Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 jul, 2024

Elfsborg – Pafos (11/7): Stream, speltips & odds

elfsborg pafos speltips stream

Vad: Elfsborg – Pafos, kval till Europa League
Avspark: Den 11/7, kl. 19:00
Vart: Borås Arena
Stream: Aftonbladet Plus
Speltips: Elfsborg vinner matchen (1.70 hos Unibet)

Elfsborg kliver in i Europakvalet! På torsdag kväll ställs boråsarna mot cypriotiska Pafos. Läs här vårt speltips till matchen, och lär er om möjligheterna till att streama matchen online!

Elfsborg har inte gjort någon vidare säsong så här långt, men nu har man genomfört sitt väntande skifte på tränarpositionen, och kan kanske få arbetsro på ett annat sätt. Torsdagen den 11 juli kliver man in i kvalet till Europa League, och först väntar ett dubbelmöte med cypriotiska Pafos.

Pafos är ett starkt lag tillhörande toppen av den cypriotiska ligan, och i klubben finns exempelvis svenske Muamer Tankovic. Vi ger er här vårt speltips till Elfsborg – Pafos. Läs allt inför matchen, och kolla även in hur ni gör för att streama mötet online.

Elfsborg vinner matchen (Unibet)

Bonus: 100 kronor gratisspel hos Unibet!

Streama fotboll online

Titta på matcher från Europa hos Bet365.

Inför matchen

  • I Pafos spelar svenskarna Muamer Tankovic och Alexander Fransson, och så även Fouad Bachirou.
  • Elfsborg bytte tränare under uppehållet, då Oscar Hiljemark tog över. Han fick inleda med en seger direkt, med 3-0 mot BP.
  • Returen spelas i Cypern om en vecka.

Streama Elfsborg – Pafos

Det är inte lätt att veta var man ska vända sig för att streama Elfsborg – Pafos, då kvalmatcher till Europa inte sker varje vecka. Vi har dock koll på hur ni bär er åt för att titta på denna Europa League-kvalmatch direkt på nätet! Det är Aftonbladet som sitter på sändningsrättigheterna till matchen, och för att se mötet online behöver ni skapa ett konto och köpa abonnemang på Aftonbladet Plus.

När ni har skaffat ert plusabonnemang hos Aftonbladet kan ni börja titta på er Elfsborg – Pafos live stream från valfri enhet. Se matchen från mobiltelefon, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi tror att ni som bestämmer er för att sätta i gång en IF Elfsborg – Pafos stream att se online på nätet kommer att bli nöjda med det beslutet. Detta med tanke på den goda bild- och ljudkvaliteten till sändningen.

  1. Klicka dig vidare till Aftonbladet Plus
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama Elfsborg – Pafos

Speltips & odds: Elfsborg – Pafos

Elfsborg slutade på andraplats i Allsvenskan ifjol, och belönades för det med en kvalplats till Europa League. Lottningen av lagets första match är genomförd, och nu närmar den sig. Man kommer att ställas mot cypriotiska Pafos, i ett dubbelmöte som på förhand väntas bli relativt jämnt.

Det är alltid svårt att ta sig an att tippa dessa kvalmatcher. Lag från olika ligor ställs emot varandra, lag och ligor som inte ofta möts och det är svårt att värdera hur de står sig emot varandra. Hos Pafos spelar Muamer Tankovic, som varit en stjärna i Hammarby och Allsvenskan tidigare. Så även Fouad Bachirou, som vi minns från Östersund och Hammarby. Likt tidigare landslagsspelaren Alexander Fransson. Pafos har även tidigare haft Hammarbys Saidou Alioum i laget.

Även om Pafos har många duktiga spelare, så är den cypriotiska ligan inte på samma nivå taktiskt eller kanske inte heller fysiskt som den allsvenska. Många individuellt skickliga spelare, men samspelet och spelidén är inte alltid fullt utvecklad. Mot ett Elfsborg, på konstgräset på Borås Arena, tror vi att Pafos kan få det tufft.

Vi väljer att spela den raka 1:an, som hittas till 1.70 gånger pengarna hos Unibet.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner matchen
  • Odds: 1.70
  • Bettingsida: Unibet

Vi har hämtat våra odds på matchen från Unibet, en bettingsida som tillhör Sveriges största. Läs även gärna vår artikel om betting utan skatt, innan ni lägger era spel.

Fler speltips

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalen i Copa America mellan Uruguay mot Colombia. Speltips, odds och guide om hur du kan streama matchen online.
11 juli, 2024
holland england speltips
EM
Läs allt inför EM-semifinalen mellan Holland och England. Vi ger er vårt speltips, när det nu är dags för det sista finallaget att koras.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalmatchen mellan Argentina mot Kanda. Matchstart, natten till onsdag, klockan 02:00. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
09 juli, 2024
speltips
Sinner mot Medvedev i Wimbledon. Läs om speltips, odds & hur du kommer igång med streaming online. Matchen startar klockan 14:30 på tisdag.
09 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar