England - Rumänien, 6/6: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
England
Oavgjort
Rumänien
Odds hämtat på bet365: 5/5 23:30

England genrepar inför EM med en match mot Rumänien. Här ger vi er förutsättningarna inför matchen, vårt speltips och visar även hur ni hittar en England – Rumänien live stream.

Det börjar närma sig EM, och nu är det dags för de deltagande nationerna att genrepa inför mästerskapet. England spelar sitt genrep mot Rumänien, och här ger vi er det bästa av det mesta inför matchen.

Kolla in hur du gör för att live streama England – Rumänien, och läs även om hur du hittar ditt speltips till matchen. Gillar du tips kan du också läsa vår oddsguide till EM 2021.


Streama fotboll på Bet365

Se fotboll från Europa hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: England – Rumänien
När: Den 6/6, kl. 18:00
Vart: Riverside Stadium, Middlesbrough
Vad: Träningslandskamp
TV:
Speltips: England HT/FT (1,83 hos Bet365)

Inför matchen

  • Mason Greenwood och Trent Alexander-Arnold är redan skadade, och nu spekuleras det i att även Harry Maguire kan missa flera matcher i EM.
  • Rumänien har inget EM att förbereda sig för, och detta är bara en helt vanlig träningsmatch för dem.
  • England väntas ställa upp med Dominic Calvert-Lewin på topp i den här matchen.

Streama England – Rumänien

En hel del människor lär vilja live streama England – Rumänien, för att titta live när lagen möts i en träningslandskamp. Det är enkelt att se matchen direkt online, och det enda du behöver ordna för att göra så är ett C More-konto med sportabonnemang. Då kan du se England – Rumänien online på nätet. Där kan du också streama EM 2021 live.

Det går att ha igång din England – Rumänien stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast tillgänglig kan du koppla över din live stream av fotboll till TV-skärmen.

  • 1. Gå till C More
  • 2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  • 3. Streama England – Rumänien

Speltips inför matchen

En match återstår, innan det är dags för England att inleda EM med att möta Kroatien i premiären. Genrepet inför mästerskapet sker mot Rumänien, och vi kan tänka oss att Gareth Southgate väljer att mönstra i princip samma elva här som den som kliver ut på Wembley en vecka senare.

Redan nu kan vi konstatera att Harry Maguire missar premiären. Vill det sig illa kan han till och med missa hela gruppspelet, spekulerar de engelska tidningarna i. Dessutom tvingades Trent Alexander-Arnold att dra sig ur truppen häromdagen, på grund av skada. Det återstår att se vem som kallas in som ersättare, men vi ska väl inte ta för givet att det blir en högerback. England hade nämligen med Alexander-Arnold hela fyra högerbackar.

Framåt lär Harry Kane leda offensiven i EM, men vilka som gör honom sällskap strax bakom återstår att se.

England spelade en träningsmatch häromdagen, mot Österrike, som man vann med 1-0. Bukayo Saka var den som stod för målet, och den unge Arsenalspelaren hoppas på mer speltid mot Rumänien. Jordan Pickford stod i mål och lär fortsätta att göra så.

Rumänien ska inte spela EM och kan ha svårt att motivera sig till den här matchen. Mot Georgien senast förlorade man med 2-1, och inte mycket talar för att man kommer få det lättare mot England. Vi spelar England att leda i paus, och vinna efter fulltid. Detta finnes till oddset 1,83 på Bet365.

  • Vårt speltips: England HT/FT
  • Odds: 1,83
  • Spelsida: Bet365

Relaterat

Streama Zenit St Petersburg - Malmö FF: Se live stream & TV (29/9)
Streama Zenit St Petersburg - Malmö FF: Se live stream & TV (29/9)
Den 29 september (29/9) så kan du se Malmö - Zenit St Petersburg stream från Champions League. Läs hur du sänder matchen på TV & online.
News icon 27 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman