Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 jul, 2024

GAIS – Hammarby (7/7): Stream, speltips & odds

gais bajen speltips stream

Vad: GAIS – Hammarby, Allsvenskan
Avspark: Den 7/7, kl. 16:30
Vart: Gamla Ullevi
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Hammarby vinner (2.80 hos Unibet)

GAIS och Hammarby möter varandra när Allsvenskan är tillbaka. Här finner ni vårt speltips till matchen, såväl som information om hur ni kan streama mötet live!

GAIS har stått för en fantastisk start på säsongen som nykomlingar i Allsvenskan, och ligger på femte plats i tabellen, dessutom med en match mindre spelad än tabelltrean Mjällby. Man hoppas på att kunna hålla upp den goda formen även under hösten, men det blir ingen enkel uppgift.

I GAIS första match efter uppehållet ställs man emot Hammarby, som kom i gång fint under slutet av våren. Frågetecken ställs dock på lagets förmåga att leverera på bortagräs. Läs här vårt speltips till GAIS – Hammarby, och kolla även in hur ni kan streama GAIS – Hammarby live.

Hammarby vinner (Unibet)

Bonus: 100 kronor gratisspel hos Unibet!
Allsvenskan

07th July 2024 - 14:30

Gamla Ullevi

Hammarby

Match Ended
GAIS

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3

Average goals scored

2/6

Matches were draws

66%

Goals scored in first half

Cup Grp. 8

2018

Hammarby

3

GAIS

3

Superettan

2014

GAIS

0

Hammarby

0

2014

Hammarby

1

GAIS

3

2013

Hammarby

3

GAIS

1

2013

GAIS

1

Hammarby

0

Allsvenskan

2009

Hammarby

1

GAIS

2

Inför matchen

  • GAIS har gjort en otroligt stark vår som nykomlingar, och ligger på femte plats i Allsvenskan.
  • Hammarby inledde serien svagt men kom igång bättre sedan då man avslutade vårsäsongen med tre raka segrar.
  • GAIS saknar skadade Binaku och Friday, medan Hammarby är utan Winther.
Allsvenskan

07th July 2024 - 14:30

Gamla Ullevi

Hammarby

Match Ended
GAIS

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3

Average goals scored

2/6

Matches were draws

66%

Goals scored in first half

Cup Grp. 8

2018

Hammarby

3

GAIS

3

Superettan

2014

GAIS

0

Hammarby

0

2014

Hammarby

1

GAIS

3

2013

Hammarby

3

GAIS

1

2013

GAIS

1

Hammarby

0

Allsvenskan

2009

Hammarby

1

GAIS

2

Streama GAIS – Hammarby

Det är inte särskilt svårt att live streama GAIS – Hammarby, och det enda ni behöver göra för att se matchen live är att gå in på Discovery Plus och köpa ett abonnemang för att sedan trycka i gång sändningen. När ni gjort det kan ni börja streama Allsvenskan live.

Det går utmärkt att ha i gång er GAIS – Hammarby live stream direkt från mobiltelefon såväl som från dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande så kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på internet.

Vi tror absolut att du kommer att bli nöjd med din GAIS – Hammarby stream. Bild, ljud och kommentatorer är av absolut högsta klass. I Discovery Plus-studion kan du dessutom finna profiler som Alexander Axén.

  1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama GAIS – Hammarby

Speltips & odds: GAIS – Hammarby

GAIS stod för en väldigt fin vårsäsong, där man gick som tåget och gick till uppehåll som tabellfemma. Dessutom har trean Mjällby en match mer spelad och två poäng fler. Lagets tränare Fredrik Holmberg har varit tydlig med att man hoppas kunna fortsätta på samma spår under hösten, och är inte blyg genom att säga att man bara vill säkra kontraktet under debutåret som nykomlingar.

Hammarbys start på säsongen var det ingen som var nöjd med, men avslutningen av våren var desto bättre. Man avslutade våren med tre raka segrar, varav två var i derbyn, och Hammarbyfansen kunde därmed gå på sommaruppehåll med ett leende på läpparna. En spelare som fick chansen och verkligen imponerade var Bazoumana Touré, som stod för mål både mot Sirius och mot Djurgården och som höll stjärnan Viktor Djukanovic utanför startelvan.

Orosmolnet när det gäller Hammarby är ännu lagets bortaspel. De tre matcherna man vann innan uppehållet spelades alla hemma på Tele2 Arena, och man var faktiskt bra på Tele2 redan i början av säsongen. Har laget verkligen kommit igång, eller handlade de tre raka segrarna om att man råkade spela tre raka hemmamatcher?

Vi tror ändå att ”Bajen” segrar här. Nu har Kim Hellberg fått tid på sig att än mer sätta spelet, som såg bra ut redan mot slutet av våren. Vi väljer att spela den raka 2:an, som hittas till 2.80 gånger pengarna hos Hajper.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 2.80
  • Bettingsida: Unibet

Oddsen på matchen har vi hämtat från Unibet, vilket är en bettingsida som tillhör Sveriges största. Läs också vår artikel om betting utan skatt, om ni tycker att det vore intressant.

Mer odds & betting inför matchen

Här under finner ni tre fler spelförslag och odds till GAIS – Hammarby. Alla tagna från Unibet.

Speltips Odds från Unibet
Hammarby vinner – Draw no bet 1.90
Över 2,5 mål 1.77
Båda lag gör mål – Ja 1.63
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalen i Copa America mellan Uruguay mot Colombia. Speltips, odds och guide om hur du kan streama matchen online.
11 juli, 2024
holland england speltips
EM
Läs allt inför EM-semifinalen mellan Holland och England. Vi ger er vårt speltips, när det nu är dags för det sista finallaget att koras.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalmatchen mellan Argentina mot Kanda. Matchstart, natten till onsdag, klockan 02:00. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
09 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar