Halmstads BK - Helsingborgs IF: Speltips & live stream (14/12)

Kvalet till Allsvenskan ska avgöras. Kommer Halmstads BK behålla sin plats i Sveriges högsta liga – eller ska skånigarna i Helsingborg sno åt sig den åtråärda platsen? Följ dramatiken genom att streama Halmstad – Helsingborg eller spela på matchen med hjälp av odds?

Här kan vi ge dig ett speltips inför Halmstad – Helsingborg. Utöver att dela med oss av vårt tips på odds att spela på – så hjälper vi dig med live streaming. Självklart så kommer du kunna se Halmstad – Helsingborg stream eller på TV i Sverige. Vi visar vart & hur!

 

 

Streama fotboll

Se fotboll med Bet365!

Streama fotboll!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kvalmatch till Allsvenskan, andra mötet (1-0)
Avspark: Den 14/12, kl. 19:00
Vart: Örjans Vall, Halmstad
Live stream: > DiscoveryPlus
TV-kanal: Kanal 9
Speltips: Helsingborgs IF vinner matchen (5.60 hos Unibet)

 

Det är ganska vanligt att vi tipsar dig om att spela på med hjälp av Unibet odds i Sverige. Det är enligt vårt tycke en av de bästa bettingsidor online som du kan välja på. På sidan så får du hjälp med allt som du kan tänka dig inför de stora matcherna.

Streama Halmstad – Helsingborg

För att kunna se Halmstad – Helsingborg via stream så behöver du ta hjälp av DiscoveryPlus. Det är nämligen de som har rättigheter för att visa matcher från både Allsvenskan och Superettan. Det betyder även att de har rättigheterna för att sända kvalmatcherna.

Det är ganska enkelt att börja streama Halmstad – Helsingborg. Det enda du behöver göra i stora drag är att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Detta konto behöver du sedan uppgradera med hjälp av ett abonnemang. Du kan välja mellan olika paket och abonnemang inne hos DiscoveryPlus.

Det går bara på några få minuter innan du slutfört allt som krävs för att se Halmstad – Helsingborg stream online.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto
  3. Köp ett abonnemang som låser upp Allsvenskan streams
  4. Hitta matchen
  5. Starta din Halmstad – Helsingborg live stream

Se på TV

Vill du kunna se matchen på TV? Då kommer Kanal 9 att sända Halmstad – Helsingborg på TV. Det är en kanal som kan ingå i flera av de kanalpaket som du redan har på TV.

När du sänder Halmstad – Helsingborg på TV så kommer du få en minst lika bra sändning som den live stream som finns på nätet. Det innebär att du kommer få sällskap av svenska kommentatorer och en expertstudio.

  • TV-kanal: Kanal 9
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark

Speltips inför Halmstad – Helsingborg (odds)

Inför matchen mellan Halmstads BK och Helsingborgs IF så är det fördel för halläningarna. Förra matchen slutade 0-1 till fördel för Halmstad. Vilket innebär att Halmstad kommer att få fortsatt spel i Allsvenskan om de lyckas med att INTE förlora matchen.

Det sätter press på Helsingborgs IF som inte alls kan spela på resultatet. Det bäddar för en match där Halmstad kommer att backa hem och minska alla risker i försvaret. Samtidigt som ett mer desperat spel kommer från rödklädda Helsingborg.

Mycket kommer handla om när Helsingborgs IF får in sitt första mål. Skulle det komma tidigt så ändras förutsättningarna markant för båda lagen. Uteblir ett mål så kan vi vänta oss en våldsam slutforcering.

Vi tror att Helsingborg kommer klara av att vinna matchen i detta oddstips. Frågan är om det räcker för att ta sig vidare. Endast en seger med 1-0 kan ta lagen vidare till övertid. Halmstad kan aldrig kvalificera sig direkt vid förlust.

 

  • Speltips: Helsingborgs IF vinner matchen
  • Odds: 5.60 hos Unibet
Boosta odds under finalspelet av VM 2022
Boosta odds under finalspelet av VM 2022
Hitta en oddsboost för att spela med förhöjda odds under VM. Inför kvarts-, semifinal och final så har Betsson extra höga odds! …
8 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 - Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
Läs om alla datum, tider och odds tips inför kvartsfinaler i VM 2022. Vi samlar de bästa betting tipsen, oddsen och TV tider för kvartsfinaler i VM.
7 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.