Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 mar, 2022

GAIS – Ängelholm (5/3): Stream, speltips & odds

GAIS Ängelholm speltips stream

GAIS och Ängelholm gör upp i en totalt betydelselös i Svenska Cupen. Men hedern är viktig, och vi får se vilket lag som lämnar planen med den i behåll. Ta del av vårt speltips och läs om hur ni hittar er GAIS – Ängelholm stream att se online på nätet.

En omgång återstår av gruppspelet i Svenska Cupen, och i Grupp 1 står Ängelholms FF och GAIS på 0 poäng var så här långt. Båda lag har dessutom -5 i målskillnad, och det är således riktig bottenmatch vi har att tala om.

Vi går igenom förutsättningarna till matchen, ger er ett speltips och visar hur ni gör för att live streama GAIS – Ängelholm.

Titta på fotboll online

Streama massor av matcher hos Bet365

Vad: GAIS – Ängelholms FF
Matchstart Kl. 17:30, den 5/3
Vart: Gamla Ullevi, Göteborg
Live stream C More
TV: Ingen kanal
Speltips: Under 2,5 mål (2,20 hos Unibet)

Inför

  • GAIS har förlorat båda sina matcher, och har målskillnaden 1-6.
  • Ängelholm har också åkt på två förluster, och har målskillnaden 2-7.
  • Senast lagen möttes, i Superettan 2017, vann GAIS med 7-0 respektive 5-1.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’j9TbBFxdPaJraCLjgLfbI3SKlr5kOeWCaYj05Gqu’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama GAIS – Ängelholm live

Det är enkelt att live streama GAIS – Ängelholm. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på C More, köpa ett sportabonnemang och börja titta på matchen live. Ni väljer själva om ni ska ha igång er GAIS – Ängelholm stream via mobil, dator eller surfplatta.

Det går också att koppla över sändningen till TV-skärmen, och på så sätt titta på matchen på TV. För att göra det krävs att ni har en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande. Då kan ni föra över er fotboll stream till TV:n.

Vad gäller TV-sändning är det ingen kanal som visar matchen direkt. Ni får helt enkelt koppla över er GAIS – Ängelholm live stream med hjälp av Chromecast eller liknande för att se matchen på TV. Oavsett var och hur ni väljer att titta på matchen kan vi garantera god kvalitet på ljud och bild, och även på kommentatorer och experter.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama GAIS – Ängelholm!

Speltips & odds: GAIS – Ängelholm

GAIS och Ängelholm delar numera serie, i Division 1 Södra. Men de möts redan nu, och får därmed chans att känna på varandra en aning. Det är dessvärre en totalt betydelselös match som de två lagen drabbar samman i, en match som nästan är att betrakta som en träningsmatch med tanke på att inget av lagen har chans på avancemang till kvartsfinal i Svenska Cupen.

Ängelholm inledde cupspelet med att förlora med bara 1-2 mot IFK Värnamo, vilket får anses vara ett hyfsat resultat med tanke på att det skiljer två serier mellan lagen. Därefter blev det förlust med hela 1-5 mot Malmö FF, och sådana siffror är det inte kul att förlora med oavsett motstånd.

GAIS förlorade faktiskt med 1-5 mot Malmö de också, och åkte sen även de på en knapp förlust mot Värnamo med 0-1. Vi kan med andra ord förvänta oss en jämn match mellan GAIS och Ängenlholm, när de möts i Göteborg på lördag kväll.

GAIS är på pappret ett starkare lag, men det är alltid svårt att veta var man har lag som åkt ur en serie. 1,68 på den raka 1:an är knappast ett spel vi känner oss särskilt sugna på, men vi vill heller inte spela på något annat matchresultat i en så här pass svårtippad match.

Vi tror dock att det kommer att bli ont om mål i denna match. Två lag utan något att spela för är som bäddat för en seg och händelselös match. Vi spelar ”under 2,5 mål”, som finnes till 2,20 gånger insatsen hos Unibet.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,20
  • Spelsida: Unibet

Läs mycket gärna vår Unibet-recension, som ni finner via länken.

Annan betting inför matchen

Vi tror att det blir ont om mål i matchen. Men det finns så många fler spel att kolla in. Här hittar ni några.

Speltips Odds från Unibet
Båda lag gör mål – ja 1.57
Båda lag gör mål – nej 2.33
Oavgjort 3.80

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar