Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 sep, 2023

Halmstads BK – IK Sirius (2/9): Stream, speltips & odds

hbk sirius speltips stream

Vad: Halmstads BK – IK Sirius
Avspark: Den 2/9, kl. 15:00
Vart: Örjans Vall
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Oavgjort (3.60 hos Expekt)

Halmstads BK och IK Sirius ställs emot varandra i ett bottenmöte. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om hur ni kan streama matchen live.

Halmstad och Sirius är två lag med en sjunkande formkurva, som båda har fallit i tabellen alltmer ju längre säsongen har gått. Sirius är nu nere på kvalplats, medan Halmstad har gått från att ligga på övre halvan av tabellen till att nu befinna sig på elfte plats.

Nu får båda lagen här en förhållandevis enkel match, mot ett halvdant lag med svag form – en biljett tillbaka till ett vinnande spår, månne? Men bara ett av lagen kan vinna, och här ger vi er vårt speltips till matchen! Dessutom visar vi hur ni kan streama Halmstad – Sirius live.

Oavgjort (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Halmstads BK vs Sirius Match Outcome
Match Starts 02/09 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Halmstad har inte vunnit någon av sina sju senaste ligamatcher.
 • Sirius har förlorat fem av sina sex senaste ligamatcher.
 • När Sirius gästade Halmstad senast, säsongen 2021, blev det 1-1. Då var det Sadat Karim och Christian Kouakou som stod för målen.
Halmstads BK vs Sirius Match Outcome
Match Starts 02/09 15:00
Match avslutad

Streama Halmstad – Sirius

Det är relativt enkelt att finna en Halmstad – Sirius live stream, och det enda ni behöver göra för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus och där sedan köpa ett sportabonnemang. När ni fått det gjort, kan ni se alla matcher från Allsvenskan direktsänt.

Du som tittare väljer själv från vilken enhet du vill ha i gång din Halmstad – Sirius stream. Se matchen via mobiltelefon, dator eller från surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV eller liknande kan du dessutom välja att koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med att streama Halmstads BK – IK Sirius live. Bilden, ljudet och kommentatorerna är av hög kvalitet.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Halmstad – Sirius

Speltips & odds: Halmstad – Sirius

Halmstad inledde säsongen på ett strålande sätt, och imponerade verkligen. Redan förra gången man var uppe imponerade man, med en ramstark defensiv, men då var man totalt uddlösa framåt och kunde till slut inte hänga kvar, hur stabila man än var bakåt.

Denna upplaga av Halmstad var mer balanserade, och gjorde faktiskt tillräckligt med mål för att vinna matcher. Så var det åtminstone inledningsvis, och under mitten av säsongen. Mot slutet har HBK tappat rejält, och på sina sju senaste matcher har man bara tagit tre poäng. När lag som IFK Göteborg och AIK börjar vakna upp ur sin koma, samtidigt som även Värnamo, Mjällby och BP tar sina poäng, innebär detta att HBK kommer allt närmare kvalstrecket.

Tur för Halmstads del att det finns lag som är ännu sämre. Sirius har knappast rosat marknaden på sistone, och inte Degerfors heller. Halmstad ligger just nu på 26 poäng, vilket är 6 poäng fler än vad Sirius på kvalplatsen har.

Sirius har förlorat fem av sina sex senaste matcher, och den man vann var hemma mot ett Kalmar helt ur slag. Vi ser varken Halmstad eller Sirius som särskilt heta just nu, och tycker att det oavgjorda resultatet ligger nära till hands. Vi spelar därför ”X”, till 3.60 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Oavgjort
 • Odds: 3.60
 • Bettingsida: Expekt

Vi har hämtat våra odds på HBK – Sirius ifrån Expekt Sverige, vilket är en väletablerad bettingsajt i Sverige med många spännande odds. Se också om det finns någon oddsboost du kan använda till dina spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Här under kan ni ta del av fler odds på HBK – Sirius.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.85
Under 2,5 mål 1.95
Båda lag gör mål – Nej 2.15

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar