FC Porto - Chelsea, 7/4: speltips, odds och inför

Pepe kommer att bli svår att möta för Chelsea.

FC Porto och Chelsea möter varandra i det första mötet av två i kvartsfinal i Champions League. Vi ger er speltips, odds och inför matchen.

FC Porto – Chelsea möter varandra i kvartsfinal i Champions League där bortalaget är favoriter att vinna matchen. Kolla in vårt speltips till matchen!

Ta del av vårt speltips till kvartsfinal i Champions League mellan FC Porto – Chelsea med allt inför matchen och det bästa oddset.

Vad: FC Porto – Chelsea
När: Den 7/4, kl. 21:00
Vart: Estadio R. Sanchez Pizjuan
Speltips: Chelsea vinner(1.75 hos Bet365)
Läs mer om hur du kan streama fotboll på nätet: Streama fotboll online
Domare: Slavko Vincic

Inför matchen

  • FC Porto har inte spelat oavgjort under sina sex senaste matcher.
  • Både FC Porto och Chelsea har gjort sex mål på deras senaste tre matcher.
  • FC Porto har gjort mål under sina tre senaste hemmamatcher.

Speltips inför matchen

Under onsdagskvällen möter FC Porto – Chelsea varandra i deras första möte i kvartsfinal i Champions League. FC Porto avancerade genom att chocka världen genom att slå italienarna Juventus i åttondelsfinalen.

FC Porto har sedan i den sammanlagda vinsten i dubbelmötet mot Juventus i Champions League spelat tre matcher och vunnit lika många i den portugisiska ligan Primeira Liga.

I FC Portos senaste match vann de med 2-1 mot Santa Clara i Primeira Liga efter en fin match av mittfältsankaret Sérgio Oliveira. 28-åringen har verkligen visat att han är lagets bästa spelare genom att göra en briljant insats mot Juventus i åttondelen med en fin frispark.

Med Thomas Tuchel i rodret har Chelsea visat form den senaste tiden. Fyra vinster på deras senaste sex matcher har laget fått med sig, men det såg betydligt sämre ut mot West Brom.

I Premier League spelade Chelsea 2-5 mot bottenlaget West Brom i deras senaste match. Brassen Matheus Pereira hade lekstuga och gjorde vad han ville med Chelsea. Vi tror att detta inte kommer att påverka engelsmännen till matchen mot FC Porto under onsdagen.

Vårt speltips

Chelsea är favoriter att vinna denna matchen mot FC Porto och har visat fin form under den nye tyske tränaren Tuchel.

Ingen hemmaplansfördel får FC Porto eftersom matchen kommer att spelas på Sevillas hemmaarena i Spanien på grund av corona, en viktig detalj som kan ha en påverkan på mötet.

Vi tror att mötet mellan FC Porto – Chelsea kommer att vara rolig att kolla på för tittaren och erbjuda många heta chanser, en match som vi tror kommer att punkteras i den andra halvleken av Chelsea. Vi spelar därför på att Chelsea vinner med oddset 1.75 på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på FC Porto – Chelsea, hämtade från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
FC Porto vinner 5.00
Oavgjort 3.50
Chelsea vinner 1.75
Över 2,5 mål i matchen 2.30
Under 2,5 mål i matchen 1.61

Fler speltips

Marocko – Spanien (VM): Stream, speltips & odds
Marocko - Spanien (VM): Stream, speltips & odds
Spelbolag har Spanien som alldeles för höga favoriter i åttondelsfinalen i VM mot Marocko. Vi går igenom odds, streaming och ger ett speltips i matchen.
6 december, 2022 | Katten Jansson
Portugal – Schweiz (VM): Stream, speltips & odds
Portugal - Schweiz (VM): Stream, speltips & odds
Cristiano Ronaldo har aldrig gjort mål under utslagsrundorna i ett VM. Bryter han den sviten här? …
5 december, 2022 | Emil Sandberg
Brasilien – Sydkorea (VM): Stream, speltips & odds
Brasilien - Sydkorea (VM): Stream, speltips & odds
Brasilien och Sydkorea gör upp om en plats i kvartsfinal. Håller brassarna för trycket, och lyckas besegra Heung-Min Sons Sydkorea här? …
4 december, 2022 | Emil Sandberg