Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 apr, 2018

GIF Sundsvall – Malmö FF: Live stream, speltips & laguppställning

GIF Sundsvall ska försöka ta sin första seger i Allsvenskan, när Malmö FF kommer på besök. Här ger vi er allt ni behöver veta inför matchen.

Live stream GIF Sundsvall – Malmö FF

Att streama GIF Sundsvall – Malmö är mycket lätt. Allt som behöver göras är att skaffa ett konto på CMore, och där köpa ett abonnemang eller en matchbiljett. Sedan är det bara att luta dig tillbaka framför TV:n och att njuta av matchen!

  • Match: GIF Sundsvall – Malmö FF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Fredag den 10 april, kl. 19:00
  • Arena: Idrottsparken (f.d. Norrporten Arena)
  • Stream Allsvenskan

Omeje korsbandsskadad

GIF Sundsvall ska ta emot Malmö FF på fredag kväll i den tredje omgången av Allsvenskan 2018. För Giffarnas del är det dock bara den 2:a matchen, då de fick sin bortamatch mot Sirius uppskjuten på grund av dåliga väderförhållanden.

Sundsvall står på 1 poäng, då de kryssade i sin premiärmatch hemma mot Örebro. Man hade dock en del chanser att göra mål, och med lite tur hade man gått segrande ur matchen.

Vad som svider än mer än de tappade poängen är skadan på nyförvärvet Chidi Dauda Omeje, från AFC Eskilstuna. Omeje vred till knät illa och efter magnetröntgen bekräftade det som redan befarats – anfallarens korsband var av för andra gången. Till råga på allt var både det främre och det bakre korsbandet av, vilket gör anfallarens rehabilitering än längre. Förhoppningsvis är han tillbaka inför säsongen 2019.

Mittbacksproblem för Malmö

Gästerna Malmö FF är uppe på 4 poäng, efter seger mot Elfsborg och oavgjort mot AIK. Rasmus Bengtsson är skadad och saknas för MFF, samtidigt som tredjemittbacken Franz Brorsson visades ut senast mot AIK. Antagligen kliver centralmittfältaren Oscar Lewicki ner för att spela mittback.

Trolig laguppställning, GIF Sundsvall

Eskelinen
Moros – Ciercoles – Myrestam
J. Tamimi – Batanero – P. Wilson – Samu
M. Sema – Hallenius – Gall

Skador: Chidi Dauda Omeje, Dennis Olsson (tveksam), Erik Granat
Avstängningar:

Trolig laguppställning, Malmö FF

Dahlin
E. Larsson – Nielsen – Lewicki – Safari
Rieks – Bachirou – Svanberg – Traustason
Strandberg – Jeremejeff

Skador: Andreas Vindheim, Pavle Vagic, Rasmus Bengtsson
Avstängningar: Franz Brorsson

Speltips

Malmö FF är det klart bättre laget i denna match, och vi tror att skåningarna kommer att ta en relativt enkel seger.

Antagligen kommer Carlos Strandberg att få chansen från start för första gången denna säsong, och det är sannerligen ingen dålig ersättare man plockar in när Rosenberg får vila. Strandberg kommer att vilja visa sin kvalitet direkt från start, och vi tror att Malmö leder redan i halvtid.

Vi spelar ”Malmö FF att leda i halvtid & att vinna i full tid” till 2.30 gånger pengarna, på Bet365.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar