Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 jun, 2021

England – Rumänien, 6/6: Stream, speltips & odds

England Rumänien stream speltips

England genrepar inför EM med en match mot Rumänien. Här ger vi er förutsättningarna inför matchen, vårt speltips och visar även hur ni hittar en England – Rumänien live stream.

Det börjar närma sig EM, och nu är det dags för de deltagande nationerna att genrepa inför mästerskapet. England spelar sitt genrep mot Rumänien, och här ger vi er det bästa av det mesta inför matchen.

Kolla in hur du gör för att live streama England – Rumänien, och läs även om hur du hittar ditt speltips till matchen. Gillar du tips kan du också läsa vår oddsguide till EM 2021.


Streama fotboll på Bet365
Se fotboll från Europa hos Bet365

Vad: England – Rumänien
När: Den 6/6, kl. 18:00
Vart: Riverside Stadium, Middlesbrough
Vad: Träningslandskamp
TV:
Speltips: England HT/FT (1,83 hos Bet365)

Inför matchen

  • Mason Greenwood och Trent Alexander-Arnold är redan skadade, och nu spekuleras det i att även Harry Maguire kan missa flera matcher i EM.
  • Rumänien har inget EM att förbereda sig för, och detta är bara en helt vanlig träningsmatch för dem.
  • England väntas ställa upp med Dominic Calvert-Lewin på topp i den här matchen.

Streama England – Rumänien

En hel del människor lär vilja live streama England – Rumänien, för att titta live när lagen möts i en träningslandskamp. Det är enkelt att se matchen direkt online, och det enda du behöver ordna för att göra så är ett C More-konto med sportabonnemang. Då kan du se England – Rumänien online på nätet. Där kan du också streama EM 2021 live.

Det går att ha igång din England – Rumänien stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast tillgänglig kan du koppla över din live stream av fotboll till TV-skärmen.

  • 1. Gå till C More
  • 2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  • 3. Streama England – Rumänien

Speltips inför matchen

En match återstår, innan det är dags för England att inleda EM med att möta Kroatien i premiären. Genrepet inför mästerskapet sker mot Rumänien, och vi kan tänka oss att Gareth Southgate väljer att mönstra i princip samma elva här som den som kliver ut på Wembley en vecka senare.

Redan nu kan vi konstatera att Harry Maguire missar premiären. Vill det sig illa kan han till och med missa hela gruppspelet, spekulerar de engelska tidningarna i. Dessutom tvingades Trent Alexander-Arnold att dra sig ur truppen häromdagen, på grund av skada. Det återstår att se vem som kallas in som ersättare, men vi ska väl inte ta för givet att det blir en högerback. England hade nämligen med Alexander-Arnold hela fyra högerbackar.

Framåt lär Harry Kane leda offensiven i EM, men vilka som gör honom sällskap strax bakom återstår att se.

England spelade en träningsmatch häromdagen, mot Österrike, som man vann med 1-0. Bukayo Saka var den som stod för målet, och den unge Arsenalspelaren hoppas på mer speltid mot Rumänien. Jordan Pickford stod i mål och lär fortsätta att göra så.

Rumänien ska inte spela EM och kan ha svårt att motivera sig till den här matchen. Mot Georgien senast förlorade man med 2-1, och inte mycket talar för att man kommer få det lättare mot England. Vi spelar England att leda i paus, och vinna efter fulltid. Detta finnes till oddset 1,83 på Bet365.

  • Vårt speltips: England HT/FT
  • Odds: 1,83
  • Spelsida: Bet365

Relaterat

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar