Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 3 feb, 2022

Elias Ymer – Stefano Travaglia, 4/2: Speltips & stream

Elias Ymer (i bild), som har lyckats kvala in till Maharashtra Open, har slagit ut toppseedade Aslan Karatsev i turneringen, i två raka set.

Det är första gången någonsin som han har lyckats slå ut en topp 20 spelare, då Aslan Karatsev är seedad på plats 15 på ATP-touren.

Näst ut ställs han mot italienaren Stefano Travaglia, som är rankad på plats 93, som Elias Ymer aldrig tidigare har mött förut.

Det väntas bli en helt öppen kvartsfinal där den svenska tennisstjärnan har en minst lika stor chans till avancemang.

Vad: Elias Ymer – Stefano Travaglia, ATP Pune
Avspark: Den 2022-02-04, kl. 14:00
Vart: Pune, Indien
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: Elias Ymer (Odds: 2.20 hos Bet365)

Se Elias Ymer – Stefano Travaglia stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama alla matcher från herrarnas tennisturnering i Pune.

Det innebär naturligtvis att du kan se kvartsfinalen mellan Elias Ymer och Stefano Travaglia på deras kombinerade streaming- och bettingsida.

För att komma igång enklast möjligen följer du bara våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Registrera ett konto
  3. Gör en insättning på 50 kr eller mer
  4. Streama alla matcher från tennisen i Pune

Speltips & odds

”Det är min högsta vinst någonsin. Jag är riktigt glad. Det här är stort för mig. Jag har kämpat mycket och jag serverade fantastiskt idag. Jag hoppas kunna fortsätta så. Jag är så glad över att äntligen få den här vinsten.”

Så sade Elias Ymer efter 6:2, 7:6 segern över Aslan Karatsev. Efter att äntligen ha lyckats slå en toppspelare.

Även om detta var en skräll hos spelbolagen så kom segern inte så oväntat.

I kvalet till ATP Pune har Elias imponerat stort. Bulgaren Dimitar Kuzmanov och sydafrikanen Marc Polmans slogs ut i raka set.

I den första omgången fick Elias jobba hårt för att ta sig förbi italienaren Gian Marco Moroni. Med en hög mental styrka och bra grundslag blev det en seger med siffrorna 7:5, 3:6, 6:4.

Elias var full av självförtroendet inför mötet mot Aslan Karatsev och fortsatte spela en högklassig tennis. Framförallt var det serven som återigen håll världsklass. Elias fick in 10 serveess och vann 80 % (24 av 30) av sina förstaservepoäng. Det tog en och en halvtimme för att ta sin karriärs största seger.

Om det räcker till att ta sin första ATP titel någonsin återstår att se.

Med den formen ska Elias inte ses som någon underdog mot en likvärdig motståndare. Elias satt kvar efter sin match och studerade Stefano Travaglia.

Italienaren Stefano Travaglia är 5 år äldre än 25-årige svensken. En minst sagt senblomstrare som nådde sin högsta placering för ett år sedan, då han var rankad på plats 60.

På grund av högre rankning behövde inte Stefano Travaglia kvala in till turneringen. I den första omgången ställdes han mot hemmaspelaren Ramkumar Ramanathan. Det blev en tuff tillställning som Stefano Travaglia vann med 7:6, 4:6, 6:3.

Desto lättare blev det mot Yuki Bhambri, som gjorde en platt match. Ingenting ska tas ifrån Stefano Travaglia, som spelade bra. Men motståndaren slog bort sig, gång på gång. Det blev aldrig någon riktig fajt utan Stefano Travaglia gick segrandes ur duellen med 6:3, 6:2.

Elias Ymer, som är i toppslag, har visat klart bättre form än Stefano Travaglia. Så han har minst en 50 % chans att ta sig vidare till semifinalen.

Spelbolag går på rankningen och ser italienaren som en favorit till seger.

Därför landar spelet på att Elias Ymer vinner matchen. Allt över dubbla degen i odds är av spelvärde.

  • Vårt speltips: Elias Ymer vinner matchen
  • Odds: 2.20
  • Bettingsida: Bet365

Du är också välkommen att läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365.

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar