Djurgårdens IF - Östersunds FK, 12/5: Stream, speltips & odds

Djurgården Östersund

Djurgårdens IF tar emot Östersunds FK på Tele2 Arena. Studsar DIF tillbaka efter förlusten senast, eller snor även ÖFK åt sig poäng? Vi ger er ett speltips till mötet, och visar er hur ni bär er åt för att hitta en Djurgården – Östersund stream.

Djurgården vann sina fyra första matcher, men åkte oväntat på torsk i senaste mötet. Serieledningen är intakt, men vid nytt poängtapp här kan man trilla ner till tredje plats. Östersund inledde säsongen starkt, men har fallit i tabellen efter två raka förluster mot svagt motstånd.

I den här artikeln visar vi er hur ni gör för att streama Djurgården – Östersund, och ger er även ett speltips till matchen.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Djurgården – Östersund
Matchstart Kl. 18:30, den 12/5
Vart: Strandvallen
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Under 2,5 mål (1,72 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Djurgården har vunnit med 3-0 de två senaste gångerna Östersund varit på besök.
  • Östersund kommer från en förlust mot Mjällby med 1-0.
  • Djurgården förlorade överraskande mot Degerfors senast, med 2-0.

Streama Djurgården – Östersund live

Det är ganska så enkelt att live streama Djurgården – Östersund online. Allt ni behöver göra för att se matchen direkt på nätet är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan via live stream. Skapa kontot och sätt igång er Djurgården – Östersund stream!

Det är möjligt att ha igång din direktsändning av fotboll från valfri enhet. Titta på din Djurgården – Östersund live stream via mobil, dator eller surfplatta. Om du vill kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, såvida du sitter på en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Djurgården – Varberg live!

Speltips inför matchen

Djurgården vann sina fyra första matcher i Allsvenskan 2021, och var på väg mot klubbrekord. Vann man sin femte match hade det blivit första gången någonsin man inlett säsongen med att vinna sina fem inledande matcher, och det enda som stod mellan ”Järnkaminerna” och rekordet var lilla nykomlingen Degerfors.

Men Degerfors visade sig svårare än väntat att bryta ner, även om Djurgården var det klart bättre laget till en början. Men när målet till slut skulle falla, i slutet av matchen, var det Degerfors som gjorde det – Victor Edvardsen från halva planen. Edvardsen – som varit nära en övergång till AIK under våren – snodde åt sig bollen på mittplan, såg att målvakten stod långt ut och testade skott. Utfallet var positivt, och innan matchen var över hann han göra ytterligare ett mål.

Alltför stora växlar ska inte dras av Djurgårdens förlust, då man trots allt var det bättre laget och då ineffektivitet ibland är oundvikligt. Nu möter man ett lag som i starten av säsongen var väldigt effektivt, men som sedan har fått mer normal utdelning och därav fallit i tabellen.

Östersund tippades av många att åka ur, men fick många att snabbjustera sina tips efter de tre första omgångarna. Nu har man dock två raka förluster och är nere strax ovanför strecket, och det ser trots allt ut att bli en jobbig säsong för norrlänningarna – inte bara utanför planen.

Östersunds styrka är deras försvar, och ska man få med sig något från Stockholm gäller det att försöka hålla tätt så länge som möjligt. Vi håller inte med oddssättarna om att det lär bli mycket mål här, utan tar chansen att spela underlinan. Under 2,5 mål till 2,20 gånger pengarna, blir vårt spel.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2.20
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

Boosta odds under finalspelet av VM 2022
Boosta odds under finalspelet av VM 2022
Hitta en oddsboost för att spela med förhöjda odds under VM. Inför kvarts-, semifinal och final så har Betsson extra höga odds! …
8 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 - Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
Läs om alla datum, tider och odds tips inför kvartsfinaler i VM 2022. Vi samlar de bästa betting tipsen, oddsen och TV tider för kvartsfinaler i VM.
7 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman