Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 feb, 2022

FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki: Stream, speltips & odds (17/2)

FCM PAOK speltips stream

FC Midtjylland tar emot PAOK i Europa Conference League. Ett intressant möte på många sätt, och vi ger er vårt speltips till det. Dessutom kan ni läsa om hur ni gör för att live streama FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki.

På torsdag kväll spelas Europa Conference League, och där finns det en hel del spännande matcher att se fram emot. Bland annat har vi ett danskt lag som ska försöka representera den rödvita flaggan på bästa sätt.

Läs våra tankar inför FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki. Vi ger er speltips till matchen, och visar hur ni hittar en live stream till mötet.

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher liver hos Bet365

Vad: FC Midtjylland – PAOK
Matchstart Kl. 18:45, den 17/2
Vart: MCH Arena, Herning
Live stream Viaplay
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: PAOK – insatsen tillbaka vid oavgjort (2,75 hos Bet365)

[sports data-token=’ub5vNpjwX8TbrLk9qSi3psZ1RNQegol1sqw8bXyI’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama FC Midtjylland – PAOK

Det är inte svårt alls att live streama FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt är att skaffa ett konto på Viaplay, och där köpa ett sportabonnemang. Det är nämligen den tjänst som står för Europa Conference League live streams i Sverige, och ni behöver således ha ett abonnemang där för att sätta igång en FC Midjtylland – PAOK stream att titta på.

Välj själv om ni vill ha igång er FC Midtjylland – PAOK live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller annat verktyg så kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama FC Midtjylland – PAOK live!

Speltips & odds: FC Midtjylland – PAOK

FC Midtjylland kliver in som favoriter till den här matchen, åtminstone till hemmamötet. Den danska klubben, som grundades så sent som 1999, har haft en fantastiskt fin utveckling under de senaste åren. Man har vunnit Superligaen 2015, 2018 och 2020, och leder ligan just nu också.

Man har byggt en modell utifrån att värva ungt, utveckla och sedan sälja dyrt. I januari sålde man exempelvis Jens Cajuste för uppemot 100 miljoner kronor, och han är bara ett av alla exempel. Men man spenderade också på att hämta spelare in – Edward Chilufya köptes från Djurgården för omkring 20 miljoner kronor, och det skulle inte förvåna många om han säljs för minst det dubbla om något år.

Klubben har också jobbat mycket på att bygga sitt varumärke, och värvningen av veteranen Vágner Love får räknas som en del av det arbetet. Det återstår att se om han får spela denna afton.

Den danska säsongen är på paus just nu, och Midtjylland har således inte spelat någon tävlingsmatch sedan Europa League-gruppspelet i december.

PAOK går starkt i Grekland, där man ligger på andra plats bakom Olympiakos. Man har inte förlorat på hela 14 matcher, och ser väldigt svårbesegrade ut.

FCM gäller som sagt som favoriter i den här hemmamatchen, om vi ska tro oddsen. Vi håller dock inte med. Vi håller PAOK högre just nu, möjligtvis att det slutar oavgjort. Därför spelar vi ”PAOK – insatsen tillbaka vid oavgjort”. Spelet ger 2,75 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: PAOK – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 2,75
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår Bet365-recension, som vi har skrivit.

Relaterat

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar