Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 okt, 2022

Elfsborg – Degerfors (14/10): Stream, speltips & odds

elfsborg degerfors speltips stream

Degerfors i jobbar vidare på att säkra det allsvenska kontraktet, och på fredag kväll ställs man emot Elfsborg. Vi ger er vårt speltips, och visar hur ni bär er åt för att streama matchen online.

Degerfors har gått starkt på sistone, och man håller på att skaka av sig Helsingborg i striden om att undvika nedflyttning. Nu är siktet snarare inställt på Varbergs BoIS, i hoppet om att till och med undvika kval. På fredag kväll ställs ”Degen” mot Elfsborg.

Elfsborg har blandat och gett den här säsongen, men har på det senaste visat en fin form. Vi har med andra ord en intressant match mellan två formstarka lag att se fram emot. Ta del av speltips och se hur ni finner en Elfsborg – Degerfors stream!

X2 (Bet365)

Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Elfsborg – Degerfors, Allsvenskan
Var: Borås Arena, Borås
När: Kl. 19:00, 14 oktober
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: X2 (2.75 hos Bet365)

Inför matchen

 • Elfsborg saknar Johan Larsson, som är avstängd. Både Gustav Granath och Rasmus Örqvist är avstängda för Degerfors.
 • Degerfors har sex raka matcher utan förlust, och fortsätter man så här säkrar man det allsvenska kontraktet.
 • När lagen möttes i våras vann Elfsborg med 6-0.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’Jp4HIVPBjX8kY4lXGE4htdFNAmzjaK20VawaVjrp’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Elfsborg – Degerfors live

Det är inte svårt att hitta en Elfsborg – Degerfors live stream, och allt som krävs för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus och där köpa ett abonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Välj själv vilken enhet ni ska streama Elfsborg – Degerfors IF ifrån. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV.

Kvalitén på er sändning är hög, och det gäller såväl bild som ljud och kommentatorer. Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er IF Elfsborg – Degerfors stream.

 • Gå till Discovery Plus
 • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
 • Streama Elfsborg – Degerfors live

Speltips & odds: Elfsborg – Degerfors

Degerfors har verkligen ryckt upp sig på sistone, efter en mycket svag första halva av säsongen. Nu har laget hela sex allsvenska matcher utan förlust, trots att man mött lag som Häcken, AIK och Djurgården.

Efter att det varit en självklar kamp mellan Helsingborg och Degerfors om att undvika direktnedflyttning och att säkra kval – där de flesta höll HIF som favorit – är det nu snarare så att Degerfors riktar blickarna uppåt mot totalt säker mark. Varberg, som har klart sämre form än Degerfors, befinner sig bara tre pinnar ovanför i tabellen.

Elfsborg har inte mycket att spela för, men det har man inte haft på länge och trots det har man ryckt upp sig rejält på sistone. Fram till hemmaförlusten mot Kalmar senast hade boråsarna fyra raka segrar, efter att dessförinnan gått en period på tolv raka matcher utan en enda vinst.

När vi tittar på oddsen ser vi att Elfsborg gjorts till väldigt klara favoriter. 1.40 – 5.00 – 7.50 visar oddsen hos Bet365. Visst ska Elfsborg vara favoriter, givetvis, men så pass klara? Degerfors har trots allt inte förlorat en match sedan i augusti.

När oddsen är som de är lockas vi av att titta åt höger. X2 finns till 2.75 gånger insatsen, och spelas hos Bet365.

 • Vårt speltips: X2
 • Odds: 2.75
 • Spelsida: Bet365

På länken här finner ni oddsbonusar utan omsättningskrav att spela på. Kolla gärna in sidan och se om ni hittar något intressant.

Annan betting på matchen

Oddsen på Elfsborg – Degerfors är många. Nedan hittar ni tre.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 1.44
Under 2,5 mål 2.70
Båda lag gör mål – Ja 1.70

Bettingsidor med odds inför matchen

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Utmärkt support
 • BankID
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Relaterat

europatipset
Europatipset den 22/2 kommer att innehålla flera matcher från Europa League. Kolla vilka speltips vi har inför matcherna!
22 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 21 februari bjuder på matcher i Champions League + Premier League bland annat. Kolla in våra speltips i samtliga matcher!
21 februari, 2024
topptipset
Dagens topptipset från den 20 februari innehåller flera intressanta matcher från England. Inte minst så finns Premier League på kupongen idag.
20 februari, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar