Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 sep, 2021

Djurgården – Degerfors (22/9): Stream, speltips & odds

Djurgården Degerfors stream speltips

Djurgården och Degerfors möts i en spännande allsvensk match på onsdag kväll. Här ger vi er det viktigaste inför matchen, med såväl ett speltips som information om hur ni hittar en Djurgården – Degerfors stream.

Allsvenskan går in i sin 20:e omgång, och då får vi se DIF mot DIF. Djurgårdens IF tar emot Degerfors IF, i en match som är viktig för båda lagen, som slåss på varsina håll.

Här kan ni ta del av det viktigaste inför matchen. Kolla in vårt speltips och se hur ni gör för att streama Djurgården – Degerfors live!


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Djurgårdens IF – Degerfors IF
Matchstart Kl. 19:00, den 22/9
Vart: Tele2 Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Djurgården HT/FT (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Djurgården vann mot Hammarby med 4-1, och spelade därefter 1-1 borta mot Malmö. Två bra resultat.
  • Degerfors har det tungt för tillfället, och förlorar nästan varje match numera.
  • I våras vann Degerfors mot Djurgården med 2-0.

Streama Djurgården – Degerfors online

Det är enklare än man kan tro att live streama Djurgården – Degerfors direkt på nätet. Det enda ni behöver göra för att se matchen online på internet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och att där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se matchen live på nätet, och se alla matcher från Allsvenskan online.

Det är möjligt att ha igång er Djurgården – Degerfors stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen där.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp abonnemang
  • Streama Djurgården – Degerfors

Speltips & odds: Djurgården – Degerfors

Djurgården var ett av Allsvenskans utan tvivel allra starkaste lag under våren, då man tillsammans med Malmö FF seglade iväg en bra bit i toppen. Men verkligheten har hunnit ikapp DIF, som haft svårare att ta poäng på sistone.

Allt började med derbyförlusten mot AIK med 1-4 i början av augusti, och det brev fansen därefter gick ut med. I brevet förklarades det att segrar mot Malmö, Mjällby och så vidare kvittar när man aldrig kan vinna derbyn.

Brevet verkar ha gett effekt. Djurgården följde nämligen upp med att de närmaste veckorna misslyckas med att vinna mot såväl Mjällby som Sirius och Malmö. Samtidigt vann man mot Hammarby med 4-1, i vad som var första segern mot de grönvita på tre år.

I Djurgårdens tunna förlustsvit i år ryms faktiskt en match mot Degerfors. Det var då AIK:aren Victor Edvardsen satte två mål mot ”Järnkaminerna”, varav ett sköts in från halva plan och är en given kandidat till att vinna ”årets mål”.

Degerfors har gjort en än så länge godkänd säsong, då man ligger precis ovanför kvalstrecket. En poäng ner till 14:e-placerade Mjällby har man för tillfället, men lagen nedanför närmar sig. I dagsläget har Degerfors fyra raka förluster, och man har förlorat åtta av sina tio senaste matcher.

Hur går det då mot ett guldjagande Djurgården? Vi räknar med att det blir en ny förlust, och har svårt att se laget upprepa bedriften från i våras. Vi spelar ”Djurgården att leda i paus och vinna efter full tid”, vilket finnes till oddset 1,80 gånger pengarna på Bet365.

  • Vårt speltips: Djurgården HT/FT
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår recension av Bet365, om ni vill.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar