränare som beskrivs som ”mer internationell” än Billborn. Milojevic har erfarenhet från Europakval från sin tid som tränare i Island, och har dessutom varit assisterande tränare i Röda Stjärnan under Dejan Stankovic under ett par år. Det var ett uppdrag han nu lämnade för att få möjlighet att träna Hammarby.

Milojevic debut slutade i 1-1 hemma mot Halmstad, och spelet såg ungefär exakt likadant ut som under våren. Hammarby skapade en hel del chanser, men saknade kvalitén och effektiviteten i sista tredjedelen. En vinst sjabblades bort under avslutningen av matchen, hemma mot ett gäng man ska slå.

Nu gästar en ny nykomling, Degerfors. Degerfors kommer hit från fem raka matcher utan förlust, men här tror vi att den sviten bryts. Hammarby visade trots allt goda tendenser mot HBK, och med fansen i ryggen kan vi inte se att laget tappar poäng mot ännu en nykomling. Den raka 1:an ger 1,63 gånger insatsen på Betsson, och spelas.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,63
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

Streama Juventus – Roma: Se live stream & TV (17/10)
Streama Juventus - Roma: Se live stream & TV (17/10)
Se vart du kan titta på Juventus - Roma stream eller på TV. Vi tipsar om streamingsida och kanal på TV som visar Serie A.
15 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Hammarby – AIK: Se live stream & TV (17/10)
Streama Hammarby – AIK: Se live stream & TV (17/10)
Titta in hur & vart du kan se Hammarby - AIK stream. Vi visar hur du sänder matcher i Allsvenskan via live streaming & TV.
15 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Italien (U21) – Se live stream & TV (12/10)
Streama Sverige - Italien (U21) - Se live stream & TV (12/10)
Sverige spelar bortamatch mot Italien i kvalet till U21 EM. Mycket dramatik när tre viktiga poäng står på spel! …
12 oktober, 2021 | Jimmie Nyman