Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 okt, 2021

Elfsborg – IK Sirius, 24/10: Stream, speltips & odds

Elfsborg Sirius speltips stream

Elfsborg tar emot Sirius i Allsvenskan, där Boråsklubben jagar viktiga poäng i kampen om SM-guldet. Ta del av speltips till matchen, och se hur ni gör för att hitta en Elfsborg – Sirius live stream.

Omgång 24 i Allsvenskan är i full rullning, och på Borås Arena får vi se ett guldjagande Elfsborg ta emot mittenlaget Sirius, som inte har mycket att spela för. Vi ger er förutsättningarna till matchen.

Ta del av vårt speltips med odds på mötet, och se hur ni bär er åt för att streama Elfsborg – Sirius live på nätet.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: IF Elfsborg – IK Sirius
Matchstart Kl. 15:00, den 24/10
Vart: Borås Arena
Live stream Discovery+
TV-kanal: Discovery+ Extra 5
Speltips: Elfsborg vinner (1,50 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Elfsborg förlorade tre raka matcher i september, men efter sex poäng på de två senaste matcherna är man högst inblandade i guldstriden igen.
  • Sirius ligger på nionde plats med 30 poäng, och har en rätt bekväm säsongsavslutning framför sig.
  • Elfsborg har inte förlorat mot Sirius på de fem senaste matcherna.

Streama Elfsborg – Sirius live

En hel del fotbollssupportrar lär vilja live streama Elfsborg – Sirius, för att se matchen direkt på nätet. Det är förvånansvärt enkelt att se matchen på internet, och det du behöver göra för att se den är att skapa ett konto på Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. Då får du tillgång till alla livesändningar av Allsvenskan.

Det går bra att titta på Elfsborg – Sirius live från valfri enhet. Se mötet via mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din IF Elfsborg – Sirius stream till TV-skärmen, och titta på matchen där. Var du än väljer att se din fotboll stream kommer den att hålla hög kvalitet.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Titta på Elfsborg – Sirius live

Speltips & odds: Elfsborg – Sirius

Det tog något år, men till slut fick Jimmy Thelin ordning på Elfsborg. Ifjol slutade laget på en andraplats bakom Malmö, och i år gör man en så här långt poängmässigt ännu bättre säsong. Än är laget lite för ojämna, och åkte faktiskt på tre raka förluster i september, men högstanivån är hög och någorlunda regelbunden.

Precis innan landslagsuppehållet vann Elfsborg mot IFK Göteborg med 1-0, och efter uppehållet fick Djurgården stryk med hela 3-0. Då glänste Rasmus Alm med två mål och Per Frick med två assist. När Elfsborg får möjlighet att komma på kontring sådär kan man verkligen såra sin motståndare med all sin fart framåt.

Hemma mot Sirius lär det inte bli en matchbild upplagd för kontringsspel, men Elfsborg hoppas kunna vinna ändå. Medan Elfsborg är blott två poäng ifrån topptrion ligger Sirius i mitten, utan någonting att spela för. Avståndet till negativ kvalplats är så pass stort att man inte behöver oroa sig över det, och avståndet upp till fjärdeplatsen är även det för stort för att göra någonting åt. Resterande matcher är det alltså mer eller mindre bara att spela av.

Sirius har under året varit ett stabilt mittenlag, med jämnhet i sina prestationer. Allra senast slog man Varberg hemma med 2-1.

Elfsborg gäller som klara favoriter hos spelbolagen, och det är befogat. De är det klart starkare laget på pappret och har gjort klart bättre ifrån sig i år. Dessutom brukar Elfsborg ha lätt för Sirius. I våras vann man med 2-0 i Uppsala och av de fem senaste mötena har inte Sirius vunnit ett enda.

Vi tror på en hemmaseger här, och spelar den raka 1:an till 1,50 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner
  • Odds: 1,50
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna del av vår Bet365-recension, som ni finner via länken.

Relaterat

topptipset
Äntligen får vi in lite svensk fotboll i Topptipset den 26 februari. Blandat med Premier League, La Liga och Serie A!
26 februari, 2024
topptipset
Missa inte topptipset under fredagen den 23/2. Flera intressanta matcher tar plats i Svenska Spels kupong.
23 februari, 2024
stryktipset
Lördagen den 24 februari bjuder på en omgång av Stryktipset. Vi ger speltips inför alla matcher i kuponger - och ger förslag på rader att spela på!
23 februari, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar