Fiorentina - Juventus, 25/4: Stream, speltips & odds

Fiorentina Juventus speltips stream

Fiorentina och Juventus möts i ett laddad rivalmöte på söndag 25/4. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni gör för att live streama Fiorentina – Juventus.

Fiorentina och Juventus har länge varit stora rivaler, och är det ännu. Nu kommer Juventus till den här matchen och ska försöka behålla sin Champions League-plats, medan Fiorentina fortfarande behöver säkra kontraktet.

Vi ger er vårt speltips till matchen lagen emellan, och visar även hur ni gör för att live streama Fiorentina – Juventus.


Streama Serie A på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Fiorentina – Juventus
Matchstart Kl. 15:00, den 25/4
Vart: Artemio Franchi, Florens
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Båda lag gör mål (1,75 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Fiorentina vann höstmatchen med 3-0, efter mål från Dusan Vlahovic, Martín Cáceres och ett självmål av Alex Sandro.
  • Tidigare Fiorentinaspelaren Federico Chiesa missar matchen på grund av skada, och får därmed inte chansen att återvända till sin gamla hemmaarena.
  • Båda lagen kommer från vinster senast, Fiorentina mot Hellas Verona och Juventus mot Parma.

Resultat Odds
Fiorentina vinner 5,75
Oavgjort 4,00
Juventus vinner 1,55

Oddsen finner du hos Bet365. Vill ni så kan ni ta del av vår recension om Bet365.

Streama Fiorentina – Juventus live

Många lär vilja live streama Fiorentina – Juventus, och se när lagen möts i Serie A på söndag. För att hitta din livesändning till matchen kan vi bara rekommendera er att bli medlem på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan ni streama alla matcher från Serie A.

Sändningen på Bet365 håller hög kvalitet, vad gäller så väl bild som ljud. Kommentatorerna är kunniga även de, vilket gör det roligare för dig som vill streama fotboll på sajten. Koppla upp din Fiorentina – Juventus stream från valfri enhet; kolla via mobil, dator eller surfplatta. Sitter du på en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in minst 50 kr
  4. Streama Fiorentina – Juventus

Speltips inför matchen

Fiorentina är ett lag som besitter en väldigt hög kvalitet, men som inte fått det att stämma den här säsongen. I spelartruppen finns namn som Martin Cáceres, Nikola Milenkovic, Borja Valero, Giacomo Bonaventura, Franck Ribéry och José María Callejon – klass i mängder. Men tar vi en titt på tabellen så återfinns laget först på 13:e plats.

I november 2020 sparkades Giuseppe Iachini, och in kom istället veteranen och gentlemannen Cesare Prandelli. Det blev inte mycket bättre för det, och det är lätt att tro att valet var mer romantiskt grundat än något annat. Prandelli fick till slut bara fyra månader, innan han sparkades han också – varpå Iachini anställdes igen.

Trots de svaga resultaten vann Fiorentina faktiskt sist man ställdes mot Juventus. ”La Viola” tog en fantastisk bortaskalp, och besegrade Turinklubben med hela 3-0. Dusan Vlahovic visade vägen med ett tidigt mål, och mer blev det.

Ända sedan Juventus köpte Roberto Baggio från Fiorentina har rivaliteten lagen emellan varit stor, och inte blev Fiorentinafansens hat mot Juventus mindre av Calciopoli. Så sent som i somras värvade Juventus nästa Fiorentinaspelare, i form av Federico Chiesa. Chiesa har den här säsongen varit en av de bästa spelarna för ”I Bianconeri”. Han missar tyvärr denna match på grund av skada.

Vi tror att det kommer att smälla åt båda håll i den här matchen. Juventus kommer efter en misslyckad säsong att vilja ge fansen glädje genom att verkligen köra över Fiorentina. Samtidigt är Fiorentinas största styrka anfallet, och det finns nog en stor chans att även de hittar målet.

I samtliga av Fiorentinas åtta senaste matcher har man både gjort och släppt in mål. Då har man ändå mött topplag som Milan, Roma och Atalanta. För Juventus del har det blivit mål åt båda håll i sex av åtta senaste matcherna. Vårt spel på ”Båda lag gör mål – ja” ger 1,75 gånger pengarna, och hittas på Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – Ja
  • Odds: 1.75
  • Spelsida: Bet365
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman