Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 24 maj, 2024

GAIS – Häcken (25/5): Stream, speltips & odds

gais häcken speltips stream

Vad: GAIS – Häcken, Allsvenskan
Avspark: Den 16:00, kl. 25/5
Vart: Gamla Ullevi
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Häcken vinner (2.30 hos Unibet)

GAIS har fått en riktigt fin start på den allsvenska säsongen, och har redan besegrat IFK Göteborg. Kan man vinna ännu ett Göteborgsderby? Det får vi snart se, när BK Häcken väntar på lördagen. Läs allt inför matchen här!

GAIS inledde säsongen med att förlora med 0-4 mot BP, och där och då var det många som redan förkunnade att laget skulle åka ur Allsvenskan, till och med sluta sist i serien. Men därefter har GAIS verkligen gått bra, och man ligger på tredje plats i tabellen. Frågan är hur länge denna succé kan fortgå.

BK Häcken ligger femma i Allsvenskan, och har inlett säsongen hyfsat. Man har en hög högstanivå men det har blivit några plumpar, mot lag som man egentligen borde besegra. Här kan ni läsa allt inför GAIS – BK Häcken, från speltips till information om live stream.

Häcken vinner (Unibet)

Bonus: 100 kronor gratisspel hos Unibet!
GAIS vs Haecken Match Outcome
Match Starts 25/05 16:00
Match avslutad

Inför matchen

Allsvenskan

25th May 2024 - 14:00

Gamla Ullevi

GAIS

Match Ended
Haecken

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.1

Average goals scored

2/14

Matches were draws

64%

Goals scored in first half

Cup Grp. 6

2020

Haecken

3

GAIS

0

Club Friendlies

2019

Haecken

1

GAIS

2

2016

Haecken

1

GAIS

0

2014

Haecken

0

GAIS

0

2013

Haecken

1

GAIS

0

2012

Haecken

1

GAIS

2

Cup Final Stage

2019

Haecken

4

GAIS

1

Allsvenskan

2012

Haecken

3

GAIS

1

2012

GAIS

0

Haecken

0

2011

Haecken

2

GAIS

0

2011

GAIS

1

Haecken

0

2010

GAIS

2

Haecken

1

2010

Haecken

0

GAIS

2

2009

GAIS

0

Haecken

1

See more

Streama GAIS – Häcken

Det är lätt gjort att hitta en GAIS – BK Häcken live stream, att se direktsänt på internet. Det enda ni behöver göra för att hitta en sändning av matchen att titta på är att skapa ett konto hos Discovery Plus, där ni sedan köper ett sportabonnemang. Så fort ni fått det gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Ni väljer själva från vilken enhet ni ska se er GAIS – BK Häcken stream. Titta på matchen via mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni som väljer att live streama GAIS – BK Häcken kommer att bli nöjda med det beslutet. Bilden, ljudet och kommentatorerna till matchen håller en hög kvalitet.

  1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama GAIS – Häcken

Speltips & odds: GAIS – Häcken

GAIS inledde den allsvenska återkomsten med att förlora med 4-0 mot BP, men därefter har man verkligen gjort bra ifrån sig. Man står redan på sex segrar, och ligger på tredje plats i tabellen. Dessutom har man vunnit mot rivalen IFK Göteborg. Lagets tränare Fredrik Holmberg säger att man hoppas kunna sluta på den övre halvan av tabellen.

På lördag är det dags för GAIS att ställas mot ett annat Göteborgslag, då man möter BK Häcken. Häcken har inlett säsongen helt ok, och ligger på femte plats. Man har dock varit lite oberäkneliga, och lagets tre förluster har kommit mot lag man nog borde ha slagit, nämligen Mjällby, Norrköping och Halmstad.

Båda lagen har några skadeavbräck till derbyt. GAIS får klara sig utan Egzon Binaku, Filip Beckman och Richard Friday. Häcken är utan Ishaq Abdulrazak, Nikola Zecevic och Isak Brusberg.

Vi tror att Häcken tar en seger här. Även om GAIS inlett säsongen bättre så är Häcken det starkare laget, och i ett derby mot GAIS lär man göra allt för att visa det, och visa vilka som fortsatt är Göteborgs starkaste lag. Vi spelar den raka 2:an, som hittas till 2.11002 gånger pengarna hos Unibet.

  • Vårt speltips: Häcken vinner
  • Odds: 2.30
  • Bettingsida: Unibet

Vi har hämtat oddsen på matchen från Unibet, vilket är en stor svensk bettingsida med massvis av odds. Titta också in vår artikel om betting utan skatt innan ni lägger spel.

Mer odds & betting inför matchen

Nedan finner ni tre fler spelförslag till GAIS – Häcken, samtliga spel tagna från Unibet.

Speltips Odds från Unibet
1X 1.64
BLGM – Nej 2.70
GAIS – DNB 2.20
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024
speltips
Läs om matchen mellan Danmark - Norge som sparkar igång kl 19:30 på lördag. Speltips, odds och guide om hur du kommer igång med stream!
08 juni, 2024
sverige serbein speltips stream
EM
Zlatan Ibrahimovic ska hyllas inför ett fullsatt Friends Arena. Läs allt inför Sverige - Serbien, som sparkar i gång klockan 18:00 lördag 8 juni.
07 juni, 2024
speltips
Semifinal i Franska Öppna: Ruud mot Zverev. Läs allt inför matchen hos oss. Vi tar fram speltips, odds & guide till livestreaming online.
07 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar