Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 apr, 2023

Degerfors – Elfsborg (22/4): Stream, speltips & odds

dif ife speltips stream

Vad: Degerfors IF – IF Elfsborg, Allsvenskan
Avspark: Den 22/4, kl. 17:30
Vart: Stora Valla, Degerfors
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Elfsborg vinner (1.90 hos Expekt)

Degerfors och Elfsborg möts i Allsvenskan på lördag eftermiddag den 22 april. Här finner ni våra tankar inför matchen, med speltips och information om hur ni gör för att streama mötet live.

Degerfors har stått för en någorlunda ok start på Allsvenskan, även om man kommer från en förlust senast. Elfsborg har varit hyfsade, där man bjöd på en riktig uppvisning senast mot Brommapojkarna. Kan man bygga vidare på den 5-0-segern, och fortsätta låta offensiven flöda denna eftermiddag?

Vi går igenom förutsättningarna inför Degerfors – Elfsborg. Ta del av speltips och se hur ni hittar en live stream att se direktsänt på nätet.

Elfsborg vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Elfsborg vs Degerfors Match Outcome
Match Starts 22/04 17:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Elfsborg vann med 6-0 sist man var på besök på Stora Valla.
 • Elfsborg kommer från en 5-0-seger mot Brommapojkarna, då lagets offensiva stjärna Alexander Bernhardsson gjorde hattrick.
 • Degerfors förlorade mot Mjällby med 0-2 i sin senaste match.
Allsvenskan

22nd April 2023 - 15:30

Stora Valla

Elfsborg

Match Ended
Degerfors

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.2

Average goals scored

3/10

Matches were draws

80%

Goals scored in first half

Cup Grp. 2

2024

Elfsborg

2

Degerfors

2

2021

Degerfors

1

Elfsborg

0

Club Friendlies

2023

Elfsborg

1

Degerfors

1

Allsvenskan

2023

Elfsborg

2

Degerfors

1

2022

Elfsborg

1

Degerfors

1

2022

Degerfors

0

Elfsborg

6

2021

Elfsborg

2

Degerfors

1

2021

Degerfors

0

Elfsborg

3

Cup Grp. 4

2022

Degerfors

1

Elfsborg

5

Cup

2010

Elfsborg

2

Degerfors

0

Streama Degerfors – Elfsborg

Det är rätt enkelt att hitta en Degerfors – Elfsborg live stream att titta på direktsänt på internet, och allt som krävs för att se matchen online är att ni skaffar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Du väljer själv vilken enhet du ska ha i gång din Degerfors – Elfsborg stream ifrån. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom välja att koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Vi är övertygade om att ni som väljer att streama Degerfors – Elfsborg kommer att bli nöjda med ert beslut. Bild, ljud och kommentatorer är av högsta kvalitet.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Degerfors – Elfsborg

Degerfors – Elfsborg speltips

Jimmy Thelin är nu inne på sin sjätte säsong som tränare för Elfsborg, och under hela hans tid i klubben har spelet känts spännande och intressant men sällan gett verklig utdelning eller hållit under en längre period. Det blev en andraplats år 2020, men det är egentligen den enda säsongen som verkligen varit framgångsrik under Thelins ledning. Samtidigt kan man inte säga att han direkt getts materialet för att vara mer än ett lag strax bakom toppen, bortsett från värvningarna till försvaret.

Den här säsongen har hittills sett ut ungefär likadan som de tidigare. Man visade tendenser i toppmötet mot Häcken, men förlorade. Tappade sedan poäng mot Varberg, innan man spelade ut hela sitt offensiva register och slog BP med 5-0. Alexander Bernhardsson stod då för tre mål och en assist.

Nu ska Elfsborg till Degerfors och spela på Stora Valla, och här vann man faktiskt med 6-0 ifjol. Då var det Rasmus Alm, numera i St. Louis City, som bjöd på ett hattrick. Elfsborg har slagit Degerfors i tre av de fyra matcher lagen mötts i sedan ”Degen” kom upp till Allsvenskan för två år sedan.

Degerfors har inlett säsongen godkänt, med Degerfors mått mätt. Tre poäng på tre matcher har det blivit, där man imponerade framför allt i de två första omgångarna. I den senaste blev det förlust mot Mjällby med 0-2.

Elfsborg brukar ha lätt för Degerfors, och ifjol slog man, utöver 6-0-segern, laget med 5-1 i Svenska Cupens gruppspel. Höstmatchen lagen emellan slutade visserligen 1-1, men det var då Degerfors var inne i sin överjordiska form. Vi tror att Elfsborg vinner här, och spelar den raka 2:an till 1.90 gånger insatsen.

 • Vårt speltips: Elfsborg vinner
 • Odds: 1.90
 • Bettingsida: Expekt

Vi har hämtat oddsen på Degerfors – Elfsborg direkt i från Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad i Sverige, och sitter på många bra odds. Titta gärna även in gratis & riskfria bets innan ni lägger spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Det finns gott om odds på Degerfors – Elfsborg. Se några spelförslag nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.60
Under 2,5 mål 2.35
1X 1.98

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar