Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 17 jul, 2021

Halmstad – Varbergs BoIS, 19/7: Stream, speltips & odds

Halmstad Varberg speltips stream

Halmstad och Varberg möts i Allsvenskan på måndag den 19 juli, i ett Hallandsderby. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en Halmstad – Varberg stream.

Halmstad och Varberg är åter i samma serie, efter att Halmstad tagit sig upp till Allsvenskan till denna säsong. Nu är många laddade inför det första derbyt på ett par år, och vi tar er igenom läget inför matchen.

Kolla in vårt Halmstad – Varberg speltips, och läs även om hur ni gör för att streama matchen live. Häng med!


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Halmstads BK – Varbergs BoIS
Matchstart Kl. 19:00, den 19/7
Vart: Örjans Vall
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Halmstad vinner (1,99 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Halmstad ligger på 12:e plats i Allsvenskan, och har gjort en bra start på säsongen för att vara nykomling.
  • Varberg ligger på 15:e plats, nedflyttningsplats, och måste börja ta poäng i högre takt än så här för att hänga kvar.
  • Halmstad och Varberg har inte mötts i tävlingsmatch sedan 2019, och då vann lagen en match var.

Streama Halmstad – Varberg live

Det är väldigt enkelt att live streama Halmstad – Varbergs BoIS. Allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på internet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där skaffa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan direkt på nätet.

Det går att ha igång din Halmstad – Varberg live stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. Njut av din fotboll stream var och hur du än tittar!

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Halmstad – Varberg direkt på nätet!

Speltips & odds: Halmstad – Varberg

Det var många som trodde på Halmstad inför säsongen. Här fanns veteranen Andreas Johansson tillsammans med U21 EM-guldhjälten Joseph Baffo i mittförsvaret, den före detta stortalangen Dusan Djuric och teknikern Simon Lundevall på mittfältet, och så klassavslutaren Marcus Antonsson i anfallet.

Resultaten så här långt har varit godkända, det får vi absolut säga, för så länge en nykomling ligger ovanför kvalstrecket är prestationen bra. Men det finns ändå de som hoppats på ännu mer, och det finns nog skäl att tro att laget har mer att ge.

I den första matchen efter EM-uppehållet snodde Halmstad med sig en poäng från Hammarby, efter att ha kvitterat på tilläggstid efter en match där man varit nedtryckta över lång tid. I den senaste matchen blev Halmstad istället bestulna på segern mot Djurgården, i en 0-0-match där HBK skulle haft en straff. Marcus Antonsson fälldes klart och tydligt men domaren valde konstigt nog att fria.

Varberg var nykomlingen som överraskade positivt ifjol, men som haft det svårare i år under den ”tuffa andrasäsongen”. Jocke Persson har ändå pekat på att den procentuella risken att en nykomling åker ur under första året är betydligt större än under andra året, och tror att Varberg återigen trotsar oddsen och hänger kvar. För vad gäller ekonomiska förutsättningar och faciliteter, borde Varberg sluta toksist i Allsvenskan.

Vi tror ändå att Varberg åker på en förlust här. På de fyra senaste gångerna man besökt storebror i Halmstad har man bara tagit totalt en poäng, och HBK känns starkare och stabilare. Här, när det vankas Hallandsderby, fäller deras större rutin avgörandet. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till oddset 1,99 gånger insatsen på Betsson.

  • Vårt speltips: Halmstad vinner
  • Odds: 1,99
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar