Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 apr, 2023

Halmstads BK – AIK (2/4): Stream, speltips & odds

HBK AIK speltips stream

Vad: Halmstads BK – AIK, Allsvenskan
Avspark: Den 2/4, kl. 17:30
Vart: Örjans Vall, Halmstad
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Under 2,5 mål (1.68 hos Expekt)

Halmstads BK och AIK möts i premiäromgången av Allsvenskan. Här ger vi er förutsättningarna till matchen, och visar dessutom hur ni bär er åt för att se matchen direktsänt på nätet.

En av alla matcher i den allsvenska premiäromgången spelas mellan Halmstads BK och AIK, med avspark 17:30 söndagen den 2 april. Halmstad studsade tillbaka direkt från Superettan, och hoppas att den här sejouren i finrummet inte ska bli ettårig. AIK slutade bara 5:a ifjol, och hoppas kunna ta en medalj i år.

Vi tar er igenom allt inför Halmstad – AIK. Läs vårt speltips, och se hur ni gör för att live streama Halmstad – AIK online.

Under 2,5 mål (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen:

 • Marcus Olsson har en muskelskada och missar matchen.
 • Senast lagen möttes var hösten 2021, också på Örjans Vall. Då vann HBK med 1-0 efter mål från Andreas Johansson.
 • Andreas Johansson, idag 41 år gammal, är ännu den som styr försvaret i Halmstad. Trots sin ålder har han startat 209 av de 210 senaste seriematcherna.

Streama Halmstad – AIK

Många lär undra hur man bär sig åt för att finna en Halmstads BK – AIK live stream att titta på direktsänt på nätet, och vi kan tala om för er att det är relativt enkelt att se Allsvenskan online. Skaffa bara ett konto hos Discovery Plus och köp där ett sportabonnemang, så kan ni se alla matcher från Allsvenskan, däribland HBK – AIK.

Det går utmärkt att ha i gång er Halmstad – AIK stream via mobil, men ni kan också titta från dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom ta beslutet att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni som bestämmer er för att live streama Halmstad – AIK kommer att bli väldigt nöjda med ert beslut. Bild, ljud och kommentatorer håller toppklass.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Halmstad – AIK

Halmstad – AIK speltips

Senast Halmstads BK spelade i Allsvenskan var år 2021, och då var man också nykomlingar. Man såg otroligt stabila ut, då Andreas Johansson och Joseph Baffo inte släppte många anfallare förbi sig. Men lagets otroliga oförmåga att göra mål framåt straffade sig, och man fick kvala. Kvalet misslyckades man med, och åkte ur.

Efter en stark fjolårssäsong lyckades Halmstad med konststycket att direkt studsa tillbaka till Allsvenskan. Andreas ”Ante” Johansson, som var 39 år gammal då laget åkte ur 2021, är fortfarande den som styr försvaret. Under de sju senaste åren har mittbacken spelat 209 av 210 seriematcher, vilket är otroligt med tanke på hans ålder. Aldrig skadad, och nästan aldrig avstängd.

AIK har genomgått en hel del förändringar i truppen sedan förra säsongen. Sebastian Larsson, Mikael Lustig, Nabil Bahoui, Per Karlsson och Nicolas Stefanelli har alla lämnat, men in har också stora namn kommit. Jimmy Durmaz och Viktor Fischer är de mest anmärkningsvärda. Fischer var startspelare för Ajax när han var 18 år gammal. Varför han nu, 28 år gammal, är utlånad från Royal Antwerp till AIK har sina förklaringar i att han inte haft den inställningen eller disciplinen som krävs för att göra det bra på den här nivån.

Här har vi två lag som brukar sätta defensiven först, och när det dessutom är en premiärmatch tror vi på hyfsat försiktigt spel utan särskilt mycket mål. Vi spelar ”Under 2,5 mål”, till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Under 2,5 mål
 • Odds: 1.68
 • Bettingsida: Expekt

Vi har tagit våra odds på Halmstad – AIK från Expekt Sverige. Det är en av de mest etablerade bettingsidorna i Sverige, och där hittar du många bra odds. Titta även in vad det finns för välkomstbonusar på odds innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Det finns mängder av bra spel på matchen. Nedan hittar ni några odds.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål i matchen 2.20
Båda lag gör mål – Nej 1.83
HBK – insatsen tillbaka vid oavgjort 2.70

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar