Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 3 sep, 2021

Färöarna – Danmark, 4/9: Speltips & stream

Färöarna – Danmark, 4/9: Speltips & stream

Färöarna kommer att gå det tufft när Danmark gästar dem i den femte omgången av VM-kvalet.

Efter att ha spelat bra i några vänskapskamper i somras blev det en storförlust i veckan hemma mot Israel för Färöarna.

Danmark har bara segrar i gruppen och inget insläppt mål. De är favoriter även mot Färöarna. Men någon gigantisk utklassningen behöver det inte bli.

Vad: Färöarna – Danmark, VM-kval
Avspark: Den 2021-09-04, kl. 20:45
Vart: Tórsvøllur
TV-kanal: Cmore
Speltips: Färöarna +2,5 mål (Odds: 1.94 hos Bet365)

Det är inne hos Bet365 Sverige som vi hittar oddsen inför matchen. Där kan du spela på bra odds inför VM kvalet.

Färöarna – Danmark stream

Det är inne hos Cmore som du kan streama Färöarna och Danmark från VM kvalet. Du kommer att kunna bli medlem helt gratis på deras hemsida.

För att sedan kunna se fotboll via live stream från Färöarna – Danmark så krävs ett abonnemang. Du behöver med andra ord uppgradera ditt konto till ett premium. Du kan välja mellan flera olika paket som Cmore erbjuder dig att köpa. Var noga med att se till att paketet du väljer ger dig tillgång till Färöarna – Danmark live stream.

För att så snabbt som möjligt kunna komma igång med att sända Färöarna – Danmark stream så har vi skapat en lista. Där hittar du vilka steg som krävs för att se VM kvalet.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ett konto helt gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta live stream för Färöarna – Danmark

Det är fullt möjligt att använda dig av både dator och mobil om du vill se matchen. Du kommer utan problem kunna öppna matchen i den enhet som passar dig allra bäst.

Speltips & odds

Den svenske succémanagern Håkan Ericson (i bild), som vann EM år 2015 med Sveriges U21-herrlandslag i fotboll, har gjort det riktigt bra med Färöarna sedan han blev förbundskapten. I alla fall med tanke på förutsättningar som landet har, med sina knapp 49 000 invånare.

Den största bedriften av alla kom i juni månad då man slog Liechtenstein med hela 5-1. Aldrig förr hade Färöarna vunnit en landskamp, även om det var en träningsmatch, med så pass stora tal.

I VM kvalet har det bara blivit en pinne, som kom mot Moldavien i 1-1 mötet på resande fot.

Sedan dess har man förlorat med 1-3 i Österrike, 0-4 i Skottland och i veckan blev det 0-4 också hemma mot Israel. Färöarna gjorde ingen vidare insats, men kommer att vara mer taggade och motiverade i detta möte, då man inte vill bli förnedrade igen.

Den risken finns alltid när Danmark står på andra sidan gräset. Efter en sisådär EM, med Christian Eriksens sorliga hjärtklappning i premiären mot Finland som påverkade spelarna hårt, samt blandade resultat, har det gått betydligt bättre i VM kvalet.

I mars månad lyckades Danmark besegra Island med 2-0, Moldavien med 8-0 och Österrike med 4-0.

Efter EM har det bara blivit en landskamp som de vann hemma mot Skottland med 2-0, efter två snabba mål av Daniel Wass och Joakim Mähle redan efter en kvart. Resten av landskampen spelades bara av, där danskarna hade ett högt bollinnehav.

Det väntas de ha även mot Färöarna och med stor sannolikhet plocka sin 5:e raka seger i ett VM kval, där Danmark ännu inte har släppt in något mål.

Däremot är det inte lika givet att Danmark ska utklassa Färöarna, som ändå kan försvara sig bra och är inte helt kassa framåt heller.

Färöarna har försvararen Rogvi Baldvinsson men Sonni Nattestad, som till vardags spelar i Dundalk, är en fullgod ersättare.

Danmark får klara sig utan Martin Braithwaite, Kasper Dolberg, Jannik Vestergaard, Philip Billing och Nicolai Boilesen, på grund av olika skadebekymmer.

Spelbolag har lagt en asian handicap lina på 2,5 mål till Färöarnas fördel, som ändå är svår att komma förbi. Samt att Danmark inte behöver det heller. De leder gruppen överlägset och en ny seger, oavsett resultat, är de nöjda med.

Därför landar spelet på att Färöarna täcker handikapp linan på 2,5 mål. Då har man råd att förlora mötet med 2 mål i marginal, som 2-0 eller 3-1, och ändå sitter spelet.

  • Vårt speltips: Färöarna +2,5 mål (Asian Handicap)
  • Odds: 1.94
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Färöarnas möjlig startuppställning:

Nielsen; Sorensen, Faero, Nattestad, Davidsen; S. Vatnhamar, Hansson, Andreasen, Hendriksson, M. Olsen; K. Olsen.

Danmarks möjlig startuppställning:

Schmeichel; Christensen, Kjaer, Anderson; Wass, Delaney, Hojbjerg, Maehle; Damsgaard, Poulsen, Wind.

Nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar