Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 18 maj, 2021

Degerfors – Örebro, 18/5: Speltips & livestream

Degerfors – Örebro, 18/5: Speltips & livestream

Degerfors – Örebro möter varandra i allsvenskan under tisdagskvällen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Degerfors – Örebro live stream.

I allsvenskan ska mötet mellan Degerfors – Örebro spelas under tisdagen, vi ger dig ett speltips till matchen – och visar även hur du kan streama matchen. Båda lagen är i en bra målform just nu med flera målskyttar i deras senaste matcher, samtidigt ser de jämna ut och vi kan inte skilja lagen åt. Vi tror därför på att det blir oavgjort och över 2.5 mål i matchen under tisdagen.

Nu har det blivit dags för de två lagen att ställas emot varandra. Kolla in vårt speltips & odds till Degerfors – Örebro, och se även bet365 bonus för en bättre fotbollsupplevelse till detta allsvenska möte.

Streama fotboll i allsvenskan

Se fotboll hos Bet365

Vad: Degerfors – Örebro
Matchstart Kl. 18:30, den 18/5
Vart: Stora Valla, Degerfors
Live stream: DiscoveryPlus
TV-kanal:
Speltips: Oavgjort & Över 2.5 (11.00 hos Bet365)

Streama Degerfors – Örebro

Det är lätt att streama Degerfors – Örebro i allsvenskan online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang.

Det går att ha igång din live stream och fotboll stream. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa ett konto
  3. Välj sportabonnemanget
  4. Streama Degerfors – Örebro + alla allsvenska och superettan-matcher

Speltips inför matchen

Under tisdagen ska matchen mellan Degerfors – Örebro spelas i allsvenskan. Hemmalaget har börjat säsongen på ett bra sätt, medan bortalaget har precis kommit igång efter en katastrofal start.

Degerfors kommer till detta möte med en bra känsla. Efter att ha börjat säsongen knackigt har de spelat upp sig den senaste tiden. I tabellen ligger Degerfors på sju poäng på de sex inledande matcherna i allsvenskan, lika många som gästerna under tisdagen har.

I lagets senaste match spelade de oavgjort mot IFK Norrköping efter att ha legat under i mötet. Matchen därinnan vann de mot serieledaren Djurgården med 2-0 och anfallaren Victor Edvardsen visade oerhört fin form med bland annat ett formidabelt långskott.

Örebro har visat sig från sin bästa sida de senaste matcherna efter att ha radat upp förlust på förlust för bara tre matcher sedan. Nu står de på fjortondeplats med sju poäng på sex matcher.

I Örebros senaste match vann de mot Häcken med 2-3 på bortaplan. David Seger var väldigt bra i matchen, och Agon Mehmeti satte reduceringen och i den 72:e minuten och därefter fortsatte det ganska snabbt.

Odds vi spelar på

Både Degerfors och Örebro är i en bra form för närvarande och har goda målformer. Gästerna Örebro gjorde tre mål borta mot Häcken i deras senaste match och det ser ut som att de offensiva spelarna har börjat leverera där.

Degerfors har även de en oerhört bra målskytt i Victor Edvardsen som är i målform sedan senaste matchen och de har även hemmaplan på Stora Valla. Vi tror att det kommer att bli en jämn match med flera mål där det kommer att svänga i mötet mellan lagen under tisdagen.

Vi landar därför i att spela på att det blir flera mål i matchen för och att det blir oavgjort och över 2.5 mål i matchen, till ett väldigt högt odds på 11.00 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Oavgjort & Över 2.5 (Resultat/Totalt antal mål)
  • Odds: 11.00
  • Spelsida: Bet365

Nyheter

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar