Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 apr, 2022

Halmstads BK – Norrby IF (11/4): Stream, speltips & odds

HBK Norrby speltips stream

Halmstads BK och Norrby IF möts i Superettan på måndag kväll. Vi ger er vårt speltips, och visar hur ni bär er åt för att live streama Halmstad – Norrby.

Halmstad fick med sig en poäng från premiäromgången, medan Norrby kommer hit med en seger. Nu är det HBK som tippas ta en trepoängare, när laget inviger Örjans Vall för i år.

Vi tar er igenom förutsättningarna till denna måndagsmatch. Ta del av speltips, och hitta en Halmstads BK – Norrby IF live stream.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Halmstads BK – Norrby IF
Matchstart Kl. 19:00, den 11/4
Vad: Superettan, omgång 2
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 3
Speltips: Under 2,5 mål (1,80 hos Bet365)

Inför

  • Halmstad var det lag som släppte in näst minst mål i Allsvenskan ifjol, men åkte trots det ur.
  • Norrby var bara någon enstaka poäng från att nå positiv kvalplats i Superettan förra året, men får sikta på uppflyttning i år istället.
  • När lagen möttes senast, hösten 2020, vann Halmstad med 2-0 efter mål av Emil Tot Wikström och Joseph Baffo.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’yPnl8NiQy82PJjZdisIDLuxXFDALFcFIoI1kme3z’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Halmstad – Norrby online

Det är rätt enkelt att streama Halmstad – Norrby live på internet. För att se Superettan live streams direktsänt på internet behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja titta på er Halmstad – Norrby stream.

Det går bra att titta på fotboll streams hos Discovery Plus från vilken enhet du vill. Ha igång din sändning via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast kan du dessutom koppla över din Halmstad – Norrby live stream till TV-skärmen.

Vi kan lova er att kvalitén på er sändning kommer att hålla hög nivå, vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Halmstad – Norrby live!

Speltips & odds: Halmstad – Norrby

Halmstads BK var nykomlingar i Allsvenskan ifjol, men sejouren blev ettårig och nu är man tillbaka i Superettan. Det kändes dock länge som att HBK skulle hålla sig kvar i högsta divisionen, då man hade och än idag har en väldigt stabil defensiv. Endast ett lag (AIK) släppte in färre mål än Halmstad i fjolårets allsvenska. Men när målen framåt uteblir räcker det inte att släppa in i snitt färre än ett mål bakåt per match.

Halmstad har kvar många av sina nyckelspelare från ifjol, och har dessutom förstärkt truppen med Marcus Olsson och Villiam Dahlström. Premiären borta mot Örgryte var dock på väg att sluta illa efter ett tvåmålsunderläge, men under matchens sista fem minuter satte HBK två mål och nådde ett oavgjort resultat.

Norrby överraskade stort ifjol, då man var mycket nära att gå upp till Allsvenskan. Man föll under den sista omgången. I år siktar laget på att göra det ännu bättre, och att för första gången i klubbens historia ta sig upp i högsta divisionen. Laget tränas av Mohammed Ali Khan, och i truppen finns spelare som Ivo Pekalski, Anton Cajtoft och Ekin Bulut.

Norrby vann mot Dalkurd med 1-0 i sin premiär, och även om Halmstad spelade 2-2 i sin är man ett lag som oftast är inblandade i målsnåla matcher. Vi tror att det blir ont om mål i denna match, och spelar ”under 2,5 mål” till 1,80 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Ni är välkomna att kolla in oddsbonusar innan ni lägger era spel.

Annan betting inför matchen

Här hamnar vårt spel på under 2,5 mål. Men det finns annat att spela på, och ni får gärna kolla in andra odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
HBK vinner 1,80
Båda lag gör mål – nej 1,80
HBK HT/FT 2,87

Relaterat

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar