Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 sep, 2023

Färjestad – Biel 8/9: Stream, odds & speltips

Färjestad ställs mot Biel i Champions Hockey League. Vi har två starka lag inför oss, och oavsett om Färjestad är favoriter och spelar på hemmaplan kommer det att bli en utmanande match för det svenska laget.

Färjestad har inlett sitt CHL-äventyr med en seger och en förlust. Biel å andra sidan har vunnit båda sina CHL-matcher och imponerat stort. Vi har utarbetat speltips inför matchen med de bästa oddsen på marknaden och kommer även att visa dig hur du enkelt kan komma igång med att livestreama matchen på bara några minuter. Läs vår fullständiga analys för mer insikt.

Vad: Färjestad – Biel, CHL
När: Den 8/9, kl. 19:00
Vart: Löfbergs Arena
Speltips: Över 5.5 mål i matchen (1.91 hos Betway)
Livestream: > Bet365

Över 5.5 mål i matchen

Odds = 1.91
Bonus: Få 1000 kr i gratisspel hos Betway
Biel vs Färjestads BK Match Outcome
Match Starts 08/09 19:00
Match avslutad

Inför matchen

  • Färjestad kommer senast från en förlust mot ERC Ingolstadt. Nu återvänder de hem till Sverige i förhoppning om att studsa tillbaka och ta en seger.
  • Biel har haft en utmärkt start i CHL med två segrar av två möjliga och har gjort en imponerande insats.
  • Vi har en spännande match framför oss där Färjestad får besök av ett starkt lag. Den stora frågan är om de har vad som krävs för att gå hela vägen och vinna matchen.

Färjestad – Biel stream

Matchen på Löfbergs Arena i Karlstad kan enkelt livestreamas genom spelbolaget Bet365. Allt som krävs är att du har ett konto hos spelbolaget och därefter gör en insättning på minst 50 kr. När detta är gjort kan du använda din insättning på valfritt sätt, och en klok idé är förstås att öka spänningen i CHL-matchen genom att placera ett spel med hjälp av våra rekommenderade speltips.

Följ stegen nedan för att komma igång med livestreaming och njut av matchen i sin fulla prakt.

  • Klicka dig vidare till Bet365
  • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Färjestad – Biel

Färjestad – Biel speltips

Vi har en högst intressant och spännande match framför oss här i Karlstad när Färjestad tar emot Biel. Förhoppningsvis kommer vi att bjudas på underhållande spel och en hel del mål, eftersom det är just målen som kommer att stå i centrum för vårt speltips från Löfbergs Arena.

Det är bara några dagar kvar innan SHL drar igång, och en utmärkt sätt att inleda säsongen vore naturligtvis med en seger. Här har Färjestad en möjlighet, även om det inte kommer att bli en enkel uppgift mot det schweiziska laget som imponerat i sina två inledande CHL-matcher.

Biel har nämligen besegrat både Kosice med 3-1 och TWK Innsbruck med 6-1. Formen är således på deras sida, och framför allt målskyttet har varit lysande för Biel. Fabio Hofer fortsätter att briljera i anfallet för Biel och har startat säsongen precis där han slutade senast genom att göra många mål och poäng.

Färjestad har haft en något ojämn försäsong och sina CHL-matcher. Här i CHL har de vunnit en match och förlorat en. Nu är de ivriga att studsa tillbaka och vinna en sista match innan seriespelet drar igång.

Vi har valt att spela på över 5.5 mål i matchen, eftersom vi tror att detta kommer att bli en målrik tillställning. Färjestad är starka på hemmaplan och brukar göra många mål. Men de kommer att möta motstånd i form av Biel, ett lag med en stark offensiv och en god form. Därför anser vi att ett målspel är ett utmärkt val.

Vi har också tagit fram de bästa oddsen på marknaden för över 5.5 mål i matchen.

Mer odds & betting inför matchen

Förutom vårt speltips om över 5.5 mål har vi även identifierat några andra spelalternativ som du kan överväga inför matchen.

Samtliga odds som vi presenterar här hämtar vi från Betway, som generöst erbjuder alla nya kunder en bonus på upp till 1000 kr i form av gratisspel.

Speltips Odds
Färjestad 1.72
Över 6.5 mål 2.75
Rätt resultat: 4-3 23.00
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar