Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 28 jul, 2021

Häcken – Aberdeen, 29/7: Speltips & stream

Häcken – Elfsborg, 25/7: Speltips & stream

Häcken blev utsatta för en utklassning mot Aberdeen i den första kvalmatchen, i Skottland, i Europa Conference League.

Det första mötet slutade med hela 1-5. Häckens målskytt Alexander Jeremejeff (i bild) levererade och gjorde sitt jobb då han gjorde lagets enda mål.

Fast Aberdeen visade också enorm styrka i anfallsspelet. I returen, som väntas bli ännu mer öppen, har båda lagen alla förutsättningar till att näta.

Vad: Häcken – Aberdeen, Europa Conference League kval
Avspark: Den 2021-07-29, kl. 18:30
Vart: Bravida Arena
Live stream: Aftonbladet Plus
Speltips: Båda lag gör mål (Odds: 1.68 hos Betsson)

Streama Häcken – Aberdeen

Bet365 sänder många av kvalmatcherna till Europa Conference League, men tyvärr inte de svenska lagen. I alla fall inte i Sverige. Det går därför inte att live streama Häcken – Aberdeen på Bet365.

För att se matchen direkt på nätet rekommenderar vi er att skaffa ett konto på Aftonbladet Plus, som sänder matchen live. Där kan ni titta på Häcken – Aberdeen stream direktsänt på internet. Se din fotboll stream från valfri enhet – mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Aftonbladet
  2. Skapa och köp ett Plus-konto
  3. Börja titta på Häcken – Aberdeen

Speltips & odds

5 655 fans släpptes in på Pittodrie och fick se sitt Aberdeen, under ledning av nya managern Stephen Glass, göra en fantastisk insats.

Aberdeen kontrollerade matchen direkt från start. Det dröjde en halvtimme in i matchen innan Andrew Considine nätade på en hörna. Strax innan halvtidspausen fick Aberdeen en straff som Lewis Ferguson satte dig.

I den andra halvleken nätade Lewis Ferguson igen, som senare valdes till ”man of the match”. Först efter en halvtimmes spel reducerade Häcken med ett mål av målkungen Alexander Jeremejeff, som ligger på en 3:e plats i Allsvenkans skytteliga med 6 mål. Men Aberdeen skulle få det sista ordet.

Två mål av Christian Ramirez och Connor McLennan fastställde resultatet till 5-1. Häcken hade ytterligare lägen att näta, men det hade även Aberdeen.

Den skottska ligan början på söndag, den 1 augusti 2021, där Aberdeen ska möta Dundee United. Enligt managern ligger ingen fokus där, utan Aberdeen är fokuserade på att fullfölja uppgiften i Göteborg.

Häcken har nätat i 11 raka ligamatcher, samt på resande fot mot Aberdeen.

När de nu måste gå till attack, med Alexander Jeremejeff i högform, som nätade senast mot Elfsborg också, är det troligt att Häcken återigen gör mål. Lika troligt är det att Aberdeen, trots en enorm fördel i det första mötet, ska hitta nätmaskorna, med det spelet som de senast visade upp.

Dessutom har Häcken, förutom i Europa Conference League, släppt in 16 mål på 12 ligamatcher i Allsvenskan.

I den tredje kvalomgången väntar Austria Wien eller Breidablik, som spelade oavgjort i den första matchen i Österrike. Huruvida Häcken lyckas vända ett 1-5 underläge och ta sig vidare återstår att se. Chanserna är i alla fall minimala.

Fast mål från båda sidor, även i returen, är att vänta sig, då båda lagen är starka i sina offensiv.

Därför landar spelet på att vi får se minst ett mål från varsitt lag.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål i matchen
  • Odds: 1.68
  • Bettingsida: Betsson

Troliga startelvor inför matchen

Häckens möjlig startuppställning:

Peter Abrahamsson; Godswill Ekpolo, Joona Toivio, Johan Hammar, Oskar Sverrisson; Gustav Berggren, Erik Friberg, Leo Bengtsson; Patrick Wålemark, Alexander Jeremejeff, Ali Youssef.

Aberdeens möjlig startuppställning:

Joe Lewis; Calvin Ramsay, Ross McCrorie, Andy Considine, Jonny Hayes; Lewis Ferguson, Scott Brown, Funso Ojo; Jay Emmanuel-Thomas, Christian Ramirez, Ryan Hedges.

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar