Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 nov, 2021

Halmstads BK – IF Elfsborg, 21/11: Stream, speltips & odds

Halmstad Elfsborg speltips stream

Halmstads BK vill säkra det allsvenska kontraktet, medan Elfsborg har siktet på guldet. Här tar vi er igenom förutsättningarna till matchen, med speltips och information om hur ni hittar en Halmstad – Elfsborg live stream.

Allsvenskan är snart färdigspelad, och såväl kampen om guldet som om att undvika negativ kvalplats är mer än levande. Lagen som möts på Örjans Vall på söndagen är indragna i varsin strid, där Halmstad har två poäng till godo på kvalplatsen medan Elfsborg är fem poäng från Malmö i guldjakten.

Vi ger er förutsättningarna till mötet, med ett speltips och information om hur ni gör för att streama Halmstad – Elfsborg live.

Streama fotboll i Sverige

Se mängder av matcher hos Bet365!

Vad: Halmstads BK – IF Elfsborg
Matchstart Kl. 15:00, den 21/11
Var: Örjans Vall, Halmstad
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 4
Speltips: Under 2,5 mål (1,75 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Halmstad har släppt in minst mål i hela Allsvenskan, bara 25.
  • Elfsborg ligger fyra i tabellen och kan fortfarande ta hem SM-guldet.
  • Halmstad vann vårmatchen lagen emellan med 3-2, efter att ha vänt ett tvåmålsunderläge.

Streama Halmstad – Elfsborg

Det är väldigt enkelt att streama Halmstad – Elfsborg online på nätet. Allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på internet är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går bra att ha igång din Halmstad – Elfsborg stream direkt från såväl mobil som dator eller surfplatta, så du kan alltså streama fotboll live från valfri enhet. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din Halmstad – Elfsborg live stream till TV-skärmen.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Se Halmstads BK – IF Elfsborg via live stream

Speltips & odds: Halmstad – Elfsborg

Halmstads BK är en av årets nykomlingar i Allsvenskan, och man såg inledningsvis väldigt stabila ut. I premiären slog man Häcken, och därefter åkte man på en del knappa förluster men var svårforcerade. I efterhand visade det sig att segern mot Häcken inte var fullt lika imponerande som man trodde, men Halmstad fortsatte att sticka ut som ett väldigt stabilt lag.

Vore det inte för frånvaron av mål framåt hade vi funnit Halmstad i toppen av tabellen. Halmstad har bara släppt in 25 mål, vilket faktiskt är färst i hela serien. Inte ens Malmö (28) eller Djurgården (26) har släppt in så få mål. Synd bara att HBK endast mäktat med att göra 21 mål framåt, vilket är näst minst efter Örebro.

Lagets största offensiva kraft, Marcus Antonsson, tvingades kliva av skadad i matchen mot Djurgården senast. Det är ännu oklart om Antonsson kommer att kunna spela mot Elfsborg.

Elfsborg slutade tvåa ifjol, och gör på nytt en stark säsong. Laget ligger fyra i tabellen, med fem poäng upp till Malmö FF. Guldet är nog kört, även om man givetvis inte gett upp det helt ännu. Men även om man inte når titeln är varje poäng viktig i kampen om att sluta topp tre och säkra en Europaplats.

Halmstad har varit väldigt stabilt på hemmaplan den här säsongen, och faktiskt bara förlorat en match på Örjans Vall. Det har dock bara blivit tre segrar, och hela nio oavgjorda matcher. Elfsborg kommer senast från en 0-0-match mot Varberg, då man såg tama ut framåt.

På Halmstads 13 hemmamatcher har det blivit totalt 18 mål, alltså ett snitt på mindre än 1,5 mål. Vi tror på en ny målsnål tillställning, och spelar ”under 2,5 mål”. Det finnes till 1,75 gånger insatsen, på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,75
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar