Halmstad - Varbergs BoIS, 19/7: Stream, speltips & odds

Halmstad Varberg speltips stream

Halmstad och Varberg möts i Allsvenskan på måndag den 19 juli, i ett Hallandsderby. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en Halmstad – Varberg stream.

Halmstad och Varberg är åter i samma serie, efter att Halmstad tagit sig upp till Allsvenskan till denna säsong. Nu är många laddade inför det första derbyt på ett par år, och vi tar er igenom läget inför matchen.

Kolla in vårt Halmstad – Varberg speltips, och läs även om hur ni gör för att streama matchen live. Häng med!


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Halmstads BK – Varbergs BoIS
Matchstart Kl. 19:00, den 19/7
Vart: Örjans Vall
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Halmstad vinner (1,99 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Halmstad ligger på 12:e plats i Allsvenskan, och har gjort en bra start på säsongen för att vara nykomling.
  • Varberg ligger på 15:e plats, nedflyttningsplats, och måste börja ta poäng i högre takt än så här för att hänga kvar.
  • Halmstad och Varberg har inte mötts i tävlingsmatch sedan 2019, och då vann lagen en match var.

Streama Halmstad – Varberg live

Det är väldigt enkelt att live streama Halmstad – Varbergs BoIS. Allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på internet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där skaffa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan direkt på nätet.

Det går att ha igång din Halmstad – Varberg live stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. Njut av din fotboll stream var och hur du än tittar!

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Halmstad – Varberg direkt på nätet!

Speltips & odds: Halmstad – Varberg

Det var många som trodde på Halmstad inför säsongen. Här fanns veteranen Andreas Johansson tillsammans med U21 EM-guldhjälten Joseph Baffo i mittförsvaret, den före detta stortalangen Dusan Djuric och teknikern Simon Lundevall på mittfältet, och så klassavslutaren Marcus Antonsson i anfallet.

Resultaten så här långt har varit godkända, det får vi absolut säga, för så länge en nykomling ligger ovanför kvalstrecket är prestationen bra. Men det finns ändå de som hoppats på ännu mer, och det finns nog skäl att tro att laget har mer att ge.

I den första matchen efter EM-uppehållet snodde Halmstad med sig en poäng från Hammarby, efter att ha kvitterat på tilläggstid efter en match där man varit nedtryckta över lång tid. I den senaste matchen blev Halmstad istället bestulna på segern mot Djurgården, i en 0-0-match där HBK skulle haft en straff. Marcus Antonsson fälldes klart och tydligt men domaren valde konstigt nog att fria.

Varberg var nykomlingen som överraskade positivt ifjol, men som haft det svårare i år under den ”tuffa andrasäsongen”. Jocke Persson har ändå pekat på att den procentuella risken att en nykomling åker ur under första året är betydligt större än under andra året, och tror att Varberg återigen trotsar oddsen och hänger kvar. För vad gäller ekonomiska förutsättningar och faciliteter, borde Varberg sluta toksist i Allsvenskan.

Vi tror ändå att Varberg åker på en förlust här. På de fyra senaste gångerna man besökt storebror i Halmstad har man bara tagit totalt en poäng, och HBK känns starkare och stabilare. Här, när det vankas Hallandsderby, fäller deras större rutin avgörandet. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till oddset 1,99 gånger insatsen på Betsson.

  • Vårt speltips: Halmstad vinner
  • Odds: 1,99
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman