Djurgården - IFK Göteborg, 23/5: Stream, speltips & odds

Djurgården IFK Göteborg speltips stream

Djurgården och IFK Göteborg möts i Allsvenskan på söndag. ”Blåvitt” siktar på att ta sin första bortaseger mot Djurgården sedan 2011, och vi ger er speltips och live stream till matchen.

Djurgården har gjort en stark inledning på Allsvenskan, och toppade tabellen inför denna omgång. Tar man inte poäng mot IFK Göteborg får man dock se Malmö passera. IFK Göteborg har knackat rätt rejält, och kryssat hela fem av sju matcher.

På söndag möts lagen, och vi ger er förutsättningarna inför matchen. Kolla in speltips och live stream till Djurgården – IFK Göteborg.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Djurgården – IFK Göteborg
Matchstart Kl. 17:30, den 23/5
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Djurgården vinner (1,61 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Djurgården ligger 2:a i Allsvenskan, och återtar förstaplatsen om man vinner idag.
  • IFK Göteborg har inte slagit Djurgården på bortaplan på tio år.
  • IFK Göteborg har inte slagit Djurgården överhuvudtaget på fem år.

Streama Djurgården – IFK Göteborg

Det är faktiskt riktigt enkelt att live streama Djurgården – IFK Göteborg. Allt ni behöver göra för att se matchen direkt på nätet är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går att ha igång er Djurgården – IFK Göteborg stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Sändningen visas i hög kvalitet, och det gäller såväl bild som ljud. Se din fotboll stream live och njut!

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Djurgården – IFK Göteborg live!

Speltips inför matchen

Djurgården har gjort en väldigt fin start på Allsvenskan, och för många seglat upp som favoriter till guldet – eller åtminstone den största utmanaren till Malmö FF. Man slog faktiskt MFF övertygande när lagen möttes häromveckan, i en match som slutade 3-1 och kunde ha slutat i större siffror än så.

I den senaste matchen åkte man på sitt blott andra poängtapp för säsongen, och det kom väl knappast som en överraskning. Man ställdes nämligen mot Hammarby, ett lag man bara slagit en enda gång på de 19 senaste mötena. ”Bajen” var sett till målchanserna det lag som var närmast segern även denna gång, även om Djurgården var i ledningen två gånger om.

Nu ställs DIF mot IFK Göteborg, i en möte som varit en stormatch mellan allsvenska topplag många gånger. Nu är väl Göteborg inte riktigt där för tillfället, även om man siktar på att blanda sig i Europastriden till hösten.

Det har blivit alltför många oavgjorda resultat för Göteborg, och alltför många försvarsmisstag. Man har hamnat i underläge ett otal gånger, vilket Roland Nilsson menat har dragit ner spelarnas självförtroende.

Mot Sirius senast presenterade sig världsstjärnan Marek Hamsik på riktigt, då han sköt in en rejäl kanon och kandidat till årets mål. Nu verkar det som att han missar matchen, då han har en känning och dessutom inte gärna spelar på konstgräs.

Djurgården är starkare och utan Hamsik råder här ingen tvekan för oss om vad vi spelar. Vi satsar på den rak 1:an, vilken finnes till 1,61 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner
  • Odds: 1,61
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM-tipset – 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
VM-tipset - 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
Dags för ny omgång av VM-tipset! Svenska Spels kupong har spelstopp tisdag 29 november klockan 19:59.
28 november, 2022 | Emil Sandberg