Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 maj, 2023

Halmstads BK – Malmö FF (14/5): Stream, speltips & odds

hbk mff speltips stream

Vad: Halmstads BK – Malmö FF, Allsvenskan
Avspark: Den 14/5, kl. 17:30
Vart: Örjans Vall
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Under 2,5 mål (2.05 hos Expekt)

Hammarby ställs emot Mjällby i Allsvenskan, i en match som blåses i gång klockan 19:00 under tisdagskvällen. Här finner ni vårt speltips till matchen, och så även information om hur ni gör för att streama mötet live.

Hammarby har inte fått den start på säsongen man hade önskat, men på hemmaplan har man åtminstone ännu full pott. Det återstår att se om man kan hålla den sviten vid liv, när man på tisdag kväll ställs emot Mjällby.

Mjällby har fått en någorlunda ok start, ungefär så som man hade väntat sig. Nu ska man försöka slå Hammarby, precis som man gjorde i semifinalen av Svenska Cupen. Här finner ni vårt speltips till matchen, och information om hur ni kan streama Hammarby – Mjällby online.

Under 2,5 mål (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Halmstads BK vs Malmö FF Match Outcome
Match Starts 14/05 17:30
Match avslutad

Inför matchen

Allsvenskan

14th May 2023 - 15:30

Oerjans Vall

Halmstads BK

Match Ended
Malmö FF

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.7

Average goals scored

5/19

Matches were draws

63%

Goals scored in first half

Cup Final Stage

2024

Halmstads BK

0

Malmö FF

4

Allsvenskan

2023

Malmö FF

3

Halmstads BK

0

2021

Malmö FF

0

Halmstads BK

0

2021

Halmstads BK

0

Malmö FF

0

2017

Malmö FF

2

Halmstads BK

0

2017

Halmstads BK

0

Malmö FF

3

2015

Halmstads BK

0

Malmö FF

0

2015

Malmö FF

3

Halmstads BK

1

2014

Malmö FF

1

Halmstads BK

0

2014

Malmö FF

3

Halmstads BK

1

2013

Halmstads BK

1

Malmö FF

3

2013

Malmö FF

1

Halmstads BK

1

2011

Halmstads BK

1

Malmö FF

5

2011

Malmö FF

3

Halmstads BK

1

2010

Malmö FF

2

Halmstads BK

0

2010

Halmstads BK

1

Malmö FF

1

See more

Cup Grp. 1

2021

Halmstads BK

1

Malmö FF

4

Club Friendlies

2011

Malmö FF

2

Halmstads BK

0

Cup

2011

Halmstads BK

0

Malmö FF

3

Streama Halmstad – Malmö

Det är rätt enkelt att hitta en Halmstads BK – Malmö FF stream att titta på direktsänt på internet, och allt som krävs för att ni ska kunna se matchen online är att ni skapar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni streama alla matcher från Allsvenskan.

Ni väljer själva vilken enhet ni ska ha igång er Halmstad – Malmö FF stream ifrån. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att på så sätt se matchen på TV.

Vi tror absolut att ni som väljer att streama Halmstad – Malmö kommer att bli nöjda med ert beslut. Det med tanke på att det är hög kvalitet på bild och ljud, och med tanke på att kommentatorerna till matchen är skickliga.

  1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
  2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama Halmstad – Malmö

Halmstad – Malmö speltips

Halmstad har absolut fått en bra start på säsongen för att vara nykomling, då man står på nio poäng efter sju omgångar och ligger på en 10:e plats. Och det är på hemmaplan segrarna har kommit – man har tagit alla nio poäng på Örjans Vall. Det är inga dussingäng man slagit heller, utan AIK, Djurgården och regerande mästarna BK Häcken har alla fått åka hem tomhänta från Halmstad. Däremot förlorade HBK hemma mot Brommapojkarna.

Nu är det Malmö FF som kommer på besök, och med tanke på att man vunnit alla sina sju matcher så här långt är man rejält favorittippade. Isaac Kiese Thelin står redan på åtta gjorda mål, och under de senaste matcherna har dessutom andra spelare i laget fått i gång målproduktionen. Sebastian Nanasi och Stefano Vecchia är två spelare som verkligen börjat leverera.

Till den här matchen saknar Halmstad sin ordinarie mittfältare Jonathan Svedberg, som är avstängd efter tre gula kort. Malmö saknar sina långtidsskadade spelare Emmanuel Lomotey, Ismael Diawara, Mahamé Siby och Niklas Moisander.

Vi tror nog att Malmö kniper med sig ännu en seger här, men till omkring 1.50 gånger pengarna ser vi inget spelvärde i denna svåra bortamatch. Då spelar vi hellre på en målsnål match, vilket brukar vara fallet när HBK spelar hemma. ”Under 2,5 mål” finnes till 2.05 gånger insatsen. Oddset hittar ni hos Expekt.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2.05
  • Bettingsida: Expekt

Våra odds på Halmstad – Malmö är hämtade från Expekt Sverige. Bettingsidan är väldigt etablerad i Sverige, och de har många bra odds. Titta också in bonuskoder innan ni spelar.

  • Användarvänligt
  • Stort utbud av odds
  • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Det finns mycket fina odds på Halmstad – Malmö. Se tre spelförslag nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.77
1X 2.75
Båda lag gör mål – Nej 1.86

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar