Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 aug, 2022

Häcken – Värnamo (27/8): Stream, speltips & odds

Häcken Värnamo speltips stream

BK Häcken och IFK Värnamo ställs emot varandra i Allsvenskan på lördag. Här tar vi er igenom förutsättningarna inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att streama matchen live.

Häcken fortsätter att rada upp segrar i Allsvenskan, och det går inte längre att avfärda laget från att vara en given guldkandidat. Senast vann man mot Sirius efter ett sent segermål från Alexander Jeremejeff, vilket var precis en sådan vinst som kan vara avgörande när tabellen ska summeras i november. Nu väntar en hemmamatch mot IFK Värnamo, som man bara ska vinna.

Värnamo har imponerat stort som nykomling, och lyckas störa de flesta lagen. Kan man rubba även ett Häcken i guldform? Ta del av speltips till matchen, och hitta er Häcken – Värnamo stream.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: BK Häcken – IFK Värnamo, Allsvenskan
Var: Bravida Arena, Göteborg
När: Kl. 15:00, lördag 27 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 2
Speltips: Häcken vinner och håller nollan (2,75 hos Bet365)

Inför matchen

  • Häcken har vunnit sina tre senaste matcher, utan att släppa in ett enda mål.
  • Värnamo har fyra raka matcher utan förlust, mot Hammarby, Djurgården, AIK och Elfsborg.
  • Häcken och Värnamo har mötts tre gånger i modern tid, och Häcken har vunnit varje gång.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’u5hvuG9RS8Op9VxkSEOHPOdDMwXzp8iy9yGqL4cd’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Häcken – Värnamo

Det är lätt att live streama Häcken – IFK Värnamo, och för att se matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus. Där köper ni sedan ett sportabonnemang, och så har ni allt ni behöver för att se matchen. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan online.

Det går att ha igång er BK Häcken – Värnamo stream från valfri enhet, och ni väljer alltså själva om ni ska titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög kvalitet, och det gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna och studion av högsta klass, vilket höjer er tittarupplevelse än mer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Häcken – Värnamo live

Speltips & odds: Häcken – Värnamo

BK Häcken var svårtippade inför säsongen. Laget stod för en svag säsong ifjol, då man länge låg nere i botten och harvade. Per-Mathias Högmo kom in under sommaren och lyckades lyfta resultaten en aning, men bra blev det inte.

I år har dock allt rullat på som på räls för klubben från Hisingen. Nyförvärven har fallit ut rätt, laget fungerar bra ihop och man har lyckats avgöra många matcher sent. Det sistnämnda är någonting som verkligen tyder på hög lagmoral, och någonting som dessutom boostar den moralen än mer.

Under sommaruppehållet lyckades klubben behålla anfallsstjärnan Alexander Jeremejeff, och förstärkte dessutom laget. Simon Gustafson vände hem efter sju år i Holland, för att göra brodern Samuel sällskap. Dessutom signerade man Tobias Sana, och det blir intressant att se vad han kan uträtta för sin nya Göteborgsklubb.

Denna lördag ställs Häcken mot Värnamo, som stått för en imponerande säsong som nykomlingar. 19 poäng på 19 matcher är kanske inte sensationellt, men laget har spelat en väldigt sevärd fotboll och har varit värt fler poäng. Just nu har man fyra raka matcher utan förlust, trots att man ställts emot Hammarby, Djurgården, AIK och Elfsborg.

Här tror vi ändå att Häcken vinner, och med tanke på hur stabila man varit bakåt på sistone så tror vi även att man håller nollan. Laget har vunnit och hållit nollan i sina fyra senaste matcher, och vi tror att man lyckas igen. ”Häcken vinner och håller nollan” spelas hos Bet365, till 2,75 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: Häcken vinner och håller nollan
  • Odds: 2,75
  • Spelsida: Bet365

Har ni lust att höja era odds? Kolla då titta in oddsboostar innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Det finns massor av odds att till denna match. Här under finner ni några.

Speltips Odds (Bet365)
Häcken håller nollan 2,50
Häcken håller inte nollan 1,50
Värnamo håller nollan 10,00

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar