GAIS - Sundsvall, 27/11: Speltips & stream

Linus Hallenius Helfigur @Leverans Allsvenskan 2016 Fotboll

 

Båda GAIS och GIF Sundsvall har ingenting att spela för när laget drabbas samman i den absolut sista omgången av Superettan.

För GAIS del kommer det att bli ett kval till Superettan medan Sundsvall har tagit en direkt biljett till Allsvenskan. Ett stort grattis.

Båda gängen kan därför spela avslappnat, något som lätt kan leda till att vi får se en massa mål i avslutningen. Helt enkelt ett målkalas.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: GAIS – Sundsvall, Superettan
Avspark: Den 2021-11-27, kl. 15:00
Vart: Gamla Ullevi
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: DiscoveryPlus
Speltips: Över 2,5 mål (Odds: 1.84 hos Unibet)

GAIS – Sundsvall stream

 

Du kan streama GAIS och Sundsvall från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din GAIS – Sundsvall stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se GAIS – Sundsvall via live stream

 

Speltips & odds

 

Det kommer att bli tufft för GAIS att hålla sig kvar i serien. Med 31 poäng efter 29 omgångar får man ändå en kvalchans.

Formen är iskall. Det har bara blivit 4 poäng under de 6 senaste omgångar i Superettan. Bland dessa poäng finns en skrällseger mot Helsingborg och en delad pott mot Akropolis.

Men det har också blivit förluster mot Värnamo, AFC Eskilstuna, Norrby och Öster.

Lagets bästa målskytt är Adam Egnell, med 6 mål. Totalt har det blivit 29 baljor. Fast en av anledningar är att laget har fått fokusera på försvaret under de senaste omgångar. Allt har handlat om att inte bjuda på några onödiga misstag, för att inte åka ur divisionen.

När kvalplatsen är säkrad kan man återigen bjuda publiken på en hög underhållning och gå mer framåt.

GAIS har också släppt in 39 mål, trots ett försiktigt spel. Inget talar heller för att man lyckas hålla tätt bakåt när ett topplag som Sundsvall kommer på besök.

Sundsvall har gjort en lysande säsong i Superettan och förtjänar att spela i Allsvenskan igen.

De är favoriter att vinna den sista ligamatchen, där spelbolag erbjuder en bit över dubbla degen i odds på en rak bortaseger.

Med 53 poäng efter 29 omgångar kommer de att sluta på en 2:a plats, där det är 6 poäng upp till serieledarna Värnamo, inför den sista omgången.

Inget annat lag har nätat fler gånger än Sundsvall i divisionen, där det har blivit totalt 45 baljor. Linus Hallenius (i bild) har stått för 14 mål medan anfallskollegan Pontus Engblom har nätat 9 gånger. Bakom dem finns Erik Andersson, som har gjort en bra säsong, med 5 mål.

Att ha två pålitliga målskyttar har varit en av de största anledningar till framgången som kommer att leda till en uppgradering.

När Sundsvall dessutom inte har något att spela för kan det bli ännu fler mål från deras sida, i och med att spelarna har spela avslappnat och utan någon som helst press.

Precis som GAIS spelarna, som gärna vill bjuda sin trogna publik på en snygg avslutning.

Visst kan managers Stefan Jacobsson och Henrik Åhnstrand välja att rotera något och slänga in ett par nya namn. Men dessa kommer också att vilja visa framfötterna och kriga för en startplats i framtiden.

Så att vi ska få se en målrik tillställning känns väldigt trovärdigt.

Därför landar spelet på att GAIS och Sundsvall tillsammans lyckas näta minst 3 gånger i denna sista ligamatch i Superettan.

 

 

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.84
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

 

GAIS möjlig startuppställning:

Mathias Karlsson; Niclas Andersen, Emin Grozdanic, Filip Örnblom; Malkolm Moënza, Joackim Åberg, Adam Egnell, Harun Ibrahim; Jonas Lindberg, Simon Alexandersson, Viktor Alexandersson.

 

Sundsvalls möjlig startuppställning:

Andreas Andersson; Robert Lundström, Alexander Blomqvist, David Myrestam, Dennis Olsson; Daniel Stensson, Ludvig Nåvik, Pontus Silfwer, Erik Andersson; Pontus Engblom, Linus Hallenius.

 

 

Nyheter

André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Barcelona – Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
Barcelona - Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid väntas bli ett helt öppet möte. Se hur du streamar gigantmötet online eller ser det på en TV.
16 mars, 2023 | Katten Jansson
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg