Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 nov, 2021

Everton – Liverpool, 1/12: Stream, speltips & odds

Everton Liverpool speltips stream

Derby i Liverpool! Everton tar emot lokalrivalen Liverpool på Goodison Park, onsdag kväll 1/12. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni gör för att streama Everton – Liverpool live.

Ett underpresterande Everton tar emot ett hett Liverpool, i ett spännande derby. Framförallt är det första gången Rafael Benítez iklädd blått ställs mot den klubb där han blev känd för den engelska fotbollspubliken, där han vann Champions League.

Vi ger er förutsättningarna inför matchen, och så även ett speltips. Dessutom visar vi hur ni bär er åt för att live streama Everton – Liverpool.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher hos Bet365!

Vad: Everton – Liverpool
Matchstart Kl. 21:15, den 1/12
Vart: Goodison Park
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Båda lag gör mål – Ja (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Everton har gått svagt den här säsongen, och har fem raka matcher utan seger.
  • Liverpool fortsätter att imponera, och har bara förlorat en match den här säsongen.
  • Liverpool har inte besegrat Liverpool på de tre senaste matcherna.

Streama Everton – Liverpool live

Det är rätt enkelt att live streama Everton – Liverpool. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Viaplay, då det är den tjänst som erbjuder Premier League live streams i Sverige. Ni behöver även köpa deras sportabonnemang.

Sedan är det bara att börja titta på Everton – Liverpool live. Du väljer själv vilken plattform du vill koppla upp din fotboll stream ifrån. Titta på din Everton – Liverpool stream via mobil, dator eller surfplatta. Med en Chromecast kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och se matchen där.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget
  • Streama Everton – Liverpool live!

Speltips & odds: Everton – Liverpool

De senaste åren har alla varit ungefär likadana: Everton går in i säsongen med en namnstark trupp och ofta även en meriterad tränare, och man tror att laget ska vara med och utmana om Europaplatser. Men prestationerna kommer inte.

Den här säsongen har inte varit något undantag så här långt. Carlo Ancelotti har ersatts av Rafa Benítez, men inte har det gått bättre för det. En fjortondeplats är facit så här långt, och man har just nu sju raka matcher utan seger.

På onsdag kväll ställs Everton mot Liverpool, vilket blir extra intressant just med tanke på att Benítez som bekant tränade Liverpool länge. Han var den som styrde ”Pool” mellan 2004 och 2010, då han tog klubben till två Champions League-finaler varav den ena vanns. Liverpool är den klubb Benítez är främst förknippad med, och också den klubb han varit längst i, och därför var det en överraskning när han tog över rivalen Everton i somras. Men det kanske är dags att upphöra att förvånas över känsliga övergångar inom fotbollen.

Kan en toppmatch mot rivalen Liverpool vara just vad som krävs för att Everton ska vakna till liv? Svårt att säga, men vi tror i alla fall att vi kommer att få se ett Everton taggat till tusen inför hemmafansen. Richarlison är tillbaka från avstängning, vilket gör att man blir farliga framåt. Samtidigt lär Liverpool inte gå mållösa.

Vi tror att båda lagen hittar nätet i den här matchen, och spelar ”Båda lag gör mål – ja”, till 1,80 gånger insatsen. Oddset finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – Ja
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Ni är mer än välkomna att läsa vår Bet365-recension, som ni hittar via länken.

Relaterade artiklar

topptipset
Topptipset på skottdagen 2024 (29/2) bjuder på en salig blandning av matcher från stora delar av världen.
29 februari, 2024
europatipset
Veckans första Europatips bjuder på flera intressanta skrälldrag. Vi tror bland annat att Ligacupfinalisterna Liverpool och Chelsea är favoriter i fara och motiverar detta mer detaljerat i analysen nedan. Häng med!
28 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 27/2 ger oss matcher från FA-cupen som blandas friskt med andra europeiska matcher.
27 februari, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar